web analytics
...
Dubbele tijden 11:1111:11AngelWings

Website Nieuw over de Dubbele tijden

Een nieuwe website speciaal voor de dubbele getallen etc…

Grappig genoeg… ik schreef precies om 00.22 uur op een fb dat ik bezig was met die website…
Precies om 2.22 uur was ik klaar… werkelijk zo bizar…?
Maar goed ik zie dat dus als een soort goedkeuring….van boven!
😉

⇒     https://dubbeletijden.nl/

dubbeltijden zps6a5138791 via Angel-Wings

Lees ook:   Mijn nieuwste mix online

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept