web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsU.F.O

Een “onzichtbare kracht” heeft ons gered van een zonnevlam

26cf47d1c2f23b76d493aee5003c177c AnGel-WinGs.nl

Zoiets als een langzaam bewegende, langgerekte, onbekende kracht heeft een zonnevlam op weg naar de aarde geblokkeerd.

Een "onzichtbare kracht" heeft ons gered van een zonnevlam - AnGel-WinGs.nl

Er gebeurde iets merkwaardigs op 2 juni in onze ster, een onzichtbare kracht die niet echt goed wordt gewaardeerd, had de aarde kunnen redden van een zonnevlam met een groot potentieel.

In de gif-afbeelding die we van Lasco C2 zien, kun je deze raadselachtige gebeurtenis voor astrofysici zien, de zonnevlam wordt een tijdje gedeeltelijk geblokkeerd door een onbekende langgerekte kracht ervoor.

Normaal gesproken schiet een zonnevlam in zijn geheel de ruimte in, maar deze zonnevlam wordt geblokkeerd door iets ervoor, waardoor het lijkt alsof slechts een deel van de zonnevlam rond een onbekende langgerekte kracht kan bewegen voordat hij de ruimte in schiet.

De langgerekte kracht lijkt langzaam door de zonnevlam te bewegen, wat suggereert dat het een heel groot, cilindervormig ruimtevaartuig zou kunnen zijn.

Maar misschien hebben we te maken met iets dat voor zover wij weten nog onbekender is, aangezien die zonnevlam perfect onze planeet kon bereiken vanwege zijn positie en deze onzichtbare kracht erop inwerkte.

Naast de overweging dat onze ster zeker een dimensionaal portaal kan zijn om naar andere sterrenstelsels te reizen, betekent dit niet dat onze ster echt is wat hij is.

Lees ook eens:  De Anunnaki - onze goden - zij die uit de hemel naar de Aarde kwamen

De officiële versie zegt dat het een G-type ster is van de hoofdreeks en helderheidsklasse V die zich in het centrum van het zonnestelsel bevindt en de grootste bron van elektromagnetische straling in dit planetaire systeem vormt.

En we twijfelen er niet aan, maar onverschillig kan het meer geheimen of mysteries bevatten dan astrofysici zich kunnen voorstellen. Maar… Waarom verscheen dit in de zon? Blokkeerde het echt de zonnevlam die onze planeet zou kunnen beïnvloeden?

Een compleet mysterie dat we zullen blijven onderzoeken als het binnenkort gebeurt, aangezien dit een unieke kans is om dit fenomeen grondig te bestuderen, waarvan op dit moment niet bekend is of het natuurlijk of kunstmatig is. Beschermen ze ons of beschermen ze alleen de planeet?

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥