...
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Buitenaardsen bouwden eerst een ondergronds netwerk voor zij het menselijk dna bewerkten

ALIENS BOUWDEN EEN ONDERGRONDS NETWERK VAN STEDEN VAN ALTAI TOT ZUID-AMERIKA VOORDAT ZE MENSELIJK DNA HERBOUWDEN

Epic of Gilgamesh Of Ancient Mesopotamia

Het mysterie van het wereldwijde netwerk van ondergrondse gangen en tunnels rond de hele planeet lijkt te worden onthuld. De teksten van de oude Sumeriërs over de Annunaki gaven een aanwijzing voor complottheoretici.

Conspirologen, verwijzend naar de gedecodeerde teksten van kleitabletten, beweerden dat volgens de Sumeriërs de goden uit Nibiru, die de Annunaki werden genoemd, hun steden ondergronds bouwden. Gezien de ongelooflijk langgerekte baan van planeet X, kan worden aangenomen dat de kolonisatie van de aarde moeilijk was vanwege de fysiologische kenmerken van de buitenaardse wezens, die niet waren aangepast aan de dichtheid van de aardatmosfeer. Daarom bouwden de Annunaki, voordat ze hun genetische code herbouwden, ondergronds woningen. Naarmate het aantal kolonisatoren toenam, veranderden ondergrondse nederzettingen in hele steden.

Aliens bouwden een ondergronds netwerk van steden
Volgens de complottheoretici wilden wetenschappers die probeerden het mysterie van het ondergrondse universum te ontrafelen, niet toegeven dat het schriftelijke bewijs van de Sumeriërs de sleutel tot het antwoord is. Sinds de eerste helft van de vorige eeuw zijn geologen, evenals mijnwerkers over de hele wereld, vreemde galerijen tegengekomen die mensen fysiek en technologisch niet konden uitgraven. De tunnels hadden een glad en hard oppervlak zoals matglas. Ondergrondse steden vielen op door hun grootte en ongebruikelijke vorm van woningen. NASA en een internationaal team van wetenschappers ontdekten een ondergronds netwerk met steden die van Altai tot Zuid-Amerika lopen. Onderzoekers merken ook op dat kerkerbewoners waarschijnlijk de energie van de aardkern op de een of andere manier hebben gebruikt, wat nog steeds slecht wordt begrepen.Onlangs is ook in Irak een interessante ontdekking gevonden. Er was een oud graf en volgens complottheoretici werd op die plaats een van de goden van de mysterieuze planeet Nibiru begraven.

Lees ook:   Naar bed naar bed

 

Aliens bouwden een ondergronds netwerk van steden van Altai tot Zuid-Amerika voordat ze menselijk DNA herbouwden

https://www.howandwhys.com/aliens-cities/

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button