web analytics

Abydos-tempelcomplex en de verloren stad van het hiernamaals

Is de verbinding tussen Atlantis en Egypte gevonden? Ons team van experts reconstrueert het pad dat Enki zou hebben genomen van Atlantis naar Abydos en smeedde de heilige verhalen die zouden worden herhaald in de levensverhalen van vele religieuze iconen die zouden volgen.

Wat onder de overblijfselen van de oudste Egyptische stad ligt, nu bekend als Abydos, kan een heel oud verhaal ontrafelen dat duizenden jaren vóór het officiële begin van de Egyptische geschiedenis begint. Abydos wordt beschouwd als de geboorteplaats van Osiris, Isis en vele andere goden, en de verhalen die in de tempelmuren zijn geëtst, verbinden deze goden met het oude Sumerië.

Uit deze details zien we het begin van de bekende verhalen over kruisiging en opstanding die keer op keer in verschillende religies zijn verteld

Lees ook:   De legendarische smaragdgroene tablet

Gerelateerde artikelen

Back to top button