web analytics

Face Reading: Je gezicht vertelt je lot!

Face Reading: Je gezicht vertelt je lot!

Eeuwenlang hebben mensen geprobeerd aspecten van iemands karakter te begrijpen door alleen maar naar hun gezicht te kijken. De oude Chinezen geloofden dat je gezicht een weerspiegeling was van je innerlijke geest. In het middeleeuwse Europa werd schoonheid beschouwd als synoniem voor deugd, en lelijkheid werd soms als een teken van het kwaad beschouwd. Er worden geen beweringen gedaan om te bewijzen dat dit een exacte wetenschap is, maar het kan de moeite waard zijn om het in een vergelijkbare hoek te plaatsen als dingen als astrologie en handlezen.

Hoe gezichten lezen

Elk aspect van je gezicht vertelt een ander verhaal over je lot en persoonlijkheid. Kijk niet alleen naar je gelaatstrekken, maar merk hun grootte op (dunne wenkbrauwen, kleine ogen) en type (schuin voorhoofd, vierkant gezicht), evenals eventuele lijnen of rimpels die aanwezig zijn. Al deze functies vertellen hun eigen verhaal .

Je gezicht vertelt over je ouders

De positie waar het haar begint bovenop het voorhoofd staat voor de ouders en de relatie van de persoon met hen. Als dit gebied soepel en glanzend is, hebben de ouders van de persoon geluk in gezondheid en carrière en is de jeugd van de persoon gevuld met geluk. Als dit gebied wordt ingesprongen of met een doffe huidskleur, dan zijn de ouders van de persoon geconfronteerd met problemen tijdens zijn jeugd.

Je gezicht vertelt over je carrière en succes

We plaatsen dit gebied onder de ouderregio en dus net boven de wenkbrauwen. Als deze positie goed is, zacht afgerond en helder, vertegenwoordigt dit goede carrièreperspectieven en weinig problemen in de carrière. Als dit gebied is ingedeukt met een denklijn of hol en donkerder van kleur, laat het zien dat de intelligentie van de persoon hem niet zal helpen in zijn carrière en ongeluk brengen in het leven van zijn 21ste tot 25ste levensjaar.

Je gezicht vertelt over je leven

Het levensgebied ligt tussen de wenkbrauwen. Als het stevig, helder, zacht afgerond is, symboliseert het een succesvolle carrière na het 27e jaar. Het vertegenwoordigt een vriendelijke persoon met een positieve levenshouding. Als de ruimte tussen de wenkbrauwen breed is en de wenkbrauwen dik zijn, verdient de persoon goed geld en is zijn levensduur ook goed. Als de wenkbrauwen dichterbij zijn en er een haarlijn is die de twee wenkbrauwen met elkaar verbindt, is het een teken van een negatieve geest die koppig en meedogenloos is.

Je gezicht vertelt over je middelbare leeftijd

Middelbare leeftijd begint in het midden van de ogen en bedekt dit tot het einde van de neuspunt. Kruislijnen, vlekken en zwarte vlekken in deze regio vertegenwoordigen een slechte gezondheid en problemen met de echtgenoot op middelbare leeftijd.

Je gezicht vertelt over je liefdesleven

Liefde en emotionele regio is het gebied onder de twee ogen. Als dit gebied helder, vol en afgerond is, zal de persoon een diepe emotionele betrokkenheid hebben. Hij of zij zal gemakkelijk en heel snel verliefd worden. Als dit gebied rimpels heeft of wallen heeft en niet glad is, dan wordt de persoon geconfronteerd met mislukkingen in liefdesaffaires als gevolg van egoïsme of overmatigheid.

Je gezicht vertelt over je kinderen

Vruchtbaarheid en het gebied voor kinderen vertegenwoordigt de groef die de neus verbindt met het midden van de bovenlip. Dit wordt ook philtrum genoemd. Een lang, breed en diep philtrum duidt op goede vruchtbaarheid en het vermogen om kinderen te krijgen. Het vertegenwoordigt ook een lange levensduur. Wanneer het philtrum laag of plat is, vertegenwoordigt het minder energie en kinderloosheid. Een korte philtrum vertegenwoordigt vroege dood.

Je gezicht vertelt over de ouderdom

Dit is het gebied onder de onderlip dat ook de kin wordt genoemd. Als dit gebied sterk, afgerond en ruim is, vertegenwoordigt het geluk op oudere leeftijd na het 60e jaar. Als dit gebied laag is met een zwakke kaak en donkere tint, duidt dit op een ongelukkige en vriendloze ouderdom. Het vertegenwoordigt ook de gevaren van verdrinking, vergiftiging en ziekten veroorzaakt door voedsel of water.

Wat is je gezichtsvorm?

Rond gezicht: ze staan ​​bekend als watervormige gezichten. Ze hebben een mollig en vlezig gezicht. Ze staan ​​bekend als gevoelig en zorgzaam. Er wordt gedacht dat ze sterke seksuele fantasieën hebben. Als je uitkijkt naar een langdurige, stabiele relatie, zullen deze mensen de juiste keuze blijken te zijn.

Als je een langwerpig gezicht hebt

Het lange, dunne gezicht wordt het houtachtige gezicht genoemd. Deze mensen kunnen een gespierde of atletische lichaamsbouw hebben. Ze worden beschouwd als praktisch, methodisch en hebben de neiging om een vaak overwerkt te zijn. Ze worden wel vaak overeengekomen met narcisme en kunnen problematische relaties hebben.

Lees ook:   LUMC start proef met afweercellen tegen diabetes type 1

Als u een driehoekig gezicht hebt

Deze gezichtstypen hebben meestal te maken met een dun lichaam en intellectuele overtuigingskracht. Ze worden beschouwd als creatief en denken veel na over alles, volgens de Chinese gezichtslezers een schijnen een vurig temperament te hebben.

Als je een vierkant gezicht hebt

Vierkant gezicht: ze staan ​​bekend als het gezicht van de metalen vorm. Van deze mensen wordt gedacht dat ze een intelligente, analytische en beslissende geest hebben. De gezichtsvorm wordt geassocieerd met een agressieve en dominerende aard.

Als u een Rechthoekig gezicht hebt

Signaleert enige variatie: ze neigen te domineren maar met minder kracht, vaak vinden ze hun weg in de politiek, het bedrijfsleven, sport, zijn altijd in balans, soms ambitieus, soms melancholisch.

Als je een ovaal gezicht hebt

Geeft uitdrukking aan een personage dat enigszins gebalanceerd, lief, charmant is, in elk geval mensen die de beste diplomaten zijn, vrouwen zijn soms echte kunstenaars. Soms kunnen ze gevaarlijk zijn, maar qua temperament psyche zijn ze zwak, vaak zijn ze ook zwakker in fysieke kracht, soms inactief.

De vorm van uw voorhoofd

Mensen met een recht voorhoofd hebben een vooruitstrevende manier van denken, in die zin dat ze eerst het concept moeten begrijpen voordat ze doorgaan naar eventuele volgende. Dientengevolge, kunnen zij verkeerd worden geïdentificeerd als zijnde langzaam toen zij kind waren, maar bleken toch uiteindelijk intelligente volwassenen te zijn, hoewel met langzamere reflexen. Ze werken niet goed onder druk, zoals met deadlines of tests, omdat ze er niet van houden om gehaast te worden en de informatie volledig te moeten verwerken.

De vorm van uw voorhoofd
Een schuin voorhoofd geeft aan dat een persoon een snelle denker is die misschien impulsief is in het nemen van beslissingen, en die ook ongeduld heeft met mensen met een recht voorhoofd die een beetje meer attent zijn en als gevolg daarvan langzamer bewegen.

De vorm van uw voorhoofd
Gebogen voorhoofd mensen haten het om ingesloten te zijn met beperkingen. Ze zijn een artistieke en creatieve persoon, en als gevolg daarvan proberen ze weg te blijven van onderwerpen die wiskundig zijn gericht, zoals boekhouding. Dit is een intelligente groep mensen, en veel genieën hebben de neiging om gebogen voorhoofden te hebben.

De vorm van uw voorhoofd
Een laag en breed voorhoofd vertoont een intuïtieve aard, begiftigd met natuurlijke vaardigheden en verbeeldingskracht. Deze mensen hebben veel spontaniteit. Ze zijn meer geïnteresseerd in indrukken dan de kennis die is opgedaan door studie.

De vorm van uw voorhoofd
Een beetje breed en hoog voorhoofd met goed gevormde wenkbrauwen is het meest wenselijk. Het duidt het vooruitzicht van permanent succes aan. Een vierkant voorhoofd toont eerlijkheid, oprechtheid. Rechte wenkbrauwen vergroten deze kwaliteiten. Hoe minder voorhoofd hoe minder intelligent vaak.

De vorm van uw voorhoofd
Voorhoofd met diepe lijnen (rimpels) het onthult degenen die zich heeft overgeven aan contemplatie en onderzoek. Voorhoofd zonder lijnen toont vaak een koud persoon aan, egoïsme, gebrek aan empathie en sarcasme (En bedankt, voor de dames zonder rimpels!). Verticale lijnen (rimpels) tussen de ogen tonen de kracht van concentratie.

De vorm van je kaaklijn
Een sterke kaaklijn toont aan dat de persoon zeer sterke waarden heeft, evenals een groot uithoudingsvermogen, maar kan ook een beetje eigenwijs en koppig zijn. Degenen met een zwakke kaaklijn kunnen gemakkelijk worden beïnvloed en hebben een zwakkere persoonlijkheid, waardoor ze leven volgens de voorwaarden van andere mensen. Een brede kaaklijn is het kenmerk van een persoon die zeer competitief is, die het vervelend vindt om iets aan iemand anders te verliezen.

De vorm van je oor
Kleine oren tonen eer, manieren en genegenheid. Naarmate de oorlel dikker wordt, neemt de kracht van de geleefde gevoelens toe. Te kleine oren tonen verlegenheid en reserve, en als de oren lang en smal zijn, nemen deze kwaliteiten toe. Medium oren tonen energie en vastberadenheid. Grote oren met een dikke oorlel tonen grofheid en materialisme aan. Afstaande oren tonen wreedheid aan en vernietiging van verlangens. Verticale oren tonen kracht, moed, energie, kracht.

De vorm van je oor
Normale oren zijn die oren die op de hoogte boven of onder de wenkbrauwen verkeren en neus niet passeren qua top. Degenen wier oren onder de wenkbrauwen gaan lijken een boosaardig karakter te hebben, wraakzuchtig en hebben zelfs criminele neigingen. Oren met losse oorlellen vanuit het hoofd tonen vrijgevigheid en vrije geest. Tegenstrijdig met deze eigenschappen wordt getoond door oorlellen die gesloten zijn voor het hoofd. Een grote afstand tussen de ogen en oren toont intellectuele capaciteit en talent.

Lees ook:   Bijna 200.000 Covid-19-testkits teruggeroepen vanwege 'productieprobleem' dat VALSE positieven opleverde

De vorm van je wenkbrauwen
Gebogen wenkbrauwen: je mentale focus is mensgericht. Je verbindt & relateert met de wereld het beste door je begrip voor mensen. Soms kun je een idee of theorie beter begrijpen als het je wordt uitgelegd in termen van een persoonlijk voorbeeld of ervaring. Het is het beste om u niet te belasten met te veel technische details zonder u de real-world applicatie (bruikbaarheid) te tonen.

Als je rechte wenkbrauwen hebt
Uw aanpak is direct en feitelijk en u wilt graag de technische details. Je waardeert logica, en je moet alle feiten en beschikbare gegevens getoond worden voordat je iets als waar accepteert. Je evalueert mentaal de harde feiten zonder dat emotie je oordeel beïnvloedt.

Als u gebogen wenkbrauwen hebt
Is het belangrijk voor je om mentaal de baas te blijven over elke situatie waarin je jezelf bevindt. Je bent goed in leiderschap en hebt misschien goede leiderschapskwaliteiten, omdat maar weinig mensen je autoriteit zullen uitdagen. Je houdt ervan om gelijk te hebben en dat je meestal ook hebt, omdat je je huiswerk gewetensvol hebt gedaan. Je blijft mentaal gefocust.

Als je hoge wenkbrauwen hebt
U bent onderscheidend, selectief en soms discriminerend. Je hebt tijd nodig om ideeën waar te nemen en volledig uit te werken voordat je handelt. Je beschermt jezelf met een afwachtende houding. Je hebt tijd nodig om nieuwe informatie te begrijpen hoe je je voelt over het onderwerp en hoe de delen betrekking hebben op het geheel. U slaat informatie op met een emotionele tab; door het gevoel terug te roepen, kun je je evenement vaak verrassend helder herinneren.

Als je lage wenkbrauwen hebt
Je bent expressief, snel in actie ondernemen en je verwerkt informatie snel. U wilt de klus klaren en het nu doen. Misschien heb je de neiging om anderen te onderbreken als ze te traag lijken om te spreken, omdat je vaak kunt anticiperen op wat ze gaan zeggen voordat ze het hebben gezegd. Je bent aanvankelijk optimistisch maar kan antagonistisch worden als je wordt bekritiseerd. Jouw uitdaging is om meer geduld te ontwikkelen met anderen die jouw gave van mentale snelheid niet hebben.

Wijd uit elkaar geplaatste ogen
Je hebt een breed, open perspectief en een vooruitziende verbeelding, maar je hebt een hekel aan het omgaan met details. U bent mogelijk minder geaard dan de meeste mensen en kunt zelfs als anders worden beschouwd door mensen met een smaller gezichtsveld. Uw uitdaging is de financiële beloning verdienen die u verdient voor uw brede inzichten, omdat compensatie voor uw inspanningen een detail is dat u misschien over het hoofd ziet.

Dicht op elkaar staande ogen
Je bent erg gefocust op details en blinkt uit in veeleisende taken waarbij minutieuze details belangrijk zijn. Je doet het goed op posities die een extreme focus vereisen, zoals boekhouding, technische ondersteuning, proefdocumenten en dergelijke. Jouw uitdaging is leren het grote plaatje te zien en anderen op hun voorwaarden te betrekken.
Kan ook duiden op valsheid in het karakter.

De vorm van je neus
Een perfecte neus is een neus waarvan de lengte gelijk is aan de breedte van het voorhoofd en aan het eind een breedte heeft die gelijk is aan de lengte van het oog. Deze neus onthult een bevelvoerende kracht, vastberadenheid en trots. Als de neus smal is verliest het deze eigenschappen en vervangt ze door een tiranniek karakter.

De vorm van je neus
Rechte goed gevormde neus toont geduld, vriendelijkheid, evenwicht, elegantie en kracht om te verdragen, fascinatie maar ook koude en onverschilligheid, liberale ideeën met betrekking tot morele en sociale conventies. De perfecte neus met de punt naar beneden gebogen, toont een melancholische aard, maar toch trots. Deze mensen zullen nooit grappig zijn,  maar zullen regelmatig sarcastisch zijn.

De vorm van je neus
Rechte neus met de punt naar beneden gebogen, toont een meer melancholische aard, maar minder afgunstig en milder dan die met gebogen neus. Neus wijst omhoog en licht gebogen, toont enthousiasme, behendigheid. Deze mensen bereiken hun doelen op een vrolijke en stijlvolle manier. Je kunt niet te lang boos op ze zijn. Ze lachen in de verdediging en zullen hun plan uitvoeren, ondanks eventuele obstakels.

Lees ook:   Slaapapneu

De vorm van je neus
Wipneus toont een neiging tot dominantie, gebrek aan elegantie en gedrag in het leven, maar het kan gepaard gaan met een literaire en poëtische kracht. Een gebogen neus onthult scherpte en heel weinig nieuwsgierigheid, ruzie. Vooral als  de persoon dunne lippen heeft en de mond gebogen randen, dan is het dat diegene ook nog  roddels verspreid.

Je wangen zeggen veel over jou als persoon
Als je ronde, vlezige wangen hebt, ben je supergevoelig en geschikt voor artistieke interesse. Als je wangen zwak en smal zijn, kun je zorgen of een mysterie hebben dat zich wil verbergen. Als je wangen te rond en vol zijn, beelden ze spirituele onschuld uit, enige zachtheid maar gebrek aan actie. Als je wangen verzonken zijn, ben je dat prikkelbare type, melancholisch en meestal ziek.

De vorm van je lippen
Dikke lippen tonen de beschikbare geneugten, als de onderlip iets dikker is, vindt de persoon het fijn om goed ontvangen te worden, een liefhebbend karakter maar onbeslist. Als het ook een gespleten kin heeft, onthult het luiheid en egoïsme. Goed gevormde lippen tonen moed en een doorslaggevend karakter. Kleine lippen onthullen soms een koude en wrede aard. Bleke lippen samen met een vierkante kaak tonen hebzucht, vuiligheid, wreedheid, brutaliteit, egoïsme, iemand met wie we niet trots kunnen zijn dan in zaken.

De vorm van je lippen
Wanneer de bovenlip een deel van de onderlip bedekt, onthult dit een goed karakter, een liefhebbende persoon, liefde voor plezier en amusement – als de lippen dun zijn, een beetje vrijgevigheid maar ook meer zelfzuchtigheid. Hartvormige lippen tonen onafhankelijkheid en vertrouwen, verleidelijk en sensueel, de behoefte aan liefde en vriendelijkheid is ook belangrijk voor deze personen. Onderlip uitgesproken buiten onthult talent, satirisch, cynisme en sarcasme. Mond met naar beneden wijzende hoeken toont diepe gedachten en melancholie.

De kin
Sterke kin toont stevigheid, vierkant wijst het naar een sterk karakter en soms met een beetje woede. De rechte kin onthult een koud en zelfzuchtig persoon. Als de wangen naar voren steken, vertoont het hebzucht. De scherpe kin toont egoïsme en wanneer het scherp en klein is, heeft deze persoon er belang bij geprezen te worden. Ronde en uitstekende kin toont kracht, vastberadenheid, wijsheid, voorzichtigheid en materieel instinct. Deze mensen inspireren tot vertrouwen door hun gemakkelijke en aardige houding.

De kin
Ronde kin  toont smaak voor het bedrijfsleven, samen met voorzichtigheid en discretie. Lange vierkantige kin toont een rechten man of het hebben van een goed financieel bemiddelingsbedrijf. Als deze man kleine en strakke lippen heeft, toont hij geen genade. Vierkante kin met kuiltjes toont stevigheid, koppig en een warm humeur. Het kuiltje verhoogt altijd het enthousiasme en de genegenheid. Dubbele kin en grote wangen onthullen grote vreugde, aantrekkingskracht voor lekker eten en sensuele genoegens. Deze eigenschappen zijn meer uitgesproken bij mensen met grote kaken.

Wat zeggen jouw tanden over jou?
Volgens Samudrik Shastra aten personen met 32 ​​tanden het beste, 30 tanden goed en  28 tanden worden als slecht beschouwd. Als de tanden consistent zijn en er zijn spaties dan zijn er verschillende resultaten. Een persoon wiens tanden in een rechte lijn staan en glad zijn, dan is zo’n persoon rijk. Mensen met lange tanden zijn ook rijk, maar mensen met tanden die naar binnen vallen, zijn arm. Mensen met donkere ongelijke tanden hebben problemen in hun leven.

Wat zeggen jouw tanden over jou?
Mensen met 32 ​​tanden hebben geluk. Mensen met 30 tanden zijn altijd gespannen vanwege geldgebrek. Mensen met minder tanden dan 30  zijn altijd arm; echter, mensen met 32 ​​tanden zijn toegeeflijk. Mensen van wie de tanden uitvallen, leven langzamer. Vrouwen waarvan de tanden recht zijn, in één lijn, en wit en aaneengevoegd, zulke vrouwen hebben geluk. Vrouwen met een heel klein gebit zijn ongelukkig.

Een punt om op te merken
Onze levens zouden beter moeten worden naarmate onze bestemming zich ontvouwt. Het lezen van een gezicht als een open boek is geen gemakkelijke taak en je hebt heel veel talent nodig om de waarheid achter het masker te ontcijferen. Gezichtslezen is geen exacte wetenschap. Het is vergelijkbaar met het lezen van de hand, je kunt nooit beweren dat het exact en waar is, maar je hebt altijd de neiging om erin te geloven door het het voordeel van twijfel te geven.

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/kan-je-op-basis-van-een-foto-zien-of-iemand-hetero-of-homo-is/

https://lincyeindproject.wordpress.com/category/gezichtsanalyse/

Gerelateerde artikelen

Back to top button