web analytics

Onverklaarbare lichten kunnen lichtbollen uit de geestenwereld zijn

e5d798c15b72083977edb8132f84d19e AnGel-WinGs.nl

Deze vrij zwevende lichten worden vaak lichtbollen genoemd. Lichtbollen zijn transparante ballen of bollen van lichtenergie die verbonden zijn met geesten. Bollen komen vaak voor op foto’s, maar kunnen ook met het blote oog worden gezien, vooral rond mensen of in zeer energetische gebieden. Deze bollen kunnen verschillende vormen, maten en kleuren hebben.

1be64aa7b7ae94817fac33c84dab6bf2 AnGel-WinGs.nl

De kleuren van lichtbollen kunnen verschillende dingen betekenen voor verschillende mensen. Over het algemeen heb ik gezien dat de kleuren van een bol lijken samen te vallen met het energiesysteem in het lichaam dat de chakra’s wordt genoemd. Heldere, zuivere bolkleuren duiden op mooie energie die tevoorschijn komt.

d882ca642fb637716fd25d744c2ea8a3 AnGel-WinGs.nl

In jouw specifieke geval, Lois, was de rode kleur in de bol die je zag je grootvader. Het was een sterke en beschermende energie, als een dikke knuffel voor jou. Hij waakt over je vanuit de hemel. De witte bollen waren van je ouders: de energie was bedoeld om bemoedigend en inspirerend te zijn. Je ouders willen communiceren dat je op de goede weg bent in het leven en op koers blijven.

f408c5bbd1400eb342528cbf8bb03393 AnGel-WinGs.nl

Als ik een lezing geef, vertellen de geliefden van de cliënt die in de geest zijn meestal dat ze zich bij hen hebben gevoegd tijdens een feest of een belangrijke levensgebeurtenis, zoals een bruiloft of familiebijeenkomst. Ik merk dat dit voor ieder van ons geldt. Net zoals de geliefde fysiek bij je was voor alle belangrijke gelegenheden toen ze nog leefden, zo voegen ze zich weer bij je voor die evenementen, alleen deze keer zijn ze in de geest aanwezig. Dit is de reden waarom het zo gewoon is om lichtbollen te zien op trouwfoto’s, afstudeerfoto’s of snapshots van familieherenigingen.

Lees ook:   De rode kerstkaart

f1df2f1043206c0c39963307b2f2875f AnGel-WinGs.nl

Orbs staan ​​​​bekend als ‘spirit orbs’. Net zoals orbs energie zijn, zijn wij dat ook, en zo ook geest. Alles wat ons omringt is energie en trilt op een energetische frequentie. Acties die onze trillingsenergie verhogen, en ons daarom meer kans geven om orbs te ervaren, omvatten elk spiritueel ritueel, zoals gebed, aanbidding of genezingsdienst, zoals reiki. Je kunt ze ook in de natuur zien, wat zeer spiritueel is en je in een meditatieve stemming brengt, dus de kans is groter dat je orbs waarneemt.

6fc539cf3df0c2f912138dec3fbf5c29 AnGel-WinGs.nl

Huisdieren, een van mijn favoriete onderwerpen, kunnen lichtbollen gemakkelijk ervaren. Katten zijn bijzonder bedreven in het zien van lichtbollen. Als uw hond met zijn staart kwispelt of tegen “niets” blaft, voelt hij waarschijnlijk geest. Het is zelfs bekend dat orbs ook met onze huisdieren spelen. Misschien houden katten daarom zo van laserpointers.

Sommige mensen denken dat ze gezichten in de lichtbollen kunnen zien. Orbs zijn vastgelegd met kenmerkende gelaatstrekken en zelfs meerdere gezichten in één bol.

Als onderdeel van mijn onderzoek voor deze vraag vroeg ik mijn Facebook-vrienden om hun verhalen en foto’s van lichtbollen te delen. Ze stroomden in overvloed binnen. Dank aan allen die hebben deelgenomen.

Onthoud dat geesten ongelooflijk creatief en volhardend zijn in het spreken met jou. Uw dierbaren die zijn overleden, zullen elk energetisch hulpmiddel gebruiken dat tot hun beschikking staat om contact met u op te nemen. Dromen, munten, synchroniciteiten en herhaalde reeksen van hetzelfde nummer zijn enkele van de methoden die we eerder hebben behandeld. Orbs, of lichtenergie, zijn nog een andere geweldige communicatie-optie.

Toen mijn vader 4 was, stierf zijn moeder. ‘S Nachts zag hij prachtige flitsen en witte lichtballen boven zijn bed. Hij vond ze vooral rustgevend als hij bang was. Of deze bollen nu de energie van zijn moeder waren of een beschermengel, het resultaat was hetzelfde: hij voelde zich vredig en geliefd. Als je deze flitsen of lichtbollen zelf ziet, weet dan dat iemand in de hemel ook een stukje van hun goddelijke, eeuwige liefde met jou wil delen.

Lees ook:   Het Oog van de Sahara, het mysterie

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button