web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsEnergetica, entiteiten, geestenMysterieParanormaal

Bewijs van het parallelle universum? Nazi-munt uit 2039 in Mexico leidt tot bizarre theorieën

90875f06cff6d5ea2e26c2c0796d7bf6 AnGel-WinGs.nl

Lange tijd zijn alternatieve universums gebruikt als een plot voor een roman of gewoon als een verhaal voor een film. Maar er zijn velen die zich afvragen hoe hun leven eruit zou zien in een parallel universum, of dat er een alternatieve versie van zichzelf in een andere dimensie is. Want wetenschappers hebben ook decennialang tijd besteed aan het onderzoeken van het potentieel van alternatieve realiteiten.

In de loop der jaren hebben wetenschappers meerdere theorieën blootgelegd, waarvan sommige echt bewijs hebben om ze te ondersteunen. Dus als een van deze theorieën klopt, is er ergens een heelal dat anders is dan het onze. Een van de meest populaire theorieën van het alternatieve universum is de snaartheorie. Volgens deze theorie leven we in een multiversum van negen dimensies, met slechts drie dimensies die voor ons zichtbaar zijn.

Omdat we alleen in drie dimensies bestaan, zou ons universum er plat uitzien als een vel papier. Aan de andere kant zou de manier waarop de andere dimensies zouden uitbreiden, samengaan met de tijdlijnen en mogelijke situaties. Dat gezegd hebbende, alternatieve versies van onze wereld kunnen bijna identiek zijn, of totaal verschillend. Het gaat echter alleen om theorieën. Maar wat gebeurt er als iemand bewijs ontdekt van het bestaan ​​van parallelle universums?

Een video die in april 2018 op YouTube is geplaatst, toont een man die beweert een nazi-munt uit het jaar 2039 te hebben ontdekt. ​​[Je kunt de video onder dit artikel bekijken]

De nazi-munt uit het jaar 2039
Blijkbaar werd de mysterieuze munt gevonden door Diego Avilés in een werk in Mexico. Avilés legt uit dat wat zijn aandacht trok was toen hij de inscripties las en het jaar 2039 zag. Net boven het jaartal staat het Reichsadler Nazi Party-symbool, samen met de woorden ‘Nueva Alemania’, wat zich vertaalt naar ‘Nieuw Duitsland’.

Lees ook:   Madeleine McCann en Julia update en Dr Phil

 

 

7a138b72cda88382a6a562ac30e58443 AnGel-WinGs.nl

Op de keerzijde van de medaille staat het opschrift ‘Alies in einer nation’, wat alles in één natie betekent, een motto dat perfect zou dienen voor een land dat de wereld heeft gedomineerd. In Mexico is er een staat genaamd Nueva Alemania, gelegen in de gemeente La Concordia (in de staat Chiapas), maar het is bekend dat er geen verslag is van de komst van enige nazi-valuta.

Toen de video viraal ging op internet, hebben veel complottheoretici beweerd dat deze toekomstige nazi-munt een solide bewijs is van het bestaan ​​van een parallel universum. Een ander deel van complottheoretici voerde aan dat Duitsland een hoofdrol zal spelen in de Derde Wereldoorlog. Ze voegden er ook aan toe dat nazi’s die in het geheim op Antarctica wonen, zich bij Duitsland zullen voegen in de oorlog en hen zal helpen om te zegevieren in de Derde Wereldoorlog.

Anderen beweerden dat het een munt is van een “alternatieve” toekomst waarin de nazi’s de wereld veroverden, tijdreizen ontwikkelden en geld terugstuurden naar het verleden waar bepaalde valuta’s in onze realiteit terechtkwamen.

Is het echt een munt uit de toekomstige wereld?
In de eerste plaats is er geen manier om te weten of het jaartal 2039 op de munt is geschreven, althans niet met de meegeleverde afbeeldingen. Het cijfer “39” is duidelijk, maar het zou het jaartal 1939 kunnen zijn. In feite werden de zilveren 2 Reichsmark en 5 Reichsmark munten met de nazi-swastika uitgegeven tussen 1938 en 1939.

Dan is het een munt. Een zilveren munt vermoedelijk uit het jaar 2039. Als het een elektronisch apparaat of elektronische valuta zou zijn, zou er een aantal sterke basissen zijn in de claim. We hebben het echter over een land dat erin is geslaagd om in de loop van de tijd te reizen en zilver blijft gebruiken als valuta in het jaar 2039 is niet erg acceptabel.

ca4bb8cd23fe2a6ecec7509379018e26 AnGel-WinGs.nl

De uitleg
Ten eerste is er een inscriptie in het Spaans met de tekst “Nieuw Duitsland”. Mexico was nooit een bondgenoot van nazi-Duitsland. Een verklaring zou zijn dat het als een herdenkingsmunt zou kunnen worden behandeld, maar Mexico en Duitsland hadden geen enkele vorm van alliantie.

Lees ook:   Vreemd geval dode koe

Bovendien verklaarde Mexico in 1942 Duitsland de oorlog. Verder is er geen nazi-munt bekend met het opschrift ‘Alies in einer nation’. Dus als het geen montage is, is het zeker een heel vreemde munt, ook al komt het niet uit de toekomst of uit een parallel universum.

De waarheid is dat er vreemde verhalen over de nazi’s zijn. De verborgen connecties van Hitler en het bovennatuurlijke, de Nazi Bell (die vermoedelijk een tijdmachine was), paranormale moordenaars of supersoldaten zijn bekend.

Er gaan geruchten dat na de val van Duitsland in 1945, sommige nazi’s erin geslaagd zijn om geheime bases op te richten op Antarctica die vandaag de dag nog steeds operationeel zijn. Misschien is de enige verklaring dat de Antarctische nazi’s erin slaagden reizen in de tijd te ontwikkelen, of erin slaagden om door verschillende realiteiten te reizen.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken