web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Graancirkel verscheen met een ingewikkeld bericht van Enki

 

In het kleine stadje Porrino, Italië, ontstond een graancirkel, die een zevenpuntige ster voorstelde. In het ontwerp zat een code die de maker leek te identificeren als iemand die Enki heette. Dit is geen willekeurige of onbelangrijke naam. Enki is de naam van een oude Sumerische god, een voorloper van Waterman. Wat nog belangrijker is, was dat Enki volgens sommigen de leider was van een oude groep buitenaardse wezens, de Anunnaki genaamd, die de aarde lang geleden bezochten

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥