web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkVitaminen & Kruiden

Gouden melk-goed voor de botten en gewrichten, spijsvertering, huid etc

Een recept voor gouden melk die het hele lichaam geneest. Het heeft een positief effect op pijn in de botten, gewrichten, wervelkolom. Verlicht artritis pijn. Geneest de lever en spoelt vetophopingen weg. Verwijdert gifstoffen uit het lichaam, heeft antioxiderende eigenschappen. Gouden melk zit vol calcium. Het helpt de juiste groei en ontwikkeling van kinderen. Gouden melk is goed voor de spijsvertering, de gezondheid van de huid, het immuunsysteem, zelfs tegen sommige soorten tumoren. Het heeft een gunstig effect op de dikke darm en voorkomt darmkanker.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥