01 maart 2021

 

Water besmet met polio komt in zuiveringsstation terecht

 

Water besmet met polio komt in zuiveringsstation terecht

Lees dit nog eens goed door!
Water besmet met polio komt in zuiveringsstation terechtWater besmet met polio komt in zuiveringsstation terechtWater besmet met polio komt in zuiveringsstation terechtWater besmet met polio komt in zuiveringsstation terechtWater besmet met polio komt in zuiveringsstation terechtWater besmet met polio komt in zuiveringsstation terechtWater besmet met polio komt in zuiveringsstation terechtWater besmet met polio komt in zuiveringsstation terechtWater besmet met polio komt in zuiveringsstation terechtWater besmet met polio komt in zuiveringsstation terechtWater besmet met polio komt in zuiveringsstation terecht
Brussel – Op de site van farmaproducent GSK in het Waals-Brabantse Rixensart is dinsdagmiddag 45 liter water besmet met het poliovirus gelekt naar het zuiveringsstation van Rosières, en zo verder naar de rivier de Laan. Het lek is volgens de eerste berichten van GSK een gevolg van een menselijke fout tijdens het productieproces van een poliovaccin. Het water uit het waterzuiveringsstation is niet in het drinkwater terecht gekomen. Dat meldt de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu zaterdag.
Experts van de Hoge Gezondheidsraad en het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid hebben een risicoanalyse gedaan en wijzen erop dat er geen gezondheidsrisico is voor de Belgische bevolking in het algemeen. Voor mensen die in direct contact gekomen zijn met het besmet water (zwemmers en vissers in de Laan, personeel van het zuiveringsstation in Rosières, …) zou het risico om polio te ontwikkelen “uiterst klein” zijn, aangezien “de virusconcentratie in het rivierwater al heel sterk verdund is en de vaccinatiegraad tegen polio in ons land erg hoog is” (poliovaccinatie is verplicht in België).

Mensen die in contact zijn gekomen met dit water en daarover bezorgd zijn, kunnen contact opnemen met hun huisarts om te zien of een eventuele hervaccinatie nodig is. In afwachting van onderzoeksresultaten, wordt aangeraden om alle contact met water te vermijden stroomafwaarts van het waterzuiveringsstation van Rosières tot aan de samenvloeiing van de Laan en de Dijle.

Lees ook:   Jeugdzorg is niet goed bezig!

Burgers die vragen hebben kunnen zaterdag 6 september van 13u-16u contact opnemen met het Contact Center van de FOD Volksgezondheid op 02/524.88.88. Zondag is het Contact Center geopend van 11u-16u.

(belga)

LINK

Niks aan de hand dus, mensen laten gewoon een POLIOVIRUS los in het riool…dus drinkwater tzt!
Niets mis mee…is heel normaal hoor! Geen enkel gevaarrrrrrrrrrrr………..

Straks nog een EBOLA virus erin gooien, oh wacht herinner me de woorden nog:
Gemaskerde mannen gooiden rotzooi in het drinkwater daar waar EBOLA heerst.

EBOLA is niet zomaar besmettelijk als bij een gewoon virus.

Dus als farmaceuten misbruik willen maken van de onwetendheid van de mens en hierna een vaccinatie zullen maken, of al lang hebben………
Ik vermoed het laatste, kan men alsnog alle mensen in enten tegen een gevaarlijk virus.

Zo men de meisjes het vaccin gaf tegen baarmoederhals kanker en plots, omdat niet alle meisjes meewerkten, men ineens ook de jongens wilde enten hiertegen…wat niet gesmaakt werd…
En dit verwijderd werd uit nieuwsbronnen…deugt dit ook van geen een kant natuurlijk!

Wie gooit een poliovirus in het riool??????????
Wie gooit een aids virus in een riool????????
Men weet inmiddels al dat er enorm veel antidepressiva rondcirkelt in het riool…dankzij mensen die dit mega veel gebruiken!
Jij drinkt dit op hoor…
En dat je als man tietjes krijgt…nou…de pil die door allerlei dames wordt geslikt plassen ze ook weer uit in dat riool….
Vreemd dat Vitens kwam met een zg watervervuilingsverhaal…
Misschien komt dit virus sneller aan als men minder water gebruikt?
We wonen hier niet in Afrika waar het droog is dus die stelling van Vitens aangaande water… is nogal bizar te noemen!

 

Gerelateerde berichten