web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Vrouw bewusteloos na poortjes NS!

‘Poortjes NS onveilig’

UTRECHT –
De toegangspoortjes van de NS zijn niet veilig genoeg. Dat zegt D&F Consulting, dat veiligheidsinspecties uitvoert, na onderzoek op verzoek van RTL Nieuws. Op station Almere werd een vrouw onlangs zo hard geraakt door dichtslaande poortjes dat ze bewusteloos raakte.
Dat gebeurde toen er iemand voordrong, nadat ze zelf had ingecheckt. Toen ze alsnog door wilde lopen, sloegen de deurtjes in haar gezicht. Een jongen overkwam iets vergelijkbaars op station Amsterdam Amstel. Toen hij door de poortjes liep, klapten de deuren dicht. Zijn nieuwe bril raakte beschadigd.
Deze voorbeelden staan niet op zichzelf, vertelt een woordvoerder van De Maatschappij voor een Beter OV tegen RTL Nieuws. De belangenorganistatie heeft de afgelopen maanden meer klachten gekregen van reizigers die zich hebben bezeerd aan een poortje.
D&F Consulting denkt dat de poortjes veiliger kunnen worden gemaakt. “Je zou op hoofdhoogte een uitsparing in de poortjes kunnen maken en een rubberen beschermingsrand kunnen plaatsen,” zegt directeur Harry Krosse.
De NS zegt dat de toegangspoortjes aan alle veiligheidseisen voldoen. Reizigers met schade kunnen die eventueel vergoed krijgen.
Op de stations Woerden, Almere Centrum, Houten, Enschede en Rotterdam Alexander zijn de toegangspoortjes al gesloten. Alleen door in te checken met de ov-chipkaart kunnen mensen daar nog op het perron komen. Op termijn wil de NS op 82 stations de poortjes sluiten.

https://www.telegraaf.nl/binnenland/23051454/___Poortjes_NS_onveilig___.html
Ben al jaren niet meer op een station geweest…maar die foto…in welk land leven wij eigenlijk is dit Nederland???

Het lijkt wel een gevangenis, en men moet van iedereen alles weten waar men heenreist etc…schei uit aub! Hou op!

Lees ook:   Heb jij het ook zo koud?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken