web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

HISTORISCHE RECHTSZAAK – DE FLUORIDE COVER UP ZAL BINNENKORT WORDEN BLOOTGELEGD

HISTORISCHE RECHTSZAAK – DE FLUORIDE COVER UP ZAL BINNENKORT WORDEN BLOOTGELEGD

Maandag 8 juni begint in San Francisco een historische proef die de risico’s van waterfluoridering afwijst.

De afgelopen vier jaar hebben advocaten van het Fluoride Action Network een juridische strijd gevoerd tegen de Amerikaanse Environmental Protection Agency over de vraag of fluoridering van water in strijd is met de Toxic Substances Control Act (TSCA). Een recente uitspraak van de rechter in de zaak heeft nu de weg geëffend voor een federale proef met drie internationale experts op het gebied van neurotoxiciteit die getuigen van de gevaren van waterfluoridering.

Het Fluoride Action Network (FAN) stelt dat waterfluoridering in strijd is met de TSCA-bepalingen die het “specifieke gebruik” van een chemische stof verbieden waarvan is vastgesteld dat deze een onredelijk risico voor het grote publiek vormt. Krachtens sectie 21 van de TSCA mogen burgers een verzoekschrift indienen bij de EPA om individuele chemicaliën te reguleren of te verbieden.

De FAN begonnen hun juridische strijd in november 2016 toen ze samen met vijf organisaties en vijf individuen een burgeraanvraag onder sectie 21 van TSCA aan de EPA voorlegden. De Citizens ‘Petition roept de EPA op om de toevoeging van fluoridering van chemicaliën aan Amerikaans water te verbieden op basis van het groeiende aantal bewijzen dat fluoride een neurotoxine is in doseringen die momenteel worden gebruikt in gemeenschappen in de Verenigde Staten.

De eisers in de zaak zijn onder meer: ​​FAN, Moms Against Fluoridation, Food & Water Watch, de American Academy of Environmental Medicine, de International Academy of Oral Medicine and Toxicology en de Organic Consumers Association.

De aanklagers hebben aan de rechtbank studies voorgelegd waarin het bewijs van neurotoxische schade wordt uiteengezet als onderdeel van hun voorgestelde bevindingen. Dr. Paul Connett, PhD, directeur van FAN, wijst op een aantal recente onderzoeken die het effect van fluoridering op IQ-niveaus beschrijven.

Vanaf 2020 zijn er 72 fluoride-IQ-onderzoeken geweest, waarvan 64 een lager IQ vonden bij kinderen met een hogere blootstelling aan fluoride, ”verklaarde Connett. “Veel van de eerdere onderzoeken waren op plaatsen met een verhoogd natuurlijk fluoridegehalte. Er zijn nu zeer sterke aanwijzingen dat fluoride zowel het foetale als het babybrein beschadigt op het niveau dat wordt gebruikt in kunstmatig gefluorideerde gebieden. ”

Hoewel de rechtbank FAN zal toestaan ​​om bewijsmateriaal te presenteren met betrekking tot de schade veroorzaakt door waterfluoridering, heeft de rechtbank verklaard dat de EPA geen informatie kan presenteren met betrekking tot de vermeende voordelen van fluoridering. De zet werd gezien als een overwinning voor FAN en tegenstanders van fluoridering. De EPA probeerde ook drie experts uit te sluiten om tijdens het proces te spreken. De rechtbank heeft de dienst echter veroordeeld en zal de getuigenverklaring van de deskundige toestaan. Experts zijn onder meer Dr. Philippe Grandjean van Harvard en de University of Southern Denmark, Dr. Howard Hu van de University of Washington en Dr. Bruce Lanphear van de Simon Fraser University in British Columbia.

Lees ook eens:   Het is tijd voor koolstofpaspoorten ‘om te beperken hoe vaak we naar het buitenland kunnen reizen’

De proef begint op 8 juni via Zoom. Ik zal verslag uitbrengen over de proef voor The Last American Vagabond . Blijf ons volgen voor dagelijkse videoverslagen en artikelen.

Deze procedure wordt een Zoom-videoconferentie-webinar.
Deelnemers aan een zaak kunnen ook een e-mailuitnodiging van de rechtbank ontvangen met verschillende informatie die moet worden gevolgd.

Alle adviseurs, leden van het publiek en pers, klik op de link of gebruik de onderstaande informatie om deel te nemen aan het webinar:

https: //cand-uscourts.zoomgov. com / j / 1607275798? pwd = UTZiNE1lbDE1MXdiYThNNEFtaklFQT 09

Bijeenkomst ID: 160 727 5798
Wachtwoord: 670801

Bel op uw locatie
+1929205 6099 US (New York)
+123215 8782 US
+1301715 8592 US
+1312626 6799 US (Chicago)
+1346248 7799 US (Houston)
+1669900 6833 US (San Jose)
Vind uw lokale nummer: https://zoom.us/u/ ac4JkPfcjo

Zie https: //www.cand.uscourts voor belangrijke informatie en begeleiding bij technische voorbereiding . gov / zoom / .
Wat is fluoride?
De stoffen die aan de gemeentelijke watervoorziening worden toegevoegd, bekend onder de naam ‘fluoride’, zijn eigenlijk een combinatie van ongezuiverde bijproducten van de fosfaatwinning. In de Verenigde Staten wordt duizenden tonnen fluorkiezelzuur gewonnen uit fosforzuurfabrieken en vervolgens gebruikt voor fluoridering van water. Tijdens dit proces ontstaat het fluoride-ion.

Dit proces waarbij afval uit de fosfaatindustrie wordt gewonnen en in drinkwater wordt gestopt, wordt al lang bekritiseerd vanwege de effecten ervan op de menselijke gezondheid en het milieu. Het is bekend dat water fluoridering heeft geleid tot tandfluorosis voor miljoenen kinderen . Deze verkleuring van de tanden werd door de Centers for Disease Control “cosmetisch verwerpelijk” genoemd.

Afgezien van het cosmetische effect zijn er verschillende onderzoeken geweest die op overweldigende gezondheidsproblemen met betrekking tot fluoride wijzen, vooral voor kinderen. Een andere studie vond een verband tussen blootstelling aan gefluorideerd water in relatief lage concentraties en een verlaagd IQ bij kinderen.

Lees ook eens:   Politiek en hun propaganda rommel

In september 2017 publiceerde het tijdschrift Environmental Health Perspectives de studie ‘ Prenatale blootstelling aan fluoride en cognitieve resultaten bij kinderen van 4 en 6–12 jaar in Mexico ‘, waarin de resultaten van prenatale blootstelling aan fluoride en de mogelijke gezondheidsproblemen werden onderzocht. De onderzoekers noemden de studie “een van de eerste en grootste longitudinale epidemiologische studies die bestaan, die ofwel de associatie van vroege blootstelling aan fluoride aan intelligentie bij kinderen aanpakken of de associatie van fluoride en cognitie bestuderen met behulp van individuele biomarker van blootstelling aan fluoride.” De studie werd gedeeltelijk gefinancierd door de Amerikaanse National Institutes of Health.

De onderzoekers ontdekten dat hogere prenatale blootstelling aan fluoride geassocieerd was met lagere scores op tests voor cognitief functioneren op vierjarige leeftijd en tussen zes en twaalf jaar. De onderzoekers erkennen dat hun resultaten “enigszins consistent” zijn met eerdere ecologische studies die aangeven dat kinderen die in gebieden met een hoge blootstelling aan fluoride leven, lagere IQ-scores hebben dan die in gebieden met een lage blootstelling.

Een studie gepubliceerd in het tijdschrift General Dentistry waarschuwt dat baby’s het risico lopen op fluorose door overmatige blootstelling aan fluoride in commercieel verkrijgbare babyvoeding. De onderzoekers analyseerden 360 verschillende monsters van 20 verschillende voedingsmiddelen, variërend van fruit en groenten, kip, kalkoen, rundvlees en vegetarische diners. Kippenproducten hadden de hoogste concentraties fluor, gevolgd door kalkoen. De New York State Coalition Opposed to Fluoridation (NYSCOF) meldt dat de fluorideniveaus te wijten waren aan pesticiden, kunstmest, grond, grondwater en / of gefluorideerd water. De hoge gehaltes in kip en kalkoen kunnen worden toegeschreven aan “met fluoride verzadigd botstof” dat betrokken is bij het mechanisch scheiden van het vlees.

Een andere studie gepubliceerd in Environmental Health vond een mogelijk verband tussen blootstelling aan fluoride en de prevalentie van ADHD (aandachtstekort / hyperactiviteitstoornis bij volwassenen) bij kinderen. De onderzoekers bestudeerden gegevens over ADHD bij kinderen van vier tot zeventien die in 2003, 2007 en 2011 waren verzameld als onderdeel van de National Survey of Children’s Health, evenals gegevens over waterfluoridering van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) die tussen 1992 waren verzameld en 2008. Het is de eerste studie die de relatie tussen blootstelling aan gefluorideerd water en de prevalentie van ADHD analyseert.

Lees ook eens:   "Halsema appjes lijken wel maffiagesprek" - Binnenhof Report met Geert Wilders

Het team ontdekte dat bij kinderen die in gebieden wonen waar de meerderheid van de bevolking gefluorideerd water uit openbare watersystemen ontvangt, een groter deel van de kinderen en adolescenten de diagnose ADHD kreeg. ”De onderzoekers concludeerden dat:

deze studie heeft empirisch aangetoond dat er een verband bestaat tussen een meer algemene blootstelling aan gefluorideerd water en een verhoogde ADHD-prevalentie bij Amerikaanse kinderen en adolescenten, zelfs na controle op de sociaaleconomische status (SES). De bevindingen suggereren dat gefluorideerd water een milieurisicofactor kan zijn voor ADHD.

Naast deze onderzoeken met betrekking tot fluoride en kinderen, hebben tientallen andere onderzoeken verschillende gezondheidsproblemen aangetoond. Een recente studie gepubliceerd in het Journal of Analytical Chemistry geeft aan dat fluoride-ionen in gefluorideerd water en tandpasta kunnen leiden tot een toename van de Urinary Stone Disease (USD). Het onderzoek is uitgevoerd door chemici uit Rusland en Australië, onder leiding van Pavel Nesterenko van de University of Tasmania. Het team bestudeerde 20 urinestenen van patiënten in een Russisch ziekenhuis en ontdekte fluoride-ionen in 80% van de stenen. Dit kan te wijten zijn aan een hoog fluoridegehalte in de urine van patiënten, mogelijk door drinkwater dat fluoriden bevat en het innemen van fluoridetandpasta.

Een studie gepubliceerd in BMJ’s Journal of Epidemiology and Community Health bevestigde het negatieve effect van fluoride op de schildklier en een mogelijk verband met depressie, gewichtstoename en andere negatieve gezondheidseffecten. Onderzoekers van de Universiteit van Kent in Engeland onderzochten de schildklieractiviteit voor mensen in gebieden met gefluorideerd water en mensen zonder. Het team onderzocht 95 procent van de Engelse bevolking in 2012 en 2013 en ontdekte dat een hoge mate van traag werkende schildklier 30% meer kans had in gebieden met een hoge fluorideconcentratie. Een traag werkende schildklier kan leiden tot depressie, gewichtstoename, vermoeidheid en pijnlijke spieren.

https://www.wakingtimes.com/2020/06/09/historic-court-case-the-fluoride-cover-up-will-soon-be-exposed/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥