web analytics

The Economist 2022 Voorspelling

2a8368621cd522051b5bd63dbf5ecf40 AnGel-WinGs.nl

Het is zover – november … wat betekent dat het volgende nummer van het tijdschrift “The economist” uitkomt met een voorspelling voor het komende 2022. Toevallig is deze traditie al meer dan 35 jaar onveranderd.

oblozhka zhurnala ekonomist 2022 - Voorspelling van het tijdschrift The Economist voor 2022

Wie iets zegt, het is deze editie die altijd zijn voorspellingen doet, die op hun beurt profetisch zijn voor de hele mensheid. Hier hebben we het niet eens over het voorzien van gebeurtenissen en het gebrek aan alternatieven voor hun uitvoering, hier begrijpen we dat er een programmering is van gebeurtenissen en hun gevolgen – zoals de machtigen het zien. En de manier waarop ze het nodig hebben. Waar brengen ze ons naartoe in 2022? De decodering van de wereld in 2022 – zullen we de sleutel tot de puzzel van de vrijmetselaars kunnen vinden? Laten we het uitzoeken.

Het is noodzakelijk om te reserveren dat je elke puzzel alleen kunt oplossen als je de sleutel kent. Anders kunnen we alleen de opties en interpretaties van de voorspellingen van het tijdschrift uitzoeken. En vooral als het gaat om het tijdschrift “The economist”. Ik denk dat het voor niemand een geheim is dat buitengewone mensen die de maçonnieke opvattingen aanhangen, mensen die kennis hebben van het universum en die toegang hebben tot alle volledige informatie over de gebeurtenissen, en natuurlijk onbeperkte toegang tot financiële middelen, ervoor zorgen dat een soort boodschap aan de hele mensheid, waardoor ze de mogelijkheid hebben om de gebeurtenissen die plaatsvinden te beïnvloeden.

Wat zou je doen met een onbeperkte hoeveelheid geld, denk… Natuurlijk wil je volledige macht over mensen krijgen en volledige, totale controle over iedereen. Is dat niet wat er nu gebeurt? Kijk eens rond. Alles gaat volgens plan, volgens hun plan. Maar zo’n globaal plan kan niet in een maand of zelfs een jaar worden uitgevoerd. Het is gepland lang voordat de evenementen beginnen en wordt stap voor stap geleidelijk geïmplementeerd. Dus, wat laat het tijdschrift met voorspellingen voor 2022 ons zien, welk deel van het globale plan wordt precies uitgevoerd in 2022?

De omslag van het tijdschrift Economist 2022 is zeer ongebruikelijk. Daarop zien we het meest reële speelveld van Miracles. Wanneer een onzichtbare pijl in het centrum wordt geïnstalleerd (en het plan is blijkbaar gebouwd vóór 2023, en we zijn nu, zou je kunnen zeggen, in de hoofdfase, in de fase van “veranderingen”), krijgt het beweging, en het draait in een cirkel door traagheid, en stopt daarin in een sector. Een kenmerk van deze sectoren is dat sommige elementen erin gespiegeld lijken (aan de andere kant van de sector). De sectoren van de omslageconoom 2022 lijken in dit geval op een zandloper, waarin zich twee identieke velden met informatie bevinden, alleen tegenover elkaar in locatie.

Lees ook:   Voorspellingen ivm de oorlog in Oekraïne

 

 

Beschouw sector 1 (in blauw). Wat meteen opvalt zijn twee leiders: Xi Jinping en Joe Biden, dit zijn in wezen twee landen die tegenover elkaar staan. In dit geval bevinden de leiders van deze twee landen zich, hoewel ze in verschillende richtingen kijken, op hetzelfde niveau (niet weergegeven als tegenpolen, niet omgekeerd gespiegeld aan elkaar). En het meest interessante is dat deze twee leiders zijn afgebeeld op een rode achtergrond en prijsgrafieken.

c47e412681d6f3c56cb2edd9784575ed AnGel-WinGs.nl

Aan de ene kant is rood de kleur van de draak, de kleur van China. Maar rekening houdend met het feit dat de kleur rood is tegen de achtergrond van de Amerikaanse president, is de kans groot dat we in 2022 te maken krijgen met ernstige financiële onrust, een koersdaling of zelfs de grootste ineenstorting van aandelen en, zoals dominostenen, in andere markten. Misschien zelfs het begin van de moeilijkste crisis, waar de laatste tijd zoveel over is gesproken en in 2022 wordt verwacht, en het is de cover van het tijdschrift Economist van 2022 die misschien wel de belangrijkste voorbode van het jaar is over aankomende evenementen.

Uitgaande van het feit dat de landen ernstige financiële verliezen kunnen lijden, kunnen de inspanningen van de twee landen worden verenigd tegen de achtergrond van bedreigingen en uitdagingen waarmee de wereldeconomie zal worden geconfronteerd.

Beschouw sector 2 (in paars). Dat sector 2 direct gerelateerd is aan sector 1 blijkt uit een bepaalde structuur, die een nauwe, onlosmakelijke samenhang vertoont. En misschien moeten deze twee sectoren als één geheel worden beschouwd.

Deze sector maakt ons niet dubbelzinnig duidelijk dat het onderwerp coronavirus ook in 2022 relevant zal zijn, uitbraken en nieuwe golven, nieuwe stammen en mutaties van het virus zijn mogelijk.

Lees ook:   Mediumschap en reïncarnatie | Edgar Cayce

Onder de tekens en symbolen zien we:

  • een rode injectieflacon (blijkbaar een effectief vaccin tegen coronavirus, misschien wordt het in China gemaakt). Of, integendeel, een nieuwe stam van het coronavirus zal zijn oorsprong vinden in China, en hij is het die zal leiden tot de diepste economische depressie en zal precies de zwarte zwaan zijn die de wereldeconomie zal neerhalen;
  • koersgrafiek (wederom rood, ondanks dat de pijl omhoog wijst, maar rekening houdend met het feit dat dit een spiegelveld is, is het juist de diepste daling van de markten die mogelijk is);
  • windenergie (schone energie), zonder milieuvervuiling. Dit onderwerp is de laatste tijd erg relevant, want gelobbyd door de machtigen van deze wereld (niet vanwege de ecologie, maar vanwege het gebruik van dit onderwerp als excuus voor de introductie van technologieën voor totale controle over de mensheid, namelijk voorbereiding op de introductie van digitale valuta van centrale banken);
  • het symbool van de cryptocurrency Ethereum (ETH) van de Amerikaanse kant en het stersymbool (zeer vergelijkbaar met de XLM-cryptocurrency, Stellar Lumens) uit China, dat heel helder zal schijnen.

 

Misschien zullen deze twee cryptocurrencies de hoofdrol spelen, op basis van de blockchains waarvan de digitale dollar en de digitale yuan op wereldschaal zullen worden gelanceerd, met het opgeven van contant geld en het banksysteem als geheel. Misschien zal de lancering van digitale valuta plaatsvinden na de wereldwijde ineenstorting van de economieën van landen.

Beschouw sector 3 (in het groen) . We zien een microscoop. Misschien is het nodig om de symboliek zelf te interpreteren, en niet het afgebeelde object. Over het algemeen zijn alle tekens in het economist magazine van 2022 niet toevallig en symbolisch.

Een microscoop betekent dat de details in de kleine dingen zitten. Maar mensen merken niets, zien niet, hoewel ze elke seconde botsen. Het is als bacteriën die ons omringen (en ons vullen), maar we zien ze niet, maar ze zijn, en beïnvloeden ons.

Lees ook:   Waarom Nostradamus-volgers bang zijn voor zijn gruwelijke voorspelling voor 2023

Een microscoop betekent eerder dat er binnenkort iets aan ons wordt onthuld (“ze zullen onze ogen openen”), maar rekening houdend met wie er achter al deze wereldwijde prestaties zit, zullen er zeker geen positieve veranderingen op ons wachten. En wat ons zal worden onthuld, zal in de toekomst onbetwist zijn.

Dan gaat sector 3 soepel over in sector 4 (in rood) . Afgebeeld zijn twee injectiespuiten en een enorm raketmondstuk.

De ene spuit is wit, de andere rood. Misschien is dit de verdeling van de mensheid in degenen die het vaccin hebben genomen en degenen die dat niet hebben gedaan. Wat voor verdeling dit zal zijn, is volgens de tijdschrifteconoom op de cover van 2022 moeilijk te zeggen. Hoe dan ook, een injectie met een rode spuit is waarschijnlijker een symbool van de dood, en het niet helpen van een patiënt, met als doel herstel.

De raket is ook symboliek. Het zal een soort grandioze gebeurtenis op wereldschaal zijn die iedereen zal raken. Rekening houdend met al het bovenstaande, alle aankomende evenementen – voor een gewoon persoon kan zo’n evenement precies de lancering zijn van een nieuw financieel systeem, waar vanaf nu elke persoon wordt gecontroleerd.

Zo laat het vrijmetselaarsmagazine van 2022 ons doorschemeren dat het komende jaar niet gemakkelijk zal zijn. En we moeten voor onszelf zorgen. Maar er zijn dingen die we nog kunnen beïnvloeden. Daarom dring ik er bij iedereen op aan voorzichtig te zijn en zich niet te laten misleiden. Allereerst moet u financieel voor uw toekomst zorgen. Laat u niet binden aan het bankwezen, het wordt binnenkort op nul gezet, niet voor niets dekt de econoom het jaar 2022 in het rood. Bewaar uw geld niet in snoeppapiertjes. Koop gewoon nu, terwijl de kans zich voordoet, echt geld dat binnenkort het leven van uw dierbaren kan redden en behouden. Een goudstaaf die vandaag is gekocht, kan morgen uw redding zijn. Terwijl er zo’n kans is. Je kunt trouwens een fysiek edelmetaal kopen voor een virtuele cryptocurrency… Wat op zich al onzin is: wat zijn cijfers op de monitor wordt nu gelijkgesteld met een echte kapitaalsparende troef. Maar dit zal niet lang duren…

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button