web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Het belang van goud voor de Anunnaki

Het belang van goud voor de Anunnaki

f23f89817710c0d4473327510db84c10 AnGel-WinGs.nl

Waarom kwamen de Anunnaki naar de aarde om goud te delven?

 

Maar vrijwel elke oude beschaving ter wereld had een speciale plaats voor goud in hun samenleving.

Onderzoeker Zecharia Sitchin theoretiseerde dat de Anunnaki afkomstig waren van een andere planeet in ons zonnestelsel, genaamd Nibiru, die een elliptische baan van 3600 jaar heeft. (De rode planeet zo is het ook vertaald uit het spijkerschrift, dat zou ook Mars kunnen zijn, gezien de beelden die men daar ziet,… zie bv. youtube)

678b711c00b5f5dc055d55f95d6f63c2 AnGel-WinGs.nl

De mineralen en hulpbronnen van de planeet Nibiru raakten op, met name goud, en
De Anunnaki hadden het nodig om hun verdwijnende atmosfeer (waarschijnlijk door oorlogen met superheftige wapens- wapens die wij zelfs nu nog niet hebben!) te beschermen, dus kwamen ze naar de aarde om goud te delven (om hiervan goudstof te maken en om die in hun atmosfeer te spuiten) en terug te brengen naar hun thuisplaneet.

Volgens Sitchins vertalingen van de Sumerische tabletten die het verhaal van de Anunnaki vertellen:

Tijdens het bewind van Enshar, de zesde koning die afstamde van AN, werd de lucht op Nibiru zeldzamer,  omdat het beschermende schild afnam, en de Council of Scholars stelde voor om goud te gebruiken, wat zou kunnen worden omgezet in goudstof en verspreid kon worden door de lucht om het gat in de atmosfeer te dichten. Dus werd Enki naar de aarde gestuurd om te kijken of daar genoeg goud was om mijnwerkers te sturen.

Creatie van het menselijk ras

Vertegenwoordiging van de genetische manipulatie van DNA met dubbele spiraal.

Volgens de Ancient Astronaut-theorie hebben de Anunnaki de mensheid genetisch veranderd van een vrij primitieve mens tot  een uiteindelijk zelf gecreëerde beroepsbevolking, waarmee ze sneller goud konden winnen.

(Nu mochten zij zelf geen relatie hebben met de door hun gecreëerde mensheid, toch vonden zij de vrouwen zeer aantrekkelijk en namen zij toch deze vrouwen tot partner, waaruit ook kinderen geboren werden, men wist niet welke gevolgen dit had voor het dna van dat nageslacht, omdat deze kinderen in feite ontstaan waren uit hun eigen dna en dat van de aardse mens die door hun genetisch gemanipuleerd waren. Het gevolg was dat men hen hybriden noemde of halfgoden.
Wel met het gevolg dat zij vaak rh negatieve bloedgroepen hadden, (blauw bloed, van adel! Al die dingen komen zo tot een verduidelijking. Het geeft antwoorden op vele vragen, en die mensen mochten later alleen huwen met mensen die ook blauw bloed hadden oftewel rhesus negatieve bloedgroepen dat werden later de koningshuizen!
Wie mochten heersen?
De halfgoden, omdat zij nog slimmer bleken te zijn dan de mensheid op aarde die gecreëerd waren door de Anunnaki! Daarom kregen de mensen leiders, die later farao’s, – rood harigen- kenmerk rh negatieven bv… en keizers en koningen werden genoemd. Maar wel zodanig, dat het echt intelligente heersers waren.
Heersers over het ‘gepeupel’… En zo verduidelijkt dit weer heel veel zaken die nog velen niet beseffen!)

a61ba3dfe609730c610e99e6aee686a0 AnGel-WinGs.nl

Volgens Zecharia Sitchin waren de “Adamu” (Adam; de eerste mens volgens de bijbel, werden dus volgens de vertaling niet -Adam-, maar -Adamu- genoemd, zowel man als vrouw) de eerste moderne mensen, die door de Anunnaki 450.000 jaar geleden  gecreëerd werden door hen, toen ze hun DNA genetisch vermengden met dat van de prehistorische -aap-achtige mens,  waardoor het intellect van deze primitieve mensachtigen voldoende was toegenomen om bv. een ​​taal te kunnen begrijpen en de eventuele bevelen van de Anunnaki op te volgen.

Vergelijkingen tussen de Bijbel en de Soemerische teksten laten veel overeenkomsten zien.

Het is mogelijk dat Adam en Eva de eerste genetisch veranderde mensen waren, die de Anunnaki hebben gecreëerd.

In het Hebreeuws betekent “Adam” – “man” en “Adamu” is de term die de Sumeriërs gebruikten voor de “eerste man” of ”eerste mens”.

Sommige Afrikaanse culturen geloven dat buitenaardse wezens de aarde duizenden jaren geleden  hebben bezocht, en Zulu-legendes uit zuidelijk Afrika vertellen over een tijd waarin “bezoekers van de sterren” kwamen om te graven naar goud en andere natuurlijke hulpbronnen.
Het is zeer waarschijnlijk dat zij ook naar Afrika zijn gegaan in die tijden.
Ze waren eigenlijk wereldwijd overal wel aanwezig.

 

Deze mijnen werden bewerkt door slaven gemaakt door de “First Peoples”, en meerdere
Archeologische vondsten geven aan dat sommige oude mijnen in zuidelijk Afrika
100.000 jaar oud of mogelijk zelfs ouder zijn.

Bron

Nog wat video’s wat men zoal gevonden heeft op Mars

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥