web analytics
...
Mysterie

Tijdreiziger beweert dat hij deze foto van Jezus heeft gemaakt

Tijdreiziger beweert dat hij deze foto van Jezus heeft gemaakt

Tijdreiziger beweert dat hij deze foto van Jezus heeft gemaakt. We bekijken een vermeende foto van Jezus gemaakt door een tijdreiziger. Pater Pellegrino Ernetti begroette pater Francois Brune op een middag in het begin van de jaren zestig. De twee mannen hadden elkaar de dag ervoor net voor het eerst ontmoet tijdens een tocht met de veerboot over het Canal Grande in Venetië. Tijdens hun korte gesprek had pater Ernetti iets gezegd dat in pater Brune bleef hangen. De twee, die beiden experts waren op het gebied van oude talen, hadden het over schriftuurlijke interpretatie toen pater Ernetti opmerkte dat er een machine bestond die gemakkelijk al hun vragen kon beantwoorden.

De Chronovisor is een apparaat dat als spiegel wordt gebruikt om het verleden (en de toekomst) te bekijken. Met behulp van de chronovisor beweerde pater Ernetti getuige te zijn geweest van Christus die stierf aan het kruis, en hij fotografeerde het. Deze foto verscheen in het nummer van 2 mei 1972 van La Domenica del Corriere.

De recente ontdekkingen op The Shroud hebben geleid tot talloze recente films die onthullen wat ze vinden. Hierin zien we een recreatie van hoe Jezus er misschien uitzag.

Lees ook:   12 meest mysterieuze plaatsen die wetenschappers nog steeds niet kunnen verklaren

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept