web analytics

Heb jij ook : Het DNA van de Grey’s

Het DNA van de Grey’s

1fcf4bbf9a21c78c2b4939206d884da8 via Angel-Wings

Het DNA van de Grey’s heeft hebzucht, geweld en ongelooflijke wreedheid in onze natuur gecreëerd.

Dergelijke kenmerken maakten geen deel uit van het originele DNA-materiaal dat werd gebruikt om mensen te creëren, aangezien het originele DNA werd gegeven door de Anunnaki zelf, die van plan waren mensen naar hun beeld te creëren.

Daarom moet elke persoon zijn of haar leven zorgvuldig onderzoeken. De lijst met overtredingen is extreem lang, maar hier zijn enkele voorbeelden van mensen die besmet zijn met het DNA van de Grey’s.

Ze zijn onderverdeeld in drie groepen.

Als een van deze eigenschappen in jou bestaat, als je een van deze wreedheden hebt begaan, probeer ze dan zo snel mogelijk uit je leven te verwijderen – als je na 2022 wilt overleven. Maar zelfs met al je harde werk is er geen garantie .

 

Mensen die zware DNA-besmetting met Grey’s vertonen

3e707e55ec2913f445afd7b1ad516076 via Angel-Wings

 Degenen die foltering of foltering door anderen ondersteunen, voor welk doel dan ook

 Moordenaars (tenzij uit zelfverdediging, wat soms voorkomt in situaties zoals huiselijk geweld door een besmette echtgenoot)

 Verkrachters

 Kindermisbruikers

 Kindermisbruikers

 Senior misbruikers

 Mishandeling van uw partner

 Degenen die gewelddadige overvallen plegen

 Illegale medicijnfabrikanten, distributeurs en pushers

 Degenen die vrouwen, meisjes en jonge jongens tot slaaf maken in prostitutiekringen

 criminelen die hun vorm van religie gebruiken als excuus voor hun gruwelijke misdaden; dit omvat alle religieuze fanatici, zoals zelfmoordterroristen

 Degenen die levens vernietigen door hun manieren te ontnemen om in hun eigen levensonderhoud te voorzien, uit eigen hebzucht. Dit omvat het hoogste echelon van bedrijfsleiders, die elk gevoel van menselijkheid hebben verloren in hun behandeling van duizenden mensen en vinden dat dit “strikt zakelijk” is.

 Verkozen functionarissen die uitverkocht zijn vanwege macht en hebzucht, en die bereid zijn hun eigen land te vernietigen om zichzelf te verheerlijken

 Verkozen functionarissen die bereidwillig deelnemen aan het vernietigen van de ecologie van de planeet vanwege hun nauwe band met de olie- en andere vormen van commerciële energieproducerende landen en hun corrupte heersers.

 Elke politicus, militair personeel of iemand anders die handel drijft met de Grijzen, waardoor ze de gruweldaden kunnen voortzetten in ruil voor technische en militaire kennis

 Advocaten en rechters die spelletjes spelen in het rechtssysteem voor hun eigen gewin en gratis kindermisbruikers, moordenaars en andere gewelddadige overtreders sturen in de naam van “redelijke twijfel”

 Degenen die levens en reputaties vernietigen door “identiteitsdiefstal”

 Degenen die dieren kwellen.

 Dit zijn niet alleen mensen die dieren pijn doen en verminken voor hun eigen ziekelijke plezier, maar ook degenen die hondengevechten, hanengevechten en stierengevechten ondersteunen, degenen die hun paarden, ezels of honden slaan, degenen die katten “legaal” verminken door hun klauwen of pijn aan hun stembanden, eigenaren van puppymolens die vrouwelijke honden dwingen zich voort te planten door middel van “dierenverkrachting”, en degenen die hun dieren in de steek laten, of ze voor onbepaalde tijd ketenen, waardoor ze soms sterven door dergelijke verwaarlozing.

 

Mensen die een medium DNA-besmetting van Grey’s vertonen:

 

 Mensen die geloven dat discipline fysieke straf vereist (bij kinderen of volwassenen)

 Leidinggevenden uit het middenkader die “alleen bevelen aannemen” van hun superieuren, aangezien hun bedrijven de economie van hun eigen land vernietigen om hun eigen huid te redden

 Degenen die in naam van mode en schoonheid talloze jonge meisjes hebben gekwetst die zijn bezweken aan eetstoornissen, van wie sommigen zelfs zijn overleden, terwijl de eigenaren en ontwerpers een fortuin voor zichzelf hebben verdiend

 Onverantwoordelijke ouders die hun kinderen toestaan ​​op te groeien met de waarden van Grays in plaats van met menselijke en Anunnaki-waarden

 Jagers van dieren die geloven dat ze het alleen voor voedsel doen, maar die er  plezier in hebben om te doden

 Eigenaars van “fabrieksboerderijen” waarvan de dieren worden gekweld, en een ellendig leven leiden

 

 

Mensen die DNA-besmetting met lichte Grey’s vertonen

 

 Mensen die bereid zijn reclame te maken voor producten die schadelijk kunnen zijn, voor gewin

 Mensen die bereid zijn producten te importeren die schadelijk kunnen zijn, voor gewin

 Mensen die bezwaar hebben tegen sociale hervormingen die een groter aantal anderen kunnen helpen, zoals gezondheidszorg of betere inkomensverdeling, voor winst

 Mensen die zich bezighouden met de bonthandel

 Mensen die bereid zijn anderen te beïnvloeden door middel van hersenspoelreclame, zoals de cosmetische industrie, voor gewin

 Racisten, seksisten en atheisten, die bereid zijn toe te staan ​​dat hun vooroordelen hun gedrag jegens anderen beïnvloeden

 Mensen die bereid zijn om miljoenen dollars uitgeven aan frivole bezigheden (halsbanden met diamanten bezaaid voor honden, wie geeft niks anders dan liefde en eten? $ 200.000 voor bv bruidstaarten?) terwijl miljoenen om hen heen verhongeren

 Mensen die actief betrokken waren bij agressieve overnames, waardoor het levensonderhoud van velen werd vernietigd

 Iedereen die opzettelijk een computervirus verstuurt voor “de lol”

 

 

Dit is slechts een gedeeltelijke lijst. Onderzoek uw hart, er kunnen andere redenen zijn om aan te nemen dat u besmet bent.

 

Wat gebeurt er in 2022, wanneer de Anunnaki terugkeren?

Veel dingen op zoveel niveaus: fysiek, spiritueel, mentaal, multidimensionaal, vibrationeel, intellectueel en religieus.

 

Zoals vermeld in een eerdere vraag, keren de Anunnaki in 2022 terug om de aarde schoon te maken. Dit zal gebeuren door middel van een cataclysmische gebeurtenis, die door ons nauwelijks kan worden voorgesteld, maar het is kinderspel voor de Anunnaki, die het allemaal al vaker op andere planeten hebben gedaan. De procedure zal een zeer korte tijd in beslag nemen, slechts een paar minuten, maar wordt, zoals altijd, uitvoerig en veilig gepland door de Anunnaki.

 

De Anunnaki zullen een bubbel van een speciale substantie brengen, die lijkt op antimaterie maar niet destructief, en ervoor zorgen dat deze de atmosfeer van de aarde raakt. Het zal precies zo groot zijn als de aarde.

Zodra de twee bollen elkaar raken, zullen alle mensen die het geluk hebben gehad niet besmet te zijn met het DNA van Grays, en alle dieren, planten en al het levenloze materiaal dat de Anunnaki willen behouden (zoals prachtige en historische monumenten, musea vol met kunst en grote bibliotheken, naast de huizen van degenen die gered zijn) zullen van de aarde worden ontdaan en in de bubbel worden opgenomen.

De vissen en andere dieren die water nodig hebben, worden naar een gecreëerde oceaan in de bubbel gebracht. De vogels zullen genoeg plekken hebben om op neer te strijken. Niets zal worden gekwetst of beschadigd – de mensen en dieren zullen niets voelen – ze zullen veilig zijn in de bubbel. Het is onwaarschijnlijk dat ze zelfs maar een duidelijke herinnering aan de gebeurtenis zullen behouden, omdat de Anunnaki niet zouden willen dat ze getraumatiseerd zouden zijn.

Dan zal de aarde worden gereinigd van al onze vervuiling. Probeer je bij gebrek aan een betere beschrijving een enorme stofzuiger voor te stellen die alle stortplaatsen verwijdert, al het plastic, al het vuil, alle smog uit de lucht en al het vuil uit de oceaan verwijdert. Binnen een paar minuten zal de aarde sprankelend schoon zijn, een ongerepte planeet, zoals het was toen de Anunnaki haar voor het eerst hadden gecreëerd. Hoe ze het afval verwijderen, is ons niet duidelijk – het gaat om een ​​zeer geavanceerde technologie die we eenvoudigweg nog niet begrijpen.

 

 

De prachtige schone planeet is nu klaar om opnieuw te worden bevolkt, en in een oogwenk zouden de mensen, dieren, planten en levenloze objecten naar de aarde worden teruggebracht. Anunnaki-gidsen zullen er zijn voor de mensen, die natuurlijk nogal wat hulp nodig hebben om zich aan het nieuwe leven aan te passen.

Ondertussen is ook de kwestie van de rest van de mensheid opgelost. Zoals vermeld in een vorige vraag, zijn er drie groepen mensen waar de Anunnaki aandacht aan zal besteden. Degenen die niet besmet zijn, zijn al teruggebracht naar de schoongemaakte planeet.

Degenen die zwaar besmet zijn en zich bezighouden met wreedheid, hebzucht en geweld voor hun eigen gewin, hebben helemaal geen kans.

Ze worden gewoon vernietigd, en het is niet nodig om er verder over na te denken.

Wat overblijft zijn degenen die het gemiddelde niveau van besmetting hebben, en het lichtere niveau.

Deze groepen hadden een waarschuwing gekregen om hun leven te verbeteren, veertien jaar voor de gebeurtenis van 2022.

Sommige mensen met een lichte besmetting zouden zichzelf volledig hebben gereinigd door hun inspanningen en zouden daarom als reine wezens in de bubbel zijn overgebracht.

Anderen waren licht besmet gebleven.

 

Degenen met gemiddelde vervuiling, die duidelijk meer werk vergen, zouden worden verdeeld in degenen die erin geslaagd waren te reinigen en zichzelf in een lichte vervuiling hadden gebracht.

Degenen die een gemiddeld niveau blijven, die het schoonmaakwerk niet goed hebben gedaan, zullen worden vernietigd met de zwaar vervuilde.

Het enige dat nu overblijft is de groep van lichtverontreinigingsniveau, en als ze zichzelf willen redden, moeten ze door de Ba’abs of Sterrenpoorten naar andere dimensies gaan, zodat ze door de Anunnaki kunnen worden geëvalueerd. Als ze kunnen worden schoongemaakt, gaan ze terug naar de aarde. Zo niet, dan zullen ze hun leven leiden in een andere dimensie, waar de omstandigheden veel lijken op onze eigen aarde vóór de schoonmaak.

Ze zullen een normaal leven leiden, maar zullen zich niet kunnen voortplanten, dus uiteindelijk zullen ze uitsterven. Wat betreft degenen die de Ba’abs doorlopen, de procedure is buitengewoon moeilijk. Ba’abs bestaan ​​overal.

Er zijn enorme, prachtige Ba’abs die regelmatig door de Anunnaki worden gebruikt om van de ene dimensie naar de andere over te steken. Maar er zijn ook kleintjes, op straat, in een boom, in een flatgebouw, in je eigen huis, noem maar op.

Ze zullen zichtbaar worden wanneer de bubbel met de aarde botst, en degenen die niet in de bubbel werden meegenomen of niet werden vernietigd, moeten hun weg naar een Ba’ab vinden. Alle Ba’abs zien er hetzelfde uit – ze zijn een cirkel van verschuivend licht van regenboogkleuren, heel duidelijk gedefinieerd. Mensen die een Ba’ab willen betreden, moeten zich ertegenaan werpen, en het zal opengaan en een groot aantal reizigers absorberen. Zodra je de Ba’ab binnengaat, ben je al in een andere dimensie.

Het is buitengewoon beangstigend, een diepe duisternis verlicht door explosies, donderbolts, en strepen kometen.

 

 

Er is een zeer hoog niveau van een stormachtig, whoosh-achtig geluid – het geluid kan oorverdovend zijn – en de reiziger wordt met gewelddadige snelheid naar voren geveegd, niet in staat om de beweging te weerstaan ​​of te helpen, en voortdurend rondgedraaid en gedraaid in één richting, en dan de andere.

De reiziger zal zich duizelig, gedesoriënteerd en bang voelen, en dit duurt voor onbepaalde tijd. Wanneer dit deel voorbij is, wordt de reiziger door een enorme windvlaag in een tunnel geworpen, die zo helder verlicht wordt door oranje, geel en wit licht dat het onmogelijk is om de ogen langer dan een paar seconden open te houden bij een tijd. De reiziger hoort vreselijke kreten, geschreeuw en gehuil van de wind, en wanneer de ogen open zijn, ziet hij of zij bizarre gezichten, rare wezens en onbekende voertuigen die altijd bijna op het punt staan ​​in botsing te komen met de reiziger, maar op de een of andere manier nooit doen .

Na een tijdje wordt de reiziger uit de tunnel gegooid in vaste grond, wat behoorlijk pijnlijk maar niet blijvend schadelijk kan zijn. Het licht wordt normaal en de geluiden stoppen.

Op dat moment hebben de reizigers hun bestemming bereikt. Het lijkt veel op de aarde, maar er zijn geen mensen of dieren, en planten en huizen zien er erg vaag uit, alsof de reiziger zich in virtuele realiteit bevindt. Dan begint de reiziger mensen te zien materialiseren tegen de kartonnen achtergrond. Dat kost tijd, de beelden van mensen zweven alsof ze uit het niets komen, maar dan verandert de realiteit ineens en bevinden de reizigers zich in een echte wereld.

Lees ook:   De RH negatieve bloedgroep

De dieren komen overigens nooit uit.

Ze zijn allemaal teruggekeerd naar de aarde, naar hun juiste plaatsen, zoals eerder vermeld.

Ze zijn hier niet nodig, aangezien dierenarbeid of het eten van dieren niet is toegestaan ​​door de Anunnaki, die een hekel hebben aan dergelijke praktijken. In deze dimensie zullen de reizigers enkele Anunnaki ontmoeten, die hen naar hun evaluatie en mogelijke schoonmaak zullen leiden. We weten niet hoe deze procedure werkt, en in werkelijkheid doet het er niet zo veel toe, aangezien alleen degenen die het hebben gemaakt naar de aarde zouden worden teruggebracht.

Degenen die niet kunnen worden schoongemaakt, zullen via een Ba’ab naar de dimensie worden gestuurd die we eerder hebben genoemd, waar ze hun leven zullen leiden, maar zich niet zullen kunnen voortplanten. De Anunnaki willen ze niet doden, omdat ze niet inherent slecht zijn zoals de zwaar besmette.

Maar ze kunnen ze niet het slechte DNA laten reproduceren; de Anunnaki geven niet toe aan sentimenteel medelijden en zijn zich er volledig van bewust dat geen enkele vorm van kwaad mag bestaan.

 

Wat gebeurt er met de georganiseerde religies?

 

Het allereerste dat de Anunnaki zullen doen als ze op aarde landen, is de reorganisatie van het menselijk ras, waarbij de structuur en onderbouw van onze samenlevingen opnieuw wordt aangepast.

De Anunnaki geloven dat zonder een nieuwe sociale orde de mensheid in een chaotische staat en gewelddadige omstandigheden zal verkeren.

De eerste verandering die ze op aarde zullen brengen, bestaat uit het volledig elimineren van georganiseerde religies, het Vaticaan zal bijvoorbeeld worden gereduceerd tot een historisch icoon. Kerken, tempels, synagogen, ashrams en bijzonder mooie kathedralen worden openbare bibliotheken en centra voor schone kunsten.

De Anunnaki zullen aan het menselijk ras uitleggen dat de God die we op aarde aanbaden, een uitvinding was van de primitieve geest van het vroege menselijke ras.

De Anunnaki zullen aan het menselijk ras uitleggen dat het idee van één god, meester van het universum, voortkwam uit het geloof in veel goden in de vroege dagen van de geschiedenis van de mensheid, maar om verschillende redenen is het aantal goden teruggelopen tot één.

De vroege profeten, en enkele van de grondleggers van grote religies, zagen de Anunnaki als goden. Enki werd bijvoorbeeld Yahweh.

En voor Jahweh was hij van alles, zoals Adon, Adonis, Melkart, Zeus, Brahma, noem maar op. Het fundament van religie was dus een fragment van de verbeeldingskracht van primitieve, ongeïnformeerde en verwarde geesten van de mensheid.

Er kwam echter iets goeds uit voort, zoals de christelijke liefdadigheid, de joodse tzedakah, de boeddhistische filosofie van geweldloosheid, de islamitische bescherming van de wezen en vergeving.

Al deze deugden waren, hoewel ze tegenwoordig niet meer in gebruik zijn, een positief aspect van de uitvinding van religie.

Er zullen geen kerken, synagogen of andere centra van aanbidding meer zijn. Dat alles zal worden vervangen door het concept van God als Alles-Dat-Is. Alle beroemde “sterren” van religie, zoals televangelisten, fanatieke extremisten, degenen die voorstander zijn van fantasmagorische ideologieën zoals de Opname, enz., Zullen geëlimineerd zijn.

 

 

Hoe wordt de aarde beschermd tegen verdere besmetting door de grijzen?

 

De Anunnaki zullen een elektro-plasma-laserschild creëren rond de baan van de aarde, waardoor wordt voorkomen dat vijandige buitenaardse beschaving de aarde verovert.

Het schild zal een onzichtbare “plasmische gordel” zijn die de hele planeet aarde omgeeft.

De “plasmic belt” ziet eruit als een zone met extreem grote hitte die wik zal alles smelten dat zou kunnen proberen er doorheen te gaan.

Van binnen zal de geest van de mensen constant in de gaten worden gehouden door Anunnaki-samenlevingen op aarde, die rechtstreeks rapporteren aan de Hoge Raad over Nibiru.

Een nieuwe “Conduit” zal worden geïmplanteerd in de hersencellen van elk mens, dus een nieuwe “vorm” van een “wereldwijde waarheid” die de hele aarde regeert, en volledig gebaseerd op wetenschappelijke feiten, zal de sociale code en ethiek bepalen, waardoor onjuiste regels worden geëlimineerd. persoonlijke interpretaties van wet en orde. Het zijn niet langer speciale belangengroepen, invloedrijke lobbyorganisaties en machtige wetgevers die wetten zullen dicteren en jurisdicties zullen beïnvloeden.

De Anunnaki geloven dat een negatieve en kwaadwillende geest net zo gevaarlijk is als een atoomwapen.

Daarom zal hij Anunnaki alle f ormen van overheidsinstellingen, installaties en plaatsen elimineren, zoals de NAVO, Europese militaire posten, strategische ballistische (raketten en kernwapens) lanceerplatforms en bases, het Witte Huis, stadhuizen, Europees Fonds, The Internal Revenue. Service, de KGB, de CIA, International Money Fund, de Verenigde Naties, Wereldbank, herenhuizen voor gouverneurs, zogenaamde paleizen van gerechtigheid en militaire opperbevelcentra, en alle instellingen die gezag over mensen weerspiegelen en angst creëren in de harten en geesten van de bevolking.

Ze zullen verdwijnen.

En aangezien ze niet langer zullen bestaan, zal een groter gevoel van veiligheid en een gevoel van persoonlijke autonomie, vrijheid en een nieuw gevoel van individuele veiligheid tot leven komen.

De Anunnaki zullen alle gevaarlijke geheime organisaties elimineren die worden gecontroleerd door entiteiten zoals de New World Order, en de Greys die momenteel samenwerken met officiële autoriteiten en militaire wetenschappers in veel centra in de VS, aan de oppervlakte, onder water en ondergronds, allemaal potentieel gevaren en risico’s van oorlog, evenals een bedreiging voor de mensheid vrede en geluk, zoals wereldwijde militaire confrontaties, invasie van andere landen, martelingen, executerende functionarissen en staatshoofden van andere landen, dominerende wereldmarkten, hebzuchtige monetaire systemen, atomaire vernietiging, dus het menselijk ras verheffen tot een hogere standaard van spiritualiteit, kosmisch bewustzijn en wereldwijde vrede op aarde.

Naties zullen niet langer worden beoordeeld op hun super militaire macht en militaire macht, maar op de creatieve verwezenlijking van de geest, het collectieve bewustzijn van hun volk en hun bijdrage aan het menselijk ras als “één ras” op aarde.

Mensen zullen niet langer worden beoordeeld, beoordeeld en beoordeeld op hun huidskleur, uiterlijk, rijkdom, bezittingen, eminentie en het belang van posities en status die ze genieten en monopoliseren.

 

 

Hoe zal de menselijke geest profiteren van de Anunnaki-verbinding?

 

Wat de Anunnaki zullen doen, zal je geen nieuwe overtuigingen opleggen die chaos in je geest brengen en / of je in je dagelijkse transacties verwarren.

De Anunnaki zullen die overtuigingen verwijderen die zijn gecreëerd door instellingen die je fysiek, mentaal en spiritueel hebben beroofd van je ontwikkeling, zoals de overtuiging of het concept dat zonder je zonden aan je priester te belijden, je niet vrijgesteld zult worden van je zonden en je niet binnenkomt het koninkrijk van God, of zoiets, als je je niet bekeert tot de islam, en de boodschap van de profeet Mohammed volgt, zul je de hemel niet binnengaan.

Dat zijn de concepten die de menselijke geest al eeuwenlang beheersen. Door wetenschappelijk en fysiek aan te tonen wat echt werkt, wat werkelijk de “eerlijke waarheid voor de mensheid” is, zal de menselijke geest de kans krijgen om de hele waarheid te zien.

Ze zijn allemaal gebaseerd op wetenschappelijke verklaringen, en aangezien de geest zal evolueren door nieuwe wetenschappelijke grenzen te veroveren, zal het spectrum van de menselijke intelligentie oneindig toenemen.

Daarom zal de menselijke geest een buitengewoon ontwikkeld kenniscentrum hebben en het depot van collectieve intelligentie aanboren, en bijgevolg vrijwillig kiezen wat past en voldoet aan de fysieke, spirituele, mentale en intellectuele behoeften van de persoon.

Is het een situatie waarin de geest onder controle is?

In een eerder antwoord zegt u: “Er zal een nieuwe Conduit worden geïmplanteerd in de hersencellen van ieder mens, dus een soort waarheid die volledig op wetenschappelijke waarheid is gebaseerd, zal de sociale code en ethiek vormgeven, waardoor onjuiste persoonlijke interpretatie van wet en vrede wordt geëlimineerd. . ”

Dat klinkt als een nieuwe vorm van mind control en als een ongelooflijke inbreuk op ieders privacy. Hoe leg je dat uit?

 In zekere zin, ja, we zullen voor een beperkte tijd onder controle staan.

 Elk individu zal een andere tijd van dergelijke controle hebben, die alleen zal duren totdat de meer geavanceerde vermogens zullen worden ontwikkeld.

 Dit vereist hard werken van elk mens, maar de beloningen, zoals vermeld in een eerder antwoord, zullen veel groter zijn dan de moeite.

 Men moet onthouden dat het hebben van de “Conduit” iemand in staat stelt verbinding te maken met de Akasha-kronieken, het grootste depot van kennis dat men zich maar kan voorstellen.

 Sommigen van ons zullen zich sneller ontwikkelen dan anderen, maar aangezien alleen degenen die geen Grijzen hebben ‘

besmetting zal hoe dan ook overleven, ze zullen meer dan klaar zijn om de noodzaak van zo’n tijdelijke controle te begrijpen, die het menselijk ras enorm zal verbeteren.

 De Anunnaki hebben zelf een telepathische verbinding met elkaar, dezelfde als die ons zal worden opgelegd, en ze weten hoe ze het met discretie en ethisch gedrag moeten gebruiken.

Hoe zal de “Conduit” worden geïnstalleerd? Is er een chirurgische ingreep nodig?

Is dit een soort implantatie van een derde oog in onze hersenen, zoals sommige hindoeïstische en boeddhistische mensen spraken?

Het installeren van de “Conduit” in de hersencellen vereist geen chirurgische ingreep. In aardse termen is het alsof u uw mobiele telefoon activeert zonder naar het telefoonbedrijf te gaan. Het is net als geld overboeken van uw rekening naar een andere rekening, zonder fysiek naar een bank te gaan, rekeningen en bankbiljetten mee te nemen en dit bedrag fysiek aan een bankbediende te geven om het op een andere rekening te storten. Het wordt automatisch via draad overgedragen, een niet-fysieke bewerking. Maar met de Anunnaki zal het een hoger niveau zijn van een meer geavanceerde technologie, die de menselijke geest te zijner tijd zal begrijpen.

Wat gebeurt er met de leringen van Jezus, Mozes, Mohammed en Boeddha als de Anunnaki alle religies en onze religieuze overtuigingen vernietigen?

De Anunnaki zullen alle vormen van georganiseerde religies afschaffen, maar niet de code van ethiek, eerlijkheid en rechtvaardigheid.

De geest zal bijvoorbeeld worden bevrucht met een apparaat dat de mens in staat zal stellen om een ​​hogere sfeer van kennis aan te boren.

Een voorbeeld is de mogelijkheid voor de mensheid om terug te gaan in de tijd en precies te luisteren naar wat de grondleggers van religie hebben gezegd. Niet wat hun volgelingen hebben gecreëerd als doctrines en dogma’s voor hun eigen voordelen en persoonlijke belangen.

Religieuze systemen gebaseerd op georganiseerde instellingen zullen worden geëlimineerd.

De menselijke geest zal door de geïmplanteerde “Conduit” en de “Miraya” in staat zijn om terug te gaan naar de tijd van Jezus en naar zijn preken en leringen te luisteren. Mensen zullen teruggaan in de tijd en zullen Jezus zien wandelen in de straten van Nazareth, Bethlehem en Jeruzalem, en ze zullen naar hem kunnen luisteren op de Olijfberg, en door dat te doen, zullen ze in staat zijn om de ware boodschap te achterhalen. . Ze zullen de leer van Jezus automatisch vergelijken met wat de Kerk, haar doktoren, haar bisschoppen en haar regeringen hebben bedacht en verzonnen. Ze zullen de twee versies hebben, de originele en de nieuwe, uitgevonden door georganiseerde religies.

Samenvattend, de Anunnaki schaffen religies niet af, omdat ze ons rechtstreeks naar de oorspronkelijke boodschap van religies zullen leiden, naar de bron zelf.

In plaats daarvan zullen ze het bureaucratische, bestuurlijke, financiële en zakelijke aspect elimineren dat gecreëerd is door degenen die de hoeders van religies werden en helaas ten onrechte onze geest, ethiek en manier van leven hebben beïnvloed.

Je zei dat de Anunnaki mensen een vegetarisch dieet zullen opleggen. Dus wat zal vlees vervangen?

Zullen de Anunnaki ons nieuwe aanwijzingen geven over het voeden van de wereld met soja, tarwe, enz.?

Hoewel veel antropologen, wetenschappers en voedingsdokters duidelijk hebben gemaakt dat het menselijk lichaam vlees nodig heeft voor fysieke en mentale ontwikkeling, omdat ze ontdekten dat in de geschiedenis, toen onze vroege voorouders vlees begonnen te eten, hun hersenomvang en hun mentale vermogens toenamen. snel ontwikkeld, en hoewel dit waar is, zullen mensen die dieren doden en hun vlees eten voor altijd geïsoleerd zijn van kosmische beschavingen die meer ontwikkeld, rijker en lonender zijn.

Lees ook:   Kunstmatige buitenaardse AL kan al miljarden jaren oud zijn

In de ogen van de Anunnaki doden alleen wilde wezens andere levende wezens (verwijzend naar dieren) om zichzelf te voeden.

De Anunnaki zijn geen voorstander van het eten van vlees, omdat het levende wezens het leven ontneemt. En volgens hun maatstaven is het een misdaad.

Rekening houdend met de fysieke ontwikkelingsbehoeften van het menselijk lichaam, zal de Anunnaki vlees vervangen door een nieuw soort zeevoedsel dat in de zee zal groeien en dat de smaak van vis zal hebben, en ook alle noodzakelijke voedingsstoffen.

Ook zullen ze bepaald DNA in bomen ontwikkelen, dat in staat is om melkachtige substantie en fruit te produceren dat precies zoals vlees zal smaken, en het zou veel voedzamer zijn en gunstig voor de fysieke en mentale behoeften van mensen.

Wat gebeurt er met de enorme aantallen dieren die vroeger op boerderijen leefden voor consumptiedoeleinden en niet langer worden geconsumeerd, aangezien iedereen vegetarisch is?

 

Ze zullen een heel vredig leven leiden, net als veel van de dieren die momenteel op Nibiru leven, zoals katten, vlinders en een grote verscheidenheid aan vogels en waterdieren in de zeeën.

De Anunnaki, toen ze mensen schiepen, installeerden ze geesten in plaats van gevoelens. De Anunnaki vonden dieren in het algemeen niet communicatief en intelligent, en ze baseerden hun oordeel op die monsterlijke beesten die bij het aanbreken van de dag over de aarde zwierven, zoals dinosaurussen en krokodillen, die overigens niet door de Anunnaki waren gemaakt.

Dus wanneer velen van ons niet langer op aarde zullen bestaan, noch in andere dimensiOp ons zullen de dieren met rust worden gelaten om hun leven te leiden, maar ze zullen zich niet verder voortplanten.

Dieren zullen zelfvoorzienend worden omdat de Anunnaki hen in staat zullen stellen een deel van hun verloren dierenrijk terug te winnen.

Wat gebeurt er met alle dakloze huisdieren, wier besmette eigenaren zijn vernietigd?

De dieren hebben een soort dierenkanaal dat ze intuïtief met dierengemeenschappen verbindt. Ze zullen zich aansluiten bij de nieuw opgerichte dierenrijken in gebieden waar mensen geen toegang toe hebben. De dieren worden verplaatst naar plaatsen in zones waar ze niet worden blootgesteld aan gevaren van andere, grotere dieren die ze zouden kunnen verslinden. Omdat de Anunnaki bewust het DNA van mensen zullen veranderen in een mate waarin het menselijk ras de smaak en interesse in vlees zal verliezen, zal hetzelfde gebeuren met dieren, groot en klein. Het zal een aards-kosmische reiniging zijn in smaak en fysieke prioriteiten. Het dier zal op aarde van natuurlijke hulpbronnen leven.

Wat gebeurt er op aarde tijdens de laatste botsing met de Anunnaki?

Zoals we in een eerder antwoord hebben uitgelegd, zullen de Anunnaki de cataclysmische gebeurtenis van 2022 beginnen door alle schone, onbesmette mensen, alle dieren, de planten en de levenloze voorwerpen die ze willen behouden te verwijderen door ze in de luchtbel die ze willen bewaren. hebben in botsing gebracht met de aarde. Deze luchtbel is gemaakt van niet-destructieve, antimaterie-achtige substantie, en het zal alles wat erin geplaatst is beschermen tegen schade, totdat de reiniging van de aarde voltooid zal zijn. We hebben ook uitgelegd wat er zou gebeuren met die mensen die slechts licht besmet zijn. Ze zullen door de Ba’abs of Sterrenpoorten gaan om een ​​reis naar het onbekende tegemoet te gaan, in de hoop schoongemaakt en gered te worden. Ze hebben geen garantie, maar door de Ba’abs gaan en hun leven riskeren is de enige kans die ze hebben.

De vraag die nu blijft, is: wat gaat er gebeuren met degenen die op aarde zijn gebleven – degenen die zozeer met het kwaad zijn besmet dat ze niet kunnen worden gered? Ten eerste moet men bedenken dat in een oogwenk de huizen waarin deze mensen woonden, elk dier dat ze hebben gehad, alle planten van de aarde en vele andere gebouwen in een oogwenk zullen verdwijnen. Deze mensen zullen zich korte tijd in een omgeving bevinden die al volkomen vreemd en beangstigend is. Sommigen herinneren zich misschien de waarschuwingen van de Anunnaki, die veertien jaar vóór de vlucht begonnen en voortdurend werden herhaald, maar door velen genegeerd. Anderen hebben de waarschuwingen misschien niet eens opgemerkt en hebben dus geen idee wat er gebeurt.

Dat doet er allemaal niet toe, aangezien men ook moet onthouden dat deze mensen tot in de kern slecht zijn, dat niets hen kan terugvorderen omdat ze niets goeds in hun hoofd hebben, en dat de Anunnaki absoluut geen genade en geen sentimentaliteit hebben over het kwaad en zijn verlossing. De Anunnaki zijn er vast van overtuigd dat al het kwaad moet worden vernietigd, als het enigszins mogelijk is.

Op dit punt lijken de zon en de maan, afhankelijk van de tijdzones, te zijn overschaduwd.

Dit zal niet van nature gebeuren, maar eerder zal de hele hemel, over de hele wereld, bedekt zijn met ruimteschepen en moeder-ruimteschepen.

Er zal een enorm plafond van metalen vormen van machines, gadgets, wielen en schakellichten worden gecreëerd.

Ze zullen onheilspellend stil zijn, alsof ze wachten. Dit van onderaf bekijken zal zo beangstigend zijn dat veel mensen het hoofd zullen verliezen.

Sommigen zullen proberen zich te verstoppen, sommigen zullen in cirkels rondrennen zonder te weten waar ze heen moeten. In drukke, stedelijke gebieden zullen ze stempels maken en elkaar daarbij doden.

Anderen zullen hun kerken binnen rennen om te proberen te bidden, en de kerken zullen hun klokken luiden.

Sommige van de religieuze leiders zijn gered of zijn door de Ba’abs gegaan en zijn dus al verdwenen.

Degenen die vals en besmet zijn, zullen nog steeds proberen hun gemeenten te bellen, in het gevoel dat dat misschien een weg naar redding zou zijn.

In verschillende steden zullen mensen zonder veel succes proberen hun regeringen te bereiken.

De enige functionarissen die op hun post zijn gebleven, zullen bevelen geven om elke inmenging met de buitenaardse wezens te vermijden, omdat het alles nog gevaarlijker zal maken en niemand op aarde de technologie heeft die daarbij past.

De bevelen van de ambtenaren zullen worden genegeerd, vooral door degenen op het platteland, die gewend zijn aan zelfvoorziening.

Deze mensen zullen de Anunnaki confronteren, op hen gaan schieten met hun geweren.

Net als in andere gebieden, waar natuurlijk veel goede mensen woonden, zijn alleen de gewelddadige overgebleven, aangezien de anderen al zijn ontsnapt.

Door dom te handelen, zullen ze de Anunnaki irriteren met hun onbeholpen schieten totdat de Anunnaki besluiten om hen tijdelijk te verlammen met speciale lichtstralen.

Wanneer de effecten van de stralen afnemen, hervatten sommigen hun gedoemde pogingen om te vechten, en op dit punt gaan de Anunnaki naar de laatste fase.

Vanaf de bodem van de ruimteschepen verspreiden ze een speciale substantie die in enorme, kolkende stromen zal landen.

Het is een zwarte vloeistof, gemengd wit
h licht en elektriciteit, en enkele vreemde sprankelende deeltjes, die een vorm van energie of straling zijn. Het ruikt naar vuur en zwavel, maar vreemd genoeg voelt het koud aan. Toch verbrandt het alles wat ermee in aanraking komt.

Dit is een instrument van vernietiging, een instrument waartegen niemand kan vechten.

De substantie zal onverbiddelijk over de grond, de gebouwen en de gestrande auto’s glijden als ijskoude lavagolven.

Het zal veel mensen wegvagen en ze onmiddellijk doden. Zodra het een groot gebied bedekt, begint het te coaguleren, en terwijl het dat doet, zal het uitzetten en voet voor voet opstaan ​​tot het de hoogte van acht verdiepingen tellende gebouwen bereikt.

Langzaam zal het uitharden en zichzelf stollen tot een staalachtige staat. Enorme rookstapels zullen opstijgen in de lucht, auto’s zullen smelten, gebouwen zullen instorten en overal branden zullen ontstaan, niet alleen door de aanraking van de stof, maar spontaan, wanneer de wind de energiedeeltjes in brandbare materialen brengt.

De geur van vuur en zwavel zal zich nu vermengen met die van brandend vlees en van smeltend metaal, plastic en rubber.

Dan zal de substantie plotseling stoppen met groeien en het uiterlijk aannemen van steile bergen, met scherpe randen en canyons.

De weinigen die zijn ontsnapt, die nergens heen kunnen, zullen proberen op de substantie te klimmen, aangezien de aarde zelf erin zal worden begraven.

Dit zal zinloos zijn, omdat de substantie te glad zal zijn voor de klim. Ze zullen beginnen te vallen en uitglijden en worden op slag gedood.

Deze omstandigheden zullen gedurende twee dagen over de hele wereld voortduren; niemand zal in leven blijven op de verschroeide aarde.

Op de derde dag zullen alle ruimteschepen vertrekken, en binnen vierentwintig uur zal de substantie en alles wat het heeft geconsumeerd in stof veranderen. De aarde zal klaar zijn voor de enorme schoonmaak. Voor dat doel zullen andere ruimteschepen verschijnen, met een totaal ander uiterlijk.

De nieuwe zullen niet cirkelvormig zijn zoals de anderen, maar halvemaanvormig en van aangename kleuren, niets angstaanjagends aan hen.

Ze zullen het vacuümsysteem activeren dat we in een eerder antwoord hebben genoemd, om de aarde klaar te maken voor een nieuw leven.

Gaan de Anunnaki onze manier van leven veranderen?

Gaan de Anunnaki de manier waarop we zaken doen veranderen, wat we doen om de kost te verdienen, en gaan ze enkele professionele instellingen oprichten of afschaffen?

Dit zal een van de belangrijkste veranderingen zijn die de mensheid zal zien, omdat de Anunnaki geen van onze door hebzucht aangetaste systemen zullen ondersteunen.

De meest ingrijpende verandering is de afschaffing van geld en elk systeem dat aan geld is gekoppeld.

Mensen zullen in hun gekozen beroep werken (of een nieuw beroep dat ze zullen aannemen, daarover later meer in dit antwoord) en produceren of dienen zoals gewoonlijk.

Ze zullen niet worden betaald, maar ze zullen alles hebben wat ze nodig hebben. Iedereen zal een comfortabel huis hebben, ontworpen naar zijn of haar smaak.

Goed eten voor ons en voor onze huisdieren, mooie kleren, mooie sieraden, cosmetica, luiers voor de baby’s, speelgoed, hobbybenodigdheden, etc. zullen altijd beschikbaar zijn in enorme coöperaties die eruitzien als uitstekende supermarkten, die dag en nacht open zijn zodat er geen een zal ooit ontbreken.

Wat wij als luxe artikelen beschouwen, zal ook beschikbaar zijn – de Anunnaki willen ons niet in soberheid laten leven.

We kunnen altijd boeken, tv, radio, homevideo’s enz. Hebben. We kunnen naar het theater, het ballet, het symfonieorkest, kamermuziekoptredens, films – altijd gratis.

Het enige dat de Anunnaki ons zal ontnemen, is overdaad.

Je hoeft niet te hamsteren, want alles zal altijd beschikbaar zijn, maar je zult niet rijker kunnen zijn dan je buurman. Gelijkheid zal worden vastgesteld en gewaardeerd door degenen onder ons die niet besmet zijn door de hebzucht en gemeenheid van de Grijzen.

Aangezien geld niet langer zal betekenen, is het natuurlijk niet nodig om plaatsen als Fort Knox te hebben. Het zal worden vernietigd en het goud zal worden gebruikt voor sierdoeleinden. Dat is de enige reden waarom mensen nu goud zullen waarderen: de schoonheid ervan.

Een goede kunstenaar kan een aantal behoorlijk goede stukken maken van zo’n mooie substantie, die na de grote verandering zo algemeen verkrijgbaar zullen zijn. Hetzelfde zal overigens gebeuren met diamanten en andere edelstenen. Hun intrinsieke waarde zal verdwijnen, dus sieraden zullen alleen worden gewaardeerd om het ingewikkelde en elegante ontwerp, niet om het aantal karaat dat een steen weegt.

Daarom zullen de IRS, het socialezekerheidsstelsel en andere dergelijke organisaties niet nodig zijn.

 

2022 What Will Happen to Us When the Anunnaki Return to Earth In 2022 by Jean-Maximillien De La Croix de Lafayette (z-lib.org)

Gerelateerde artikelen

Back to top button