web analytics
...
Edgar-CayceMediums / ToekomstParanormaal

Paranormale verschijnselen en reïncarnatie | Edgar Cayce 1, 2 & 3

Sommige van onze kijkers kennen Edgar Cayce misschien niet en vragen zich misschien af ​​waarom hij interessant zou zijn voor het Archief. Welnu, Cayce voerde duizenden lezingen uit die verband hielden met de oude geschiedenis, waaronder het oude Egypte, Atlantis en Lemurië. De rijkdom aan materiaal dat door Cayce wordt geleverd is van dien aard dat het Archief heeft besloten een driedelige serie over hem te produceren. In deze presentatie leren we de man en zijn methode kennen. In deel 2 zullen we zijn lezingen over het oude Egypte, Atlantis, de Akasha-archieven en de connectie met de Anunnaki bespreken. In deel 3 zullen we veel van zijn andere lezingen bekijken, inclusief zijn visie op genezing, meditatie en zelfs Jezus. We hopen dat je langskomt en iets nieuws leert! Referentie: ARE Association for Research and Enlightenment van Edgar Cayce
https://www.edgarcayce.org/

Lees ook:   2020 World Predictions | What’s Coming! | You Won’t Believe This! | Ralph Smart

Gerelateerde artikelen

Back to top button