web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Zal de ontdekking van de ark des verbonds binnenkort publiekelijk aan de hele wereld worden onthuld?

…de openbaring van de Ark van het Verbond zal een cruciaal belangrijk profetisch teken zijn.

e8fbf348082535cda8de048c6f7bcf8f AnGel-WinGs.nl

Wanneer de ontdekking van de Ark van het Verbond uiteindelijk wordt aangekondigd door de Israëlische regering, zal dit de grootste archeologische bom in de geschiedenis van de wereld zijn. Autoriteiten in Israël weten al lang waar het zich bevindt, maar het zal altijd ingewikkeld blijven om een ​​object van zo’n immens belang van diep onder de Tempelberg te verwijderen. Als de Israëli’s eindelijk de ark onthullen, geven ze misschien niet eens toe waar deze al die tijd verborgen was vanwege tegenstrijdige aanspraken op jurisdictie over de Tempelberg. Als de Israëli’s openlijk toegeven dat ze de ark van onder de Tempelberg hebben gehaald, kan dit mogelijk leiden tot rellen in de hele islamitische wereld. Dit is zo’n gevoelig onderwerp en het zal echt een wonder zijn als de ontdekking van de Ark eindelijk wordt onthuld.

Maar het zal gebeuren.

Sterker nog, ik geloof dat de aankondiging van de ontdekking van de Ark hoogstwaarschijnlijk zal plaatsvinden op of nabij een belangrijke Joodse feestdag.

Dus elke keer dat er weer een Bijbels feest plaatsvindt, moeten we zeer alert zijn.

In de westerse wereld hebben onze ‘geleerden’ allerlei rare theorieën bedacht over de locatie van de ark, maar de waarheid is dat ze in Israël al vele jaren weten waar hij rust.

Sterker nog, In fact, op hun officiële website on their official websitegeeft het Tempelinstituut toe dat ze precies weten waar het zich bevindt…

De Ark van het Verbond is een van de meest fascinerende van alle tempelgerelateerde onderwerpen. Er zijn veel theorieën over wat er met de Ark van het Verbond is gebeurd, en er wordt volop gespeculeerd over de werkelijke locatie. Sommige mensen denken dat het naar het Vaticaan is gebracht, samen met andere Tempelvaten, zoals die afgebeeld op het Romeinse monument, de Boog van Titus. Er zijn veel authentieke, oude historische kronieken en nog populairdere legendes die getuigen van het feit dat veel heilige vaten naar Rome zijn meegenomen. Dit geldt echter niet voor het meest heilige kenmerk van de Eerste Tempel, de Ark.

Hoewel sommigen beweren bewijs te hebben dat de ark zich in Ethiopië bevindt, en bioscoopbezoekers natuurlijk werden getrakteerd op een fantastische versie van het verhaal in “Raiders of the Lost Ark”, is de uitdrukking “verloren” ark in werkelijkheid geen nauwkeurige beschrijving voor het standpunt van het Joodse volk

Dus de Ark is “verborgen” en behoorlijk goed verborgen, maar hij is niet verloren.. So the Ark is “Hidden,” and hidden quite well, but it is not lost.

Volgens de overlevering wist koning Salomo zelfs toen hij de eerste tempel bouwde, door goddelijke inspiratie al dat deze uiteindelijk vernietigd zou worden. Zo hield Salomo, de wijste van alle mannen, toezicht op de bouw van een enorm systeem van labyrinten, doolhoven, kamers en gangen onder het Tempelbergcomplex. Hij beval dat er een speciale plek moest worden gebouwd in de ingewanden van de aarde, waar de heilige vaten van de tempel konden worden verborgen in geval van naderend gevaar. De midrasj-traditie leert dat koning Josia van Israël, die ongeveer veertig jaar vóór de verwoesting van de Eerste Tempel leefde, de Levieten beval de ark, samen met de originele menora en verschillende andere voorwerpen*, te verbergen in deze geheime schuilplaats die Salomo had voorbereid.

Deze locatie is vastgelegd in onze bronnen zijn er mensen die precies weten waar deze kamer is. En we weten dat de ark er nog steeds is, ongestoord, wachtend op de dag dat hij zal worden geopenbaard. Enkele jaren geleden is een poging gedaan om in de richting van deze kamer te graven. Dit resulteerde in wijdverbreide moslimonrust en rellen. Ze hebben veel te verliezen als de Ark wordt geopenbaard – want het zal aan de hele wereld bewijzen dat er echt een Heilige Tempel was, en dus dat de Joden echt aanspraak kunnen maken op de Tempelberg.

Natuurlijk weten waar het is en het eruit krijgen zijn twee totaal verschillende dingen.

Lees ook eens:   MARS Afro-standbeeld en vreemd insect

Het gebied onder de Tempelberg is bezaaid met minstens 45 grote tunnels, en ze zijn niet allemaal stabiel.The area under the Temple Mount is riddled with at least 45 major tunnels, and not all of them are stable.

Elke poging om meer te graven kan ertoe leiden dat een of meer van die tunnels instorten, en als een van de constructies die bovenop de Tempelberg staan ​​beschadigd raakt, kan dat een internationaal incident veroorzaken.

En zoals onderzoeksarcheoloog Harry Moskoff  heeft opgemerkt, zou het buitengewoon ingewikkeld zijn om goedkeuring te krijgen van alle noodzakelijke autoriteiten…,

Nu, over die ondergrondse tunnelingangen. Zelfs als men in theorie alle vergunningen zou krijgen van de Israel Antiquities Authority, de Jordaanse WAQF, evenals de halachische toestemming van de opperrabbijnen van onze tijd, is het gewoon te gevaarlijk vanuit zowel spiritueel als fysiek perspectief om in deze tunnels (die ik in mijn boek omlijn). Verder lijkt de Ark dit diepgaande vermogen te hebben om aan te voelen wie er in de buurt is en of ze (als het ware) toestemming hebben om daar te zijn. En zo niet, dan is bewezen dat de gevolgen dodelijk zijn! Waarom het risico nemen? Zelfs Mozes zou immers niet zonder toestemming de Tabernakel (die hij zelf gebouwd heeft) binnengaan om met God te spreken.

Dus wie zou vandaag waardig zijn?

Persoonlijk geloof ik dat God de Ark verborgen zal houden tot het perfecte moment.

Lees ook eens:   Waarom simulatietheorie een realiteit zou kunnen zijn | onthuld

En dus zal het blijven rusten onder de Tempelberg tot het juiste moment.

Moskoff is er Moskoff is volledig van overtuigd dat de Ark zich direct achter een kolossale steen van 570 ton bevindt die daar speciaal is geplaatst om hem te beschermen…

Moskoff nam CBN News mee naar de plek waar hij gelooft dat de ark werkelijk ligt.

Hij gelooft dat er een belangrijke aanwijzing achter een rots van 570 ton ligt en zegt dat hightech zoekhulpmiddelen zijn theorie staven.

“Twee jaar geleden waren er tests gedaan door de Universiteit van Nebraska, sonartesten… met behulp van elektromagnetische golven. Ze hebben hier tegenover een zogenaamde opslagruimte gevonden,’ zei Moskoff.

Door deze enorme plaat hier te plaatsen. Een van de redenen, naar mijn mening, is om te beschermen wat het ook is aan de andere kant. En volgens mijn theorie over waar de ark daadwerkelijk werd begraven door koning Josiah, denk ik dat het 568 voor Christus was – achter deze rotsblokken, deze enorme stenen, ‘zei hij.

De tijd zal leren of Moskoff gelijk heeft.

Tientallen jaren geleden waren er meerdere pogingen om bij de kamer te komen waar de Ark zich bevindt.

Er is zelfs gemeld dat Rabbi Yehuda Getz zich eigenlijk “binnen 12 meter” van de kamer bevond…

Rabbi Getz gelooft dat hij in 1982 heel dichtbij was, binnen 12 meter, bij het vinden van de grot waarin de ark zich bevindt. Hij voerde een zoektocht uit in een oude tunnel die was gevuld met het puin van eeuwen, die loodrecht op de Westelijke Muur en onder de Tempelberg loopt. Toen de moslims echter ontdekten dat er onder de Rotskoepel werd gegraven, dreigden ze met een algemene oproer en werden de opgravingen stopgezet. De rabbijn legt uit dat de Israëli’s, om de vrede met hun moslimburen te bewaren, de ingang van de tunnel opnieuw moesten afsluiten en dat deze tot op de dag van vandaag geblokkeerd is.

Na al die tijd zal er iets heel spectaculairs nodig zijn om de Ark weer bovengronds te krijgen.

Lees ook eens:   De Igigi: De raadselachtige godheden die in opstand kwamen tegen de Anunnaki

Zou het mogelijk zijn dat God bovennatuurlijk zal ingrijpen om het te laten gebeuren?

We zullen zien.

Zodra de Ark eindelijk is onthuld, zal hij spirituele schokgolven over de hele planeet all over the planetsturen ……

Velen zijn van mening dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de verblijfplaats van de ark zal worden onthuld. De gelovigen van de Tempelberg geloven zeker dat de ontdekking ervan gepaard zal gaan met de komst van de Messias en de bouw van de Derde Tempel. Anderen denken dat de ontdekking ervan Mozes en de hedendaagse Joodse natie voor eens en voor altijd zal verbinden. Ze geloven dat het een permanente, onlosmakelijke band zal smeden tussen de staat Israël en de Tempelberg, met andere woorden, het recht bevestigen om zich in het land Israël te vestigen. Zo zien we dat de Ark van het Verbond niet alleen een religieus symbool is, maar ook een politiek instrument.

Zoals ik bespreek in mijn boek getiteld  “End Times” zal de openbaring van de Ark van het Verbond een cruciaal belangrijk profetisch teken zijn.

En als het eenmaal gebeurt, zal vanaf dat moment niets meer hetzelfde zijn.

Ik weet dat er op dit moment letterlijk niemand anders over praat.

Maar ik blijf erover praten, want uiteindelijk zal dit een verhaal worden dat de hele planeet in een enorme opschudding zal brengen.

https://michaeltsnyder.substack.com/p/will-the-discovery-of-the-ark-of

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥