25 september 2020

 

Autisme Epidemie Gekoppeld aan Epidemie van Vaccine Induced Diabetes

Autisme Epidemie Gekoppeld aan Epidemie van Vaccine Induced Diabetes

Vertaald door google

BALTIMORE, juli 12, 2013 / PRNewswire / – De volgende versie werd uitgegeven door Classen Immuuntherapie, Inc

Een nieuwe peer-reviewed onderzoek werd gepubliceerd in het huidige nummer van Open Access, wetenschappelijke verslagen (Volume 2, Issue 3, 2013) het koppelen van de autisme-epidemie om de epidemie van het vaccin geïnduceerde diabetes type 1. Groeiende gegevens blijkt dat een groot percentage van de gevallen van autisme een ontstekings-of auto component. De nieuwe gegevens blijkt autisme is sterk verbonden aan type 1 diabetes een andere epidemische ontstekingsziekte waarbij de epidemie heeft bewezen is te worden veroorzaakt door vaccins. Het nieuwe papier is geschreven door immunoloog J. Bart Classen, MD.

“Wij publiceert al jaren dat vaccin geïnduceerde ontsteking veroorzaakt een epidemie van type 1 diabetes en andere ziekten. Onze nieuwe gegevens, evenals de uitgebreide data van anderen over de rol van ontsteking in de ontwikkeling autisme, laat weinig twijfel vaccins spelen een belangrijke rol in de autisme-epidemie, “zegt Dr J. Bart Classen, MD.

Onderzoek Dr Classen geeft aan dat het grote aantal vaccins aan patiënten leidt tot een epidemie van chronische ontsteking resulteert in epidemieën van auto-immuunziekten, allergieën, en een volledig remmende respons manifesteren als obesitas en metabool syndroom.

“De beste gegevens blijkt dat vaccin geïnduceerde chronische ziekte is nu van een omvang die bijna alle voorgaande vergiftiging van de mens, met inbegrip vergiftiging van stoffen zoals asbest, lage stralingsdosis, lood en zelfs sigaretten dwergen. Meeste patiënten niet eens beseffen dat zij lijden tegen de nadelige effecten van vaccins. Nog meer over patiënten en of hun ouders wordt lastiggevallen, beschuldigd van het beoefenen van slechte dieet en lichaamsbeweging leidt tot de ontwikkeling van obesitas en diabetes terwijl ze in feite lijden aan vaccin geïnduceerde zwaarlijvigheid en diabetes, “zegt Dr J . Bart Classen.

Lees ook:   B-vitamines vertragen dementie'

Kopieën van veel van Dr Classen’s papers zijn te vinden op de website www.vaccines.net.

Classen Immuuntherapie, Inc

410 377 8526

classen@vaccines.net

BRON Classen Immuuntherapie, Inc
Website: https://www.vaccines.net

Gerelateerde berichten