web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Vaccin geïnduceerde mitochondriale ziekte

Vaccin geïnduceerde mitochondriale ziekte

Er is een lange lijst van veel voorkomende iatrogene (door drugs of een arts veroorzaakte) ziekten veroorzaakt door geneesmiddelen op recept of vaccin-ingrediënten zoals aluminium en kwik. Dr. Gary G. Kohls zegt: “Veel voorkomende iatrogene (door drugs of een arts veroorzaakte) ziekten kunnen worden veroorzaakt door algemeen voorgeschreven geneesmiddelen en / of vaak geïnjecteerde vacciningrediënten, waardoor velen van ons sterk gedrogeerd, ondervoed, milieu-toxisch en ook grondig gevaccineerd. ”

Farmaceutische bedrijven, de CDC en de AAP blijven jaarlijkse (aluminium- en kwikhoudende) griepprikken aanbevelen voor onvolgroeide, immuun-kwetsbare, hersenen-onontwikkelde baby’s vanaf 6 maanden en voor hun zwangere moeders. Dat is alles wat u moet weten over deze organisaties en nog veel meer, zoals de EPA en de FDA, die allemaal de vergiftiging van volwassenen en kinderen ondersteunen.

Vaccins, de heilige graal van de moderne geneeskunde, is niet wat ze het publiek vertellen dat het is. Het is beschamend voor het hele veld van de geneeskunde dat kinderartsen, die het meest verantwoordelijk zijn voor baby’s en hun gezondheid, giftige stoffen direct in hun bloedbanen injecteren en doen alsof iedereen, inclusief zichzelf, doet alsof ze iets goeds doen.

Dr. Kohl vervolgt: “Veel van deze aandoeningen (zie onderstaande lijst) worden in feite veroorzaakt door geneesmiddelen op recept, vaccins en / of andere giftige chemicaliën die de mitochondria in onze hersenen, zenuwen, spieren en andere organen vergiftigen. Zo worden we geteisterd door vermijdbare, iatrogene of door de industrie veroorzaakte ziekten. Beide realiteiten zijn taboeonderwerpen in het huidige tijdperk van mind-control door de krachtige, winstgemotiveerde multinationale ondernemingen in BigPharma, BigChemical, BigMedicine, BigMedia, BigFood en BigAgribusiness. Die doordringende groep geeft de voorkeur aan onze onwetendheid, en elk van hen besteedt onbeperkte hoeveelheden geld om het te garanderen. ”

Dr. David Brownstein zei: “Meer en meer kinderen blijven het BMR-vaccin krijgen, ook al werd in 2004 een CDC-MMR-onderzoek vervalst om te verbergen dat het MMR-vaccin het risico op autisme bij jongens die het kregen significant verhoogde. Onze kinderen lijden momenteel aan een autisme-epidemie, aangezien bijna één op de vijftig kinderen momenteel autisme heeft. Waar zijn de hoorzittingen van het Congres? Waar zijn de media? ”

” Alle klassen van psychotrope geneesmiddelen zijn gedocumenteerd om mitochondriën te beschadigen , evenals statinegeneesmiddelen, analgetica zoals paracetamol en vele andere. Mitochondriale schade wordt nu geacht een rol te spelen in een breed scala van ogenschijnlijk niet-gerelateerde stoornissen zoals schizofrenie, diabetes, de ziekte van Parkinson, chronisch vermoeidheidssyndroom en niet-alcoholische steatohepatitis. Onlangs is bekend geworden dat iatrogene (door de arts of door de behandeling veroorzaakte) mitochondriale schade veel nadelige reacties op medicijnen verklaart “, schrijft Dr. John Neustadt en Dr. Steven Pieczenik.

Leer een systeem van medicijnen dat veilig, eenvoudig en betaalbaar is! Ontdek Dr Sircus Natuurlijke Allopathische medicijnen »
Amerikanen spenderen bijna 20% van hun BNP aan gezondheidszorg – veel meer dan enig ander ontwikkeld land en hebben toch de slechtste gezondheid van de wereld. Een deel van de reden daarvoor is dat ze meer farmaceutische geneesmiddelen vaccineren en voorschrijven dan waar dan ook. Als er enige geldigheid zou zijn voor vaccins en het farmaceutische paradigma, zou je denken dat ze er een betere gezondheid voor zouden hebben. Maar omdat vaccins en de meeste medicijnen mitochondriale vergiften zijn, zijn Amerikanen erg ziek en worden ze zieker omdat elk jaar voorbijgaat.

Vaccine Causes Autism – The Best Explanation I’ve Ever Heard!

Dr. Yehuda Shoenfeld , een Israëlische clinicus die meer dan drie decennia lang het menselijke immuunsysteem heeft bestudeerd, en de “Godfather of Auto Immunology” wordt genoemd, wijst met zijn vinger naar vaccins en hun ingrediënten, waaronder het giftige metaalaluminium, als een belangrijke bijdrage aan de groeiende wereldwijde epidemie van auto-immuunziekten. Dit is het moment waarop het immuunsysteem zichzelf aanpakt in een breed scala van ziekten van type 1 diabetes tot colitis ulcerosa en multiple sclerose.

In een recent artikel gepubliceerd in het tijdschrift Pharmacological Research geven Shoenfeld en zijn collega’s ongekende richtlijnen met namen van vier categorieën mensen die het grootste risico lopen op vaccin-geïnduceerde auto-immuniteit. “Veel rapporten beschrijven post-vaccinatie auto-immuniteit sterk suggereren dat vaccins inderdaad auto-immuniteit kunnen veroorzaken. Gedefinieerde auto-immuunziekten die kunnen optreden na vaccinaties omvatten artritis, lupus (systemische lupus erythematosus, SLE) diabetes mellitus, trombocytopenie, vasculitis, dermatomyosiositis, Guillain-Barre-syndroom en demyeliniserende aandoeningen. Van bijna alle soorten vaccins is gemeld dat ze verband houden met het ontstaan ​​van ASIA. ”

 

Mitochondria zijn de krachthuizen van de cel die het lichaam voorzien van meer dan 90% van de energie die nodig is om het leven te ondersteunen. Mitochondriën nemen suikers en eiwitten op uit het voedsel dat we eten en produceren energie die ATP wordt genoemd en die onze lichamen gebruiken om goed te functioneren. Mitochondriale ziekte (mito) is een slopende en mogelijk dodelijke ziekte die het vermogen van de mitochondria om deze energie te produceren vermindert. Wanneer de mitochondria niet goed werken, beginnen cellen te sterven totdat uiteindelijk hele orgaansystemen falen en het leven van de patiënt zelf wordt aangetast.

Aluminium is een gif
Aluminium is een gif; wat doen kinderartsen en injecteren het rechtstreeks in de bloedbaan van kinderen? Een PubMed-zoekopdracht op aluminium en “toxiciteit” levert 4.258 inzendingen op. De neurotoxiciteit is goed gedocumenteerd. Het beïnvloedt het geheugen, cognitie, psychomotorische controle; het beschadigt de bloed-hersenbarrière, activeert hersenontsteking, onderdrukt mitochondriale functie en veel onderzoek suggereert dat het een belangrijke speler is in de vorming van de amyloïde “plaques” en klitten in de hersenen van Alzheimerpatiënten. Het is betrokken bij Amyotrofische Laterale Sclerose en autisme en het is aangetoond dat het allergie induceert .

Een 6-jarig meisje uit Colorado ontving FluMist, een griepvaccin, en ongeveer een week later “werd zwak met meerdere afleveringen van vallen naar de grond” en “moeilijk lopen”, volgens een case report ingediend bij federale gezondheidsfunctionarissen en verkregen door The New York Times. Het meisje werd steeds zwakker en koortsachtiger en “werd slapper, lijkt slaperig, gedraagt ​​zich als dronken”, aldus het rapport. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis en werd geopereerd en werd uiteindelijk teruggetrokken uit de levensondersteuning. Ze stierf op 5 april 2008 volgens het rapport.

Toxische aluminiumadjuvanten die in de afgelopen 70+ jaar aan vrijwel alle baby- en volwassen vaccins zijn toegevoegd, ondersteunen het geloof dat kinderartsen, hun moederorganisaties en de federale overheid chemisch iedereen verkrachten die ze overtuigen om vaccins te krijgen. Dat is waarom ik een boek schreef genaamd The Terror of Pediatric Medicine en het de afgelopen 10 jaar vrij heb weggegeven. Er is geen veilige dosis aluminium of kwik, die ongelooflijk aanwezig is in sommige vaccins.

Het door de CDC / AAP (American Academy of Pediatrics) uitgevoerde immunisatieschema zorgt ervoor dat een totaal van bijna 5.000 microgram mitochondriaal toxine aluminium tegen de gemiddelde Amerikaanse baby wordt geïnjecteerd tegen de tijd dat hij of zij 18 maanden bereikt.

In mijn vaccinboek schrijf ik uitgebreid over kwik, in de vorm van Thimerosal van Eli Lilly & Company, dat al generaties lang in de meeste baby- en volwassen vaccins voorkomt en slechts uit een aantal – maar niet allemaal – van hen is verwijderd toen de AAP smeekte de vaccinfabrikanten om het uit alle vaccins te verwijderen.

Pas op voor Vaccinpropaganda
Op de New Scientist-site lezen we dat “internet vol zit met afval. Anti-vaccinatie websites maken de voorpagina van Google, en feit-vrije “nieuws” verhalen verspreiden zich als een lopend vuurtje. Google heeft een website samengesteld op basis van waarachtigheid. “De soort waarachtigheid waar ze naar op zoek zijn, zal natuurlijk de voortdurende afslachting van de volksgezondheid ondersteunen door het gebruik van vergiften in de geneeskunde en al het andere, omdat er veel geld is om gemaakt mensen vergiftigen.

Het essay, When Net Neutrality Becomended Programmed Censorship, betoogt dat onvermijdelijk de wee uiteindelijk zal worden geassimileerd in een Chinees stijl en inhoud beperkend handhavingssysteem. In termen van geneeskunde is dit een gruwelijke conclusie die ons allemaal walgt.

Wat kunnen we zeggen over een ras van wezens die opzettelijk hun jongen vergiftigen? We weten dat psychopaten onder ons lopen en ik geloof dat velen van hen betrokken zijn bij vaccins en hun administratie. We hebben een nieuwe definitie van kwaad en terrorisme. Het draait om mensen die baby’s vergiftigen en lachen als ze het doen. Het gaat om het dragen van witte jassen om iedereen voor de gek te houden over hun bedoelingen. Het gaat om een ​​medisch geloofssysteem dat door medici in de medische school wordt geramd door wrede mannen en vrouwen artsen die hun Hippocratische eden bij elke ademhaling breken.

https://drsircus.com/general/vaccine-induced-mitochondrial-disease/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥