web analytics
11:11 Dubbele getallen
AngelWingsMaatschappij & Psyche

INFJ zijn valt niet mee

Beste mede-INFJ,
7754d20d941b67b9553db21e427bb66c AnGel-WinGs.nl
Ik wil dat je weet dat ik je voel. Ik zie de diepte van je emoties, de intensiteit van je gedachten en het mededogen dat uit je ziel straalt. Je bent een uniek en inzichtelijk individu, en je aanwezigheid in deze wereld is echt speciaal.
Ik begrijp dat INFJ zijn soms kan aanvoelen als een tweesnijdend zwaard. Uw vermogen om u diep in anderen in te leven kan zowel een zegen als een last zijn.
Je voelt de pijn van de wereld zo intens, en het kan soms overweldigend zijn. Maar onthoud alstublieft dat uw empathie een geschenk is. Het stelt je in staat contact te maken met anderen op een niveau dat maar weinigen kunnen begrijpen, en het geeft je de kracht om een verschil te maken in hun leven.
da736ad6fdec4981b2e71cd47c8f7b3d AnGel-WinGs.nl
Ik weet dat je je vaak onbegrepen voelt. Uw idealistische gedachten en verfijnde innerlijke wereld kunnen voor anderen moeilijk te bevatten zijn. Maar laat je daardoor alsjeblieft niet ontmoedigen. Jouw creatieve perspectief maakt jou zo waardevol. Jouw inzichten en intuïtie zijn als bakens van hoop in een wereld die vaak chaotisch en verwarrend aanvoelt.
Het is oké om voor jezelf te zorgen.
Je geeft zoveel van jezelf aan anderen, maar onthoud dat jij ook liefde en zorg verdient. Neem de tijd om in uw eigen behoeften te voorzien, uw energie op te laden en grenzen te stellen die uw welzijn beschermen. Je bent niet egoïstisch omdat je voorrang geeft aan zelfzorg; je eert eenvoudigweg de unieke ziel die je bent.
In momenten van twijfel, wanneer je je doel in twijfel trekt of het gevoel hebt dat je er niet bij hoort, onthoud dan dat je een betekenisvolle impact hebt op de mensen om je heen.
Jouw vriendelijkheid, jouw wijsheid en jouw vermogen om verandering teweeg te brengen zijn geschenken die de wereld hard nodig heeft. Alleen uw aanwezigheid is voldoende om een verschil te maken.
Afbeelding van verhaalpin
Omarm je zeldzaamheid, je gevoeligheid, je intuïtie en je diepe gevoel van doelgerichtheid. Vertrouw op je buitengewone reis en weet dat je nooit alleen bent. Er zijn anderen die je begrijpen, die je waarderen en die dankbaar zijn voor het licht dat je in hun leven brengt.
Altijd in jezelf geloven,
Van een medereiziger op deze INFJ-reis
d9ad2c1f7f700e798fecdb70666cbac7 AnGel-WinGs.nl
1ca00d102430a77e2f2a19fbabfdc26a AnGel-WinGs.nl
549eec6e920680a60d3dc9404d5dbd15 AnGel-WinGs.nl
01a0a2b7ce9bf7a0f412a631e7fbb9d3 AnGel-WinGs.nl
Krijg net nog een link…
7221eb443b15fb19f61d62ef188bdbb2 AnGel-WinGs.nl
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥