web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysteriePolitiek-Elite

Chronicles of the Future: een verhaal dat geheim wordt gehouden door vrijmetselaars

Chronicles of the Future: een verhaal dat geheim wordt gehouden door vrijmetselaars

Chronicles from the future
Chronicles of the Future vertelt de bizarre en ongelooflijke ervaring van Paul Amadeus Dienach, die aan het begin van de vorige eeuw in Midden-Europa leefde. Als gevolg van een ernstige ziekte bevond de auteur zich een heel jaar in coma, gedurende welke tijd hij beweert dat zijn ziel naar de toekomst reisde en een ander lichaam betrad, iets waardoor hij in contact kon komen met mensen uit die verre toekomst. Ondanks hoe bizar het verhaal klinkt, worden de geschriften van Dienach over de toekomst zeer serieus genomen door vrijmetselaars en was het lange tijd afgeschermd van het grote publiek … tot nu toe.

Er zijn veel boeken die vermeende futuristische profetieën en visies bevatten, maar geen enkele staat dicht bij de vreemde omstandigheden die aanleiding hebben gegeven tot de ervaring van Dienach bijna een eeuw geleden. Bovendien hebben slechts een handvol uitverkorenen het voorrecht gehad hun kronieken te lezen; in feite zijn er maar weinig exemplaren gedrukt en gepubliceerd in Griekenland.

Nu krijgt u voor het eerst een deel van de Chronicles of the Future en zijn onthullingen over de naderende toekomst van de mensheid.

De ervaring met Dienach
Paul Amadeus Dienach was een professor in het Duits. Hij was nooit van plan schrijver te worden of een boek te schrijven. The Chronicles of the Future is eigenlijk een compilatie van je persoonlijke dagboek gericht op je unieke comateuze ervaring.

In 1921 werd Dienach het slachtoffer van een epidemie van lethargische encefalitis en als gevolg van de ziekte raakte hij in coma en bleef hij een jaar in het ziekenhuis in Genève. Toen hij wakker werd, noteerde hij in zijn dagboek dat hij de hele tijd wakker en bewust was, maar niet in het jaar of de plaats waar zijn lichaam lag. Zijn bewustzijn was afgereisd naar het lichaam van een andere man, Andrew Northman, uit het jaar 3906 n.Chr

Lees ook:   Aanklacht tegen Merkel

 

Volgens Dienach merkten de mensen van het jaar 3906 dat een ander bewustzijn het lichaam van de gelijknamige Andrew Northman was binnengedrongen, dus besloten ze hem alles te laten zien en uitleggen over die tijd, en ook wat er precies gebeurde van de 21e eeuw tot de begin. van de 40e eeuw. Door de professor, wordt vermeld dat een nieuwe soort mensen genaamd Homo Occidantalis Novus , de volgende stap in de evolutie zal zijn.

ik heb deze afbeelding gekozen om te laten zien dat het een wereld is in de toekomst

Uit angst om behandeld te worden als een gek of zichzelf bloot te stellen aan spot, zowel persoonlijk als professioneel, heeft Dienach zijn verhaal niet aan iemand verteld.

Op 36-jarige leeftijd, met een zeer delicate gezondheid na het herstellen van de coma, verhuisde Dienach in de herfst van 1922 naar Griekenland, omdat een milder klimaat zeker zijn levenskwaliteit zou verbeteren. Daar aangekomen maakte hij van de gelegenheid gebruik om zijn beroep uit te oefenen en Duits te doceren aan een universiteit. Daar ontmoette hij de student George Papahatzis, die later vice-president zou worden van de Nationale Raad van Griekenland, een stichtend lid van de Philosophical Society, en een hoge vrijmetselaar.

Na twee jaar, en toen hij zag dat zijn gezondheid verslechterd in de richting van het onvermijdelijke, besloot de professor om opnieuw te verhuizen, deze keer naar Italië. Maar voordat hij vertrok, vertrouwde hij zijn favoriete student, Papahatzis, toe aan een koffer vol met aantekeningen, en spoorde hem aan om ze in de toekomst te lezen, iets dat hem onder andere zeker zou helpen met zijn Duits. Kort daarna, in 1924, stierf Dienach aan tuberculose.

Lees ook:   Binnenkort beschikbaar — mRNA-vaccins tegen kanker en griep

George Papahatzis vertaalde de notities van Dienach geleidelijk over een periode van 14 jaar – van 1926 tot 1940. Aanvankelijk dacht hij dat zijn leraar een vreemde roman had geschreven, maar toen hij steeds meer las, besefte hij dat wat hij vertaalde, juist die herinneringen waren van zijn leraar.

De Tweede Wereldoorlog en de daaropvolgende burgeroorlog in het Helleense land zorgden ervoor dat Papahatzis tijdelijk de vertaling van de bankbiljetten verliet. Later, van 1952 tot 1966, probeerde hij de levende verwanten van de overleden professor op te sporen en zelfs twaalf keer naar Zürich te reizen. Zijn zoektocht was niet succesvol, dus hij concludeerde dat Dienach (die tijdens de Eerste Wereldoorlog aan de Duitse zijde had gevochten) zijn achternaam had veranderd toen hij in Griekenland aankwam, een land dat net tegen de Duitsers vocht.

Nadat de vertaling van de kronieken was voltooid, deelde Papahatzis het resultaat met een besloten kring van mede vrijmetselaars. De geschriften werden door het geheim genootschap van het allergrootste belang voor de toekomst van de mensheid en onder de ingewijden won Dienach de titel van profeet van de moderne tijd.

Publicatie en aanvallen van de kerk
Tot 1972 waren de vertaalde tonen van Dienach beschikbaar binnen de filosofische kringen van de Vrijmetselarij, een maatschappij die, sterk in haar geheim, geloofde dat deze informatie niet in het licht van een publiek moest zijn dat niet klaar was om ermee om te gaan. George Papahatzis was het daar echter niet mee eens.

Tijdens de dictatuur in Griekenland publiceerde Papahatzis de Pages of the Diary of Dienach , vermetelheid die eindeloze problemen zou opleveren. Hij verloor zijn baan, werd ervan beschuldigd een ketter te zijn door de kerk en de meeste exemplaren van het boek verdwenen snel.

Lees ook:   Klokkenluider beweert dat geavanceerde technologie op Antarctica aardbevingen kan veroorzaken

Zonder op te geven, zou de opstandige vrijmetselaar in 1979, toen Griekenland op weg was naar democratie, opnieuw proberen te publiceren. Zonder geluk was het resultaat vergelijkbaar en verdwenen de boeken weer uit het publieke zicht.

 

Vandaag, meer dan 40 jaar later, is het boek nooit gelukt om Griekenland te verlaten en negeert het, behalve een selecte groep, het bestaan ​​en het belang ervan.

Een van die selecte groep is Radamanthys Anastasakis, een hoge rang in verschillende geheime genootschappen. In zijn rol als redacteur publiceerde Anastasakis het boek op een kleine schaal met inachtneming van de oorspronkelijke structuur; maar het grote volume van de tekst, samen met het feit dat het een kleine uitgeverij was, hielp niet om zelfs maar een beetje reclame te ontvangen. (Chronicles of the Future)

Voor het eerst aan het publiek gepresenteerd
Toen de memoires van Dienach net werden gepubliceerd, was de lezing gecompliceerd, meer dan 800 pagina’s conceptnotities. Iets begrijpelijks, aangezien de professor van het Duits nooit heeft geprobeerd dat zijn krant ooit als boek werd gepubliceerd.

Dit veranderde onlangs toen auteur Achilleas Sirigos de moeite nam om de informatie te verzamelen en te bewerken.

Chronicles From The Future: Het verbazingwekkende verhaal van Paul Amadeus Dienach (1.2 MiB, 14.203 treffers)
Beschrijving van het bestand: Eerste 66 pagina’s van het boek. Downloaden door MEGA, selecteer “Downloaden via browser”.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien