web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsMysterieU.F.O

Humanoïde UFO-anomalie gefilmd boven Californië

Deze humanoïde UFO werd vastgelegd door 3 verschillende camera’s tijdens een LA UFO-channel-evenement met tientallen ooggetuigen om de authenticiteit van deze waarneming te bevestigen. In alle 3 de video’s zie je dezelfde volgorde waarin de UFO tegelijkertijd werd opgenomen, maar door de verschillende hoeken en kwaliteit van elke camera kun je ontkennen dat het geen HOAX of CGI was, maar inderdaad een mensachtige luchtafwijking die voor iedereen verscheen in sequoia park die dag. Mensen zijn in shock te horen op de achtergrond van de video als je kijkt naar de onderstaande onbewerkte beelden van deze drie onbewerkte video’s van hetzelfde object. het lijkt scheidingen te hebben in zijn ruimtepak en een vizier dat je in zijn of haar gezicht kunt zien, waardoor je je afvraagt ​​of het inderdaad een mensachtig wezen erin is

Lees ook:   9 Jonge Russen 60 jaar geleden sterven bizarre dood: mysterie
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥