web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisMysteriePolitiek-Elite

Was Atlantis op Mars?

 

marc simonetti dune
Zwitserse wetenschappers: Atlantis was op Mars
en de oude Egyptenaren hadden contact met hen!
-Of kwamen de Egyptenaren van Mars?

Sommige Zwitserse wetenschappers beweren dat zonder twijfel kan worden aangetoond, dat de verloren stad Atlantis op Mars was en dat de astronauten voor een langere periode met het oude Egypte, contacten onderhielden!

Nog ongelooflijker, ze beweren zelfs bewijs te hebben, dat de legendarische “Toetanchamon” stierf bij een spectaculair ongeluk van een space-shuttle met buitenaardse bemanning.

“De Mars beschaving is vernietigd door een meteoriet, terwijl Egypte nog in de kinderschoenen stond”, zei Dr. Stephan Weisz op een bijeenkomst van journalisten en wetenschappers in Bern, Zwitserland. Maar de Atlantiérs hebben het merkteken op zowel de aarde als op Mars achtergelaten. De ‘uiterst geheime’ foto’s die op Mars zijn gemaakt door Amerikaanse sondes laten duidelijk de overblijfselen zien van tempels op het oppervlak van de rode planeet (die niet rood is).

“De piramides van Egypte en het vermogen om het menselijk lichaam te mummificeren  zijn zeker het resultaat van technologieën, die niet afkomstig zijn van de aarde, maar van elders, in dit geval dus de planeet Mars. Het is onze overtuiging dat de Atlantis deze technologieën aan de Egyptenaren hebben gegeven in ruil voor goud. ”

Lees ook eens:   Rusland maakt zich zorgen over de ontwikkeling van biowapens door het Pentagon in Oekraïne voor wereldwijde controle - WWIII Alert

Dr. Weisz en zijn collega, de Egyptische Conrad Vetsch, beweerden dat een recent ontcijferd Egyptisch perkament hen deed geloven dat Atlantis op Mars was. De boekrol beschrijft over een technologisch geavanceerde beschaving van buiten onze planeet “in de uitgestrekte zwarte oceaan van de ruimte.”

Het verwijst ook naar ruimtevaart en het gebruik van een shuttle om buitenaardsen te vervoeren op een ruimtevaartuig, dat is verbonden met het aardoppervlak.

“Onderzoekers weten al lang dat Egyptenaren een uitgebreid model van wat ze een zweefvliegtuig noemen hebben gemaakt wat is gevonden in Tut’s Tomb,” vertelde Dr. Weisz aan de groep. “In het licht van de perkamenten informatie zien we nu dat het zweefvliegtuig in feite een replica van een spaceshuttle was; en het is dit ruimteschip dat neergestort is met Toetanchamon. ”

Niet iedereen die aanwezig was op de conferentie was het eens met de theorieën van experts. Dr. Seth Rausch, een Duitse historicus, denkt dat Zwitserse onderzoekers te ver zijn gegaan door de beschaving van Martianen, Atlantiërs te noemen: “Ik twijfel er niet aan dat de Egyptenaren contact hadden met buitenaardse wezens,” zei hij, maar wanneer we de ruïnes op Mars niet inspecteren, is er geen manier om te weten of dit de overblijfselen van Atlantis zijn. Naar mijn mening, als Atlantis bestond, heeft het hier op aarde bestaan. ”

Lees ook eens:   Climate change? Chemtrails, goed nieuws voor complotters, RTL geeft toe dat het gebeurd!

Noorse astronoom Elling Gade was het ermee eens dat” Atlantis de kolonie van een buitenaardse beschaving zou kunnen zijn, maar het was zeker op deze planeet.

Waarom zijn deze wetenschappers, die het samenspel van het oude Egypte met buitenaardse wezens kennen, niet verbaasd over de tempels op Mars?

Waar weten de wetenschappelijke elite nog meer van, wat wij niet weten? Waarom denken ze dat zij ons verhaal en de dingen die kunnen bepalen wat en wie wij van oorsprong zijn, niet belangrijk zijn om te weten voor ons?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥