...
Mysterie

Mysterieus wezen ‘achtervolgt’ man op boot in Rio Grande do Sul

Een video van een man tijdens een nachtelijke boottocht ging deze dinsdag (25) om een ​​ongebruikelijke reden viraal: hij werd “achtervolgd” door een mysterieus wezen met gloeiende ogen in het water. Volgens het Metrópoles-portaal vond het feit plaats in Rio Grande do Sul, en het wezen, dat achter het schip springt, wilde de auteur van de opname midden in de duisternis “aanvallen”. Er is geen informatie over de identificatie van het wezen. Netizens gingen ervan uit dat het een zeehond of nijlpaard was. ____ WEBSITE: www.diariodonordeste.verdesmares.com.br INSTAGRAM: www.instagram.com/diariodonordeste FACEBOOK: www.facebook.com/diariodonordeste TWITTER: www.twitter.com/diarioonline

Lees ook:   10 ENGE Filmpjes Die Je NIET Alleen Moet Kijken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button