web analytics
...

Bewijs van een nucleaire oorlog in de oudheid

Nucleaire oorlog heeft zich al in verre tijden op aarde voorgedaan, en deze Sanskriet-heldendichten en woestijnmineralen zijn hier om het te bewijzen. Terwijl hij een lezing hield aan de Universiteit van Rochester, werd Dr. Robert Oppenheimer, bekend als “de vader van de atoombom”, tijdens de Q & A-sessie door een van de studenten gevraagd of de bom die tijdens het Manhattan-project in Alamogordo ontplofte de eerste was. tot ontploffing worden gebracht.

Het antwoord van Oppenheimer was: “Nou ja! In moderne tijden natuurlijk.” Zijn overtuiging dat kernproeven werden uitgevoerd voorafgaand aan de eerste ontploffingen in de moderne tijd, vloeide voort uit hindoeteksten die verwoestende gebeurtenissen beschrijven die zich in verre eeuwen hebben voorgedaan. Hoewel Oppenheimer zichzelf nooit een hindoe noemde, noch een verblijfplaats voor het hindoeïsme, prees hij hun heilige teksten, in het bijzonder de Ramayana en Mahabharata.

Lees ook:   Kernoorlog in de oudheid Theorie en bewijsmateriaal

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!