web analytics

Time Traveler biedt reizen aan naar 2714 en voorspelt hybride mens-chimpansee in 2022

Als je je vorig jaar afvroeg waarom een ​​tijdreiziger uit de toekomst er vrijwillig voor zou kiezen om 500 jaar terug te gaan en 2021 te bezoeken… laten vallen en doet nu nieuwe onthullingen voor 2022 om te bewijzen dat de verkeerde onthullingen die hij in 2021 deed zijn “Ik kom uit de toekomst en je moet dit weten”-waarschuwingen over dingen die niet zijn gebeurd niet weerleggen. @aesthetictimewarper is zo’n TikTok (ja, het is nog steeds de keuze voor sociale media voor tijdreizigers in 2022) tijdreiziger die geen aandacht zou moeten krijgen … behalve dat hij een nieuwe belofte heeft en een paar werkelijk verbijsterende onthullingen.

“!AANDACHT! Over 2 maanden neem ik 10 willekeurige mensen mee naar het jaar 2714. Je krijgt een rondleiding door de melkweg, het zal voor jou als een jaar voelen, geen veroudering, en zal tegelijkertijd terugkeren. Jullie allemaal die gaan, zullen de chaos zien die mensen hebben veroorzaakt en zullen bewijzen dat ik een echte tijdreiziger ben.’

Ah, ja … de vereiste belofte van bewijs. Als je @aesthetictimewarper niet gelooft, geloof je misschien tien mensen die met hem naar de toekomst gaan en op precies dezelfde tijd terugkomen en er niet oud uitzien – hoe weten we echt dat ze naar de toekomst zijn gegaan? Hun enge verhalen over hoe goed wij mensen zijn? Dat kunnen we uit kabelnieuws halen. Hoewel het zeker aanlokkelijk is om een ​​jaar lang te ontsnappen aan 2022 en een “tour door de melkweg” te maken, zou het geruststellender zijn als de piloot van de tijdmachine een bewezen staat van dienst had … vind je niet? Misschien is het beter om hier te blijven en te kijken of een van zijn andere nieuwe voorspellingen uitkomt… en twee daarvan zijn echte doozies. (Als je de kans krijgt, vraag hem of hij weet waar de term “doozie” vandaan komt. Zeg hem dat hij naar 1920 moet gaan voor een hint.)

Lees ook:   Google maps en soldaten die een reus achtervolgen op Antartica

Natuurlijk opent hij met de belofte.

“Ik ben te lang gezien als een nep-tijdreiziger, dus onthoud deze drie belangrijke data begin 2022.

11 maart – de eerste mens heeft een kind met een chimpansee, het kan praten en heeft gemengde kenmerken.

 

19 april – een nieuwe covid-stam ‘omega’ komt naar voren, vijf keer erger dan alle andere versies.

 

17 september – het grootste wezen wordt ontdekt in de oceaan, de Cerine Croin genaamd, meer dan vier keer zo groot als de blauwe vinvis.”

Wauw! Er is momenteel iemand zwanger van een mens-chimpansee hybride die op 11 maart al geboren zal worden! Waar zal de hybride het over hebben? Welnu, als het vijf weken overleeft, hoort het over de COVID-variatie met behulp van de laatste letter van het Griekse alfabet. Dat is niet bepaald een onverwachte onthulling. Als het echter nog vijf maanden leeft, zal het iets zien dat het gegarandeerd uit het nieuws haalt … een Cerine Croin! Een wat?

De Cerine Croin of Cirein-cròin was een mythisch vormveranderend zeemonster in de Schots-Gaelische folklore waarvan wordt gezegd dat het het grootste dier ooit was dat kon krimpen tot de grootte van een kleine zilveren vis om vissers te misleiden om het te vangen – en vervolgens terugkeerde naar zijn normale gigantische maat om hem op te eten. Waarom zou ’s werelds grootste dier zijn toevlucht moeten nemen tot dergelijke bedrog? Misschien kan de pratende mens-chimpansee-hybride het in september vragen.

Het is tijd om het je  moeder te vertellen.

Ongelooflijk? @aesthetictimewarper wist dat je dat zou zeggen omdat hij beweert dat hij onthulde dat het aantal COVID-gevallen op een dag een miljoen zou bereiken … en dat deed het deze week. Als dat bewijst dat hij een tijdreiziger is, kunnen veel wetenschappelijke en medische mensen die het ook voorspelden hetzelfde beweren. Alleen @aesthetictimewarper belooft echter een reis naar 2714 en terug.

Lees ook:   Astrologie Wereldvoorspellingen 2022

Heb je @aesthetictimewarper opgegeven … of wacht je tot je de hybride mens-chimpansee hoort praten over de Cerine Croin en hoe ze allebei de Omega-variant verslaan?

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button