web analytics
...
Maatschappij & Psyche

Beetje druk in de winkels enzo

 

Ik heb wel geduld, maar ja de gedachte dat het even open is en straks binnen een maand weer dicht ofzo, want onbetrouwbare regering hé?
Snap het wel.

Ik wil graag even naar de karwei, alleen al voor de geur daarbinnen … maar ja dan staat er weer zo’n boosneus voor de karwei waardoor je hele plezier al naar de filestijnen is voor je naar binnen gaat.
Mondkappie? Handen wassen, of laten besmeuren met agressieve middelen, en dan karretje….en bent u samen of hoort u niet bij elkaar?
Grrrrr

Lees ook:   Dr Wayne W Dyer is overgegaan

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept