web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

‘Hitler verslaafd aan Crystal Meth’

‘Hitler verslaafd aan Crystal Meth’
Adolf Hitler was verslaafd aan metamfetamine, ofwel ‘crystal meth’. Dat blijkt uit recent vrijgegeven documenten van Amerikaanse spionagediensten.
Hoewel bekend was dat Hitler een hypochonder was die leefde op een cocktail van drugs, bevatten de nieuwe onthullingen van de spionagediensten opmerkelijke details. Zo nam Hitler metamfetamine vlak voor een ontmoeting met Mussolini. Het spul zorgde ervoor dat de nazileider ’twee uur nonstop’ doorratelde.
Volgens The Telegraph nam Hitler zeker 74 verschillende medicijnen. Het begon met Mutaflor, dat hij voorgeschreven kreeg tegen zijn maagkrampen. Daarna kreeg hij ook Brom-Nervavit, een barbituraat en Eukodal, een kalmeermiddel op basis van morfine. Bovendien slikte hij stierensperma om zijn testosteron op peil te houden en nam hij verschillende pepmiddelen.

https://www.telegraaf.nl/buitenland/23199558/___Hitler_verslaafd_aan_Meth___.html

Lees ook:   Defender Europe Habbenings, "Do Not fear - Q"
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken