web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Mensen raken in beslag genomen door “Corona” terwijl de bom boven hen hangt

Trouw aan het trans-Atlantische “vredesbeleid” grijpt de CIA in met als doel te escaleren met Rusland op de Donbass. De Duitse media en politici doen mee. Een spel met vuur dat ook voor Duitsland een slecht einde kan hebben.

Eigenlijk is alles gezegd over de huidige wereldwijde politieke situatie, maar is genegeerd door corrupte politici, journalisten en wetenschappers. Rusland is in het defensief en wil vrede. Dit geldt ook voor de andere landen die in het vizier van de VS en zijn vazallen staan. In Oost-Europa bevindt de NAVO zich op 150 kilometer van St. Petersburg en de vliegtijd van Amerikaanse raketten die aan de Russische grens zijn gestationeerd, is ongeveer vijf minuten naar Moskou. In dit opzicht zijn de eisen van Rusland om veiligheidsgaranties gerechtvaardigd.

Maar de Verenigde Staten zetten aan tot agressie tegen iedereen die hun agressiebeleid weigert te accepteren. En hun vazalregeringen gaan mee in het nadeel van hun landen. Ook – en vooral – Duitsland, dat nog steeds een bezet land is en als “speerpunt” aan deze kant van de Atlantische Oceaan tegen Rusland is gepositioneerd. Dit bevrijdt de VS voor hun oorlogsvoorbereidingen in de Stille Oceaan tegen China.

De CIA ontsteekt over de hele wereld: in Oekraïne, Wit-Rusland, Kazachstan, Moldavië, Syrië, Iran, Venezuela, Brazilië, Bolivia, Cuba, Myanmar (met de Rohingya), in Jemen of in China (Oeigoeren, Hong Kong, Taiwan). Het hele Oosten werd in brand gestoken en van oorsprong rijke landen als Libië, Irak en Syrië werden in het ongeluk gestort. Overal worden etnische groepen of minderheden aangezet tot regimewisseling. Sancties die in strijd zijn met het internationaal recht worden opgelegd, oorlogen en chaos worden veroorzaakt, de hele wereld wordt verbrijzeld.

Lees ook eens:   Daarom bezuinigen zij!

In het voorjaar van 2014 vond in Kiev een bloedige staatsgreep plaats die de VS al jaren aan het voorbereiden waren, waarna de Krim, met zijn overwegend Russisch sprekende bevolking, zich afsplitste van Oekraïne. Sindsdien zijn de sancties tegen Rusland gestaag aangescherpt wegens een vermeende annexatie van de Krim. Het was echter geen gewelddadige overname van het schiereiland, zoals steeds wordt beweerd. Het gaat over een vreedzame afscheiding na een referendum waarin een hoog percentage van de inwoners voor de onafhankelijkheid van de Krim heeft gestemd. Daarna werd de aanvraag voor toelating tot de Russische Federatie ingediend. Na de voorgaande gebeurtenissen is dit internationaal recht niet verwerpelijk. “Annexion” is een gevechtsterm die wordt gebruikt om Rusland te beschuldigen van landroof.

De VS willen de nummer 1 van de wereldmacht blijven. Ze claimen dominantie over andere volkeren vanwege hun economische en geostrategische voordeel, en ze doen er alles aan om hun ongerechtvaardigde unipolaire claim af te dwingen. Hiervoor behouden ze de grootste militaire macht ter wereld, waarvoor ze jaarlijks driekwart biljoen dollar uitgeven (2020 volgens SIPRI 778 miljard). In eigen land zijn ze een kruitvat dat elk moment kan ontploffen.

De criminele machinaties van het land “van de vrijen en de dapperen”, die al lang plaatsvinden met betrekking tot mensenrechten of de schending van democratische normen, zijn min of meer bekend. Er is echter weinig bekend over de langetermijnstrategie van de VS tegenover Duitsland, die het al meer dan honderd jaar in toom houdt en uitspeelt tegen Rusland. Nadat het Duitse Rijk en Oostenrijk-Hongarije, twee welvarende landen in het midden van Europa, in de Eerste Wereldoorlog werden verwoest en met de onvoorwaardelijke overgave in 1945 uitgeschakeld, is het weer tegen Rusland en nu ook tegen concurrent China.

Lees ook eens:   Beerput Nederland

Het is schandalig, crimineel en tragisch dat Duitse politici en de media niet reageren op deze uitdagingen, maar in plaats daarvan blijk geven van meegaandheid en meegaan met bijna elke vorm van slordigheid. De bevolking is meer verdeeld dan ooit, het sociale leven ligt braak en het toenemende fascisme kan worden geregistreerd. Bewapening, “Corona” en immigratie gaan grotendeels ten koste van de armen. Carrière, hebzucht en incompetentie van corrupte politici doen de rest. En aan de grens met Rusland wordt een monsterlijke militaire machine opgesteld, terwijl de vliegdekschepen van de VS in de Stille Oceaan cruisen. Maar de Berlijnse politici hebben hier geen last van, ze bewapenen zich en ageren tegen Rusland.

En de bevolking wordt maar langzaam wakker. Veel te weinigen merken het oorlogsgevaar op, dat dringender dan ooit een verandering van beleid vereist, omdat Duitsland anders verloren is. Omdat de Russische antiraketten gericht zijn op de militaire controlecentra en de kernwapens van de VS in Duitsland. Wat overblijft is een sprankje hoop: als de VS er niet in slagen een “grote oorlog” te beginnen, zal de Duitse regering haar destructieve beleid niet eeuwig kunnen voortzetten. De fundamentele menselijke behoefte is om in vrede te leven.

https://de.rt.com/meinung/130821-menschen-werden-mit-corona-beschaeftigt/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥