...

08 december 2021

 

Erich von Daniken Het oude oosten bevat de sleutel tot vele vreemde mysteries

Erich von Daniken is een meesterverteller die zijn theorieën weeft met feiten uit de hele wereld. De piramides kunnen de aanwijzingen bevatten waarnaar we op zoek waren, voeg je bij ons terwijl we een kijkje nemen naar de geheime doorgangen in de Grote Piramide. Hoe hebben oude beschavingen zo grote keien bevraagd en vervoerd dat ze zelfs moderne machines zouden uitdagen? Met welk doel waren gigantische constructies en tekeningen die alleen vanuit de ruimte konden worden bekeken? Waarom deelden religies die de fysieke aarde overspannen en zonder regelmatig contact met elkaar, zulke vergelijkbare oorsprongsverhalen? Hoe verwierven oude cartografen kennis van schijnbaar “onontdekte” landen en oude astronomen van planeten en melkwegstelsels die pas recentelijk zijn waargenomen met moderne optica?

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   The Woman from a Parallel Universe! Lerina Garcia Gordo

Gerelateerde berichten