web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Top 8 Covid leugens

Dr. Malcolm Kendrick, een huisarts in Cheshire, Engeland, en de auteur van drie boeken, waaronder ‘Statin Nation’, heeft het tot zijn missie gemaakt om wat evenwicht te brengen in de wijdverbreide angstzorgen die door de gezondheidszorg wordt veroorzaakt. lobby en media.

“In een wereld waar de waarheid letterlijk op zijn kop kan worden gezet, hoe kun je dan weten wat je moet geloven en wie je moet geloven?” hij vraagt. Zijn blog probeert “te graven om de betekenis achter de krantenkoppen te vinden”, en een van zijn recente berichten ging over COVID-19 en de “onmogelijke dingen” – sommigen zouden ze leugens kunnen noemen – die in de naam worden gepropageerd. 1

Top Acht COVID-leugens

Kendrick’s post richt zich op wijdverspreide desinformatie met COVID-thema en benadrukt zes belangrijke inconsistenties.

1. Niet zoiets als kudde-immuniteit – behalve van vaccins – Kudde-immuniteit treedt op wanneer voldoende mensen immuniteit verwerven tegen een infectieziekte, zodat deze zich niet langer wijd verspreid in de gemeenschap kan verspreiden. Wanneer het aantal vatbare laag genoeg is om epidemische groei te voorkomen, zou de kudde-immuniteit zijn bereikt. Vóór de introductie van vaccins werd alle immuniteit van de kudde bereikt via blootstelling aan en herstel van een infectieziekte.

Uiteindelijk, toen vaccinatie wijdverspreid werd, evolueerde het concept van kudde-immuniteit en omvatte niet alleen de natuurlijk verworven immuniteit die voortkomt uit een eerdere ziekte, maar ook de tijdelijke door het vaccin verworven immuniteit die kan optreden na vaccinatie.

In het geval van COVID-19 is ons echter verteld dat het idee van natuurlijke immuniteit van de kudde tegen COVID-19 niet haalbaar is – en zelfs als je bedenkt dat het zou kunnen zijn, is het “dodelijk en gevaarlijk”. 2 Toch gebeurde er iets merkwaardigs. Toen vaccins beschikbaar kwamen, raakte het idee van door vaccins geïnduceerde kudde-immuniteit tegen COVID-19 wijdverbreid. Volgens Kendrick: 3

“Ten eerste kreeg ik te horen dat het niet haalbaar was om immuniteit voor kuddes te creëren. Het zou ook buitengewoon gevaarlijk zijn en onvermijdelijk resulteren in vele honderdduizenden extra doden.

Toen kwamen de vaccins met een fantastische snelheid en kreeg ik te horen dat massale vaccinatie, door kudde-immuniteit te creëren, de factor zou zijn die ons in staat zou stellen COVID19 te overwinnen en terug te keren naar het normale leven. Ik weet niet helemaal zeker welke van deze dingen onmogelijk is, maar een ervan moet dat wel zijn. “

2. Vaccins leiden tot ‘sterkere en langdurigere immuniteit’ – In februari 2021 meldde The HuffPost dat het COVID-19-vaccin “een sterkere en langdurigere immuniteit zou opwekken” dan de immuniteit die wordt veroorzaakt door natuurlijke infectie. 4 Een internist met speciale interesse in door vaccins veroorzaakte ziekten, Dr. Meryl Nass, suggereert echter dat de bescherming die het COVID-vaccin biedt, inferieur zal zijn aan die verkregen via een natuurlijke infectie:

“Niemand weet hoe lang de immuniteit duurt, als de vaccins in feite een zekere mate van immuniteit bieden … Voor elk bekend vaccin is de immuniteit die het biedt minder robuust en langdurig dan de immuniteit die wordt verkregen door de infectie te hebben gehad.

Mensen die Covid hebben gehad, hoeven zich echt niet te laten vaccineren – ze krijgen alle risico’s en geen enkel voordeel. “

In de VS adviseren de Centers for Disease Control and Prevention mensen die eerder zijn geïnfecteerd met COVID-19 om toch te worden gevaccineerd, ook al suggereren onderzoeken dat er geen voordeel is voor deze populatie . Een CDC-rapport noemde ook ten onrechte de effectiviteit van het vaccin voor degenen die eerder besmet waren, waardoor een congreslid zei dat ze “liegen”.

Lees ook:   Serie in de maak over Pim Fortuyn

In een spraakmakend rapport, uitgegeven door de Adviescommissie voor immunisatie van de CDC, verklaarden 15 wetenschappers dat het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin een “consistent hoge werkzaamheid” had van 92% of meer bij mensen met bewijs van eerdere SARS-CoV-2 infectie. 5

Maar volgens Rep. Thomas Massie, R-Ky: “Die zin is verkeerd. Er is geen werkzaamheid aangetoond in het Pfizer-onderzoek onder deelnemers met bewijs van eerdere SARS-CoV-2-infecties en eigenlijk is er ook geen bewijs in het Moderna-onderzoek. ” 6 Kendrick voegt toe: 7

“Ik weet ook dat vaccinaties alleen echt een verzwakte respons kunnen creëren. Terwijl een volledige infectie een volledige immuunrespons veroorzaakt.

Dus ik denk dat het vrijwel onmogelijk is dat vaccinatie een betere bescherming kan bieden dan het krijgen van de eigenlijke ziekte. Dat is waarom ik denk dat het helemaal gek is dat we eigenlijk mensen vaccineren die circulerende antilichamen in hun bloed hebben. “

3. Universeel maskergebruik is essentieel om COVID-19 te stoppen – Men beweert dat gezichtsmaskers essentieel zijn om de verspreiding van COVID-19 te stoppen en alleen al in de VS 130.000 levens kunnen redden. 8 Maar in 2019 analyseerde de Wereldgezondheidsorganisatie 10 gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken en concludeerde: “er was geen bewijs dat gezichtsmaskers effectief zijn bij het verminderen van de overdracht van door laboratoriumonderzoek bevestigde griep.” 9

Er is slechts één gerandomiseerde gecontroleerde studie uitgevoerd naar het gebruik van maskers en COVID-19-overdracht , en er werd vastgesteld dat maskers de incidentie van infectie niet statistisch significant verminderden. 10

“Nooit is een proces onderworpen aan dergelijke onmiddellijke en vijandige berichtgeving. Factcheckers (wie ze ook precies zijn, of wat voor begrip ze hebben van medisch onderzoek) vielen het onmiddellijk aan, ”merkte Kendrick op en voegde eraan toe: 11

“Ja, we zijn nu een wereld binnengegaan waarin politieke factcheckers zich vrij voelen om de bevindingen van wetenschappelijke artikelen aan te vallen en tegen te spreken, met behulp van wetenschappelijke termen als ‘Mostly false’ … De moderne Spaanse inquisitie en hun slecht geïnformeerde kritiek negerend, Ik zal deze studie gewoon noemen.

Meer bewijs dat gezichtsmaskers niet werken. Misschien komt er iemand langs met een onderzoek waaruit blijkt dat gezichtsmaskers werken. Tot nu toe… nada. Nog een onmogelijke zaak. “

4. COVID-19 Death Statistics – De positieve reverse transcription polymerase chain reaction (RT-PCR) -tests voor COVID-19 worden geplaagd door problemen, een daarvan is dat ze niet zijn ontworpen om te worden gebruikt als diagnostische instrumenten, omdat ze geen onderscheid kunnen maken tussen inactieve (niet-infectieuze) virussen en “levende” of reproductieve virussen. 12

Als u een niet-reproductief virus in uw lichaam heeft, wordt u er niet ziek van en kunt u het niet naar anderen verspreiden. Verder amplificeren veel, zo niet de meeste laboratoria het RNA dat veel te vaak is verzameld, wat resulteert in gezonde mensen die ‘positief’ testen. Deze vals-positieve tests kunnen op hun beurt bijdragen aan het aantal mensen dat sterft “met” COVID-19, maar niet echt sterft “aan” de ziekte.

“[W] e hebben het zeer vreemde concept dat elk overlijden binnen achtentwintig dagen na een positief COVID19-wattenstaafje wordt geregistreerd als een COVID19-overlijden”, zei Kendrick en legde uit: 13

“Je kunt een positief wattenstaafje krijgen lang nadat je geïnfecteerd bent – en hersteld bent. Er zijn slechts enkele stukjes virus in uw neus die door de wonderen van de PCR-test kunnen worden vergroot tot een positief resultaat.

Dat betekent dat een bejaarde, maanden geleden besmet, om welke reden dan ook in het ziekenhuis kan worden opgenomen. Ze kunnen een positief wattenstaafje krijgen – iedereen wordt schoongemaakt. Dan kunnen ze sterven, van wat het ook was waarvoor ze überhaupt werden toegelaten. Vervolgens worden ze geregistreerd als een COVID19-overlijden.

In werkelijkheid is dit slechts het begin van onmogelijke dingen als het gaat om het aantal COVID19-sterfgevallen. Begrijp me niet op de hoogte van PCR-cyclusnummers en valse positieven. We zouden hier de hele dag zijn. “

5. De Zweedse reactie op COVID-19 was een ramp – Zweden heeft de pandemie anders aangepakt dan de meeste van de wereld, en is terechtgewezen vanwege de lossere beperkingen en het gebrek aan ernstige lockdowns. In oktober 2020 noemde TIME de Zweedse COVID-19-reactie een “ramp” 14, maar Kendrick haalt gegevens aan die aantonen dat het sterftecijfer in Zweden in 2020 in overeenstemming was met andere jaren – niets bijzonders. 15

Lees ook:   D66: ‘Worden nertsen opzettelijk besmet met corona?’

Toen Kendrick het aantal sterfgevallen in Zweden in 2012 – een van hun hoogste sterftecijfers – vergeleek met 2020, is het verschil tussen het absolute sterftecijfer in 2012 en 2020 0,012%.

“Dat zijn 120 extra doden per miljoen inwoners, dat zijn 1.224 mensen op een bevolking van 10,2 miljoen. Volgens de statistieken zijn in Zweden twaalfduizend mensen overleden aan COVID19. Misschien kun je dat allemaal verzinnen. Eerlijk gezegd vind ik het onmogelijk. ” 16

6. Lockdowns hebben gewerkt – Uit beschikbare gegevens blijkt dat lockdowns volledig ineffectief zijn geweest bij het verlagen van positieve testpercentages, terwijl ze enorme kosten met zich meebrengen in termen van menselijk lijden en maatschappelijke gezondheid.

Met behulp van gegevens uit de Worldometer, 17 Kendrick een lijst samengesteld van de landen met het hoogste percentage van COVID-19, op basis van sterfgevallen per miljoen van de bevolking. Elk land op de lijst, waaronder het VK, Italië, de VS, Spanje, Mexico en anderen, had “vrij strikte” lockdowns.

Vier landen die bekritiseerd zijn omdat ze geen strikte lockdowns hebben – Zweden, Japan, Wit-Rusland en Nicaragua – kwamen niet op de lijst en hebben een gemiddeld sterftecijfer van 391 per miljoen. Daarentegen hebben de top 20 “lockdown” -landen een gemiddeld sterftecijfer van 1.520 per miljoen. Volgens Kendrick: 18

“Maar hoewel dit bewijs er is, wordt mij gevraagd te geloven dat lockdowns werken. De WGO is het in ieder geval met mij eens over dit onmogelijke.

Zoals Dr. David Nabarro, de speciale gezant van de WHO voor COVID19 zei : ‘We doen echt een beroep op alle wereldleiders, stop met het gebruik van lockdown als uw primaire controlemethode. Lockdowns hebben maar één gevolg dat je nooit mag kleineren, en dat is dat arme mensen een stuk armer worden. ‘ 19 “

7. Asymptomatische verspreiders drijven de pandemie aan – De redenering die wordt gegeven voor lockdowns, maskers en sociale afstandelijkheid is om de verspreiding van ziekten onder asymptomatische mensen te stoppen. Het is gezond verstand om thuis te blijven als u ziek bent en symptomen vertoont, maar voor mensen die zich gezond voelen, is de instelling van lockdowns om asymptomatische verspreiding te voorkomen ongekend.

Lees ook:   ACM pakt handel in nepreviews en neplikes aan

Maar tijdens een persconferentie op 8 juni 2020 maakte Maria Van Kerkhove, de technische leider van de Wereldgezondheidsorganisatie voor de COVID-19-pandemie, heel duidelijk dat asymptomatische overdracht zeer zeldzaam is , wat betekent dat een persoon positief test maar geen Symptomen zullen hoogstwaarschijnlijk geen levend virus op anderen overbrengen.

Een studie in Nature Communications vond ook “er was geen bewijs van overdracht van asymptomatische positieve personen naar opgespoorde nauwe contacten.” 20 Toen ze asymptomatische patiënten verder testten op antilichamen, ontdekten ze dat 190 van de 300, of 63,3%, daadwerkelijk een ‘hete’ of productieve infectie hadden gehad die resulteerde in de productie van antilichamen. Toch was geen van hun contacten besmet. 21

8. Het virus kwam niet voort uit een laboratoriumongeval – Ondanks het volledig ontbreken van een aannemelijke theorie over zoönotische oorsprong , heeft de onderzoekscommissie van de WHO, belast met het identificeren van de oorsprong van SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, officieel ontruimde het Wuhan Institute of Virology en twee andere bioveiligheidsniveau 4-laboratoria in Wuhan van wangedrag en zei dat deze laboratoria niets te maken hadden met de COVID-19-uitbraak. 22

Het WHO-onderzoek zat vanaf het begin vol met belangenconflicten en tot op heden is er geen geloofwaardige theorie voor natuurlijke zoönotische spillover gepresenteerd. Er zijn echter ten minste vier verschillende theorieën over de oorsprong van het laboratorium, waaronder de seriële passage-theorie, die stelt dat het virus is gemaakt door seriële passage door een dierlijke gastheer of celkweek, evenals bewijs voor genetische manipulatie. 23

U vraagt ​​zich misschien af, als er zoveel bewijs is dat wijst op de oorsprong van een laboratorium, waarom negeren vooraanstaande gezondheidsautoriteiten en wetenschappers dit allemaal en staat erop dat SARS-CoV-2 een natuurlijk verschijnsel is, hoe mysterieus het ook mag zijn?

Mocht de COVID-19-pandemie officieel worden erkend als gevolg van een laboratoriumongeval, dan zou de wereld gedwongen kunnen worden om met een kille blik te kijken naar het winst-van-functieonderzoek dat de creatie van deze nieuwe pathogenen mogelijk maakt. Het eindresultaat zou idealiter het wereldwijd verbieden van dergelijk onderzoek zijn, met aanzienlijke financiële gevolgen, het beëindigen van prestigieuze carrières in dat domein en mogelijke strafrechtelijke vervolging voor de betrokkenen.

In het licht van verkeerde informatie en manipulatie, kun je nu je ogen open houden en je oren afstemmen op de wetenschap, zodat je niet het slachtoffer wordt van de onnodige paniek en angst, of het toegenomen toezicht en controle , dat wil zeggen. gemaakt.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥