web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisPolitiek-EliteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Hitler en de geheime satanische sekte | Nazi geheime bestanden

Op het eerste gezicht lijkt de grote ronde kamer in de kelder van kasteel Wewelsburg ongevaarlijk genoeg. Gladde, fijn gesneden stenen plaveien de vloer. Glinsterende rotswanden buigen majestueus naar een hoog gewelfd plafond. In het midden van de kamer staat een verzonken cirkelvormig altaar met gepolijste treden die leiden naar een verbrande en gebarsten steen. Vanaf hier zie je dertien lantaarns flikkeren op de gebogen wanden. Maar pas als je recht naar boven kijkt, wordt de betekenis van de kamer schrikbarend duidelijk.

In het midden van de koepel ligt een gigantische swastika. Deze kamer was de centrale tempel van de satanische sekte die de Duitse nazi-partij oprichtte en leidde. Deze zogenaamde Vril Society telde veel van Hitlers handlangers als leden, waaronder Himmler, Bormann en Hess. Centraal in de hele cultus stond Hitler, waarvan ze dachten dat het een paranormaal medium was dat in contact stond met machtige krachten die een allesoverwinnende Arische natie zouden creëren. Sommigen zagen hem als de duistere Messias.

 

(Aryans zijn de Anunnaki = rhesus negatieve bloedgroepen. Mooi om te zien hoe zij (volwassenen,  dat alles verheerlijkten en het gewoon iets simpels was, dat wij nu nog niet mogen weten, toch is er al genoeg bekend.
Zie op deze website de Rhesus negatieve bloedgroepen, zie menubalk. De joden waren trouwens diegene die het meest alsnog het Pure bloed hadden en hebben, bij de joden en indianen en de Basken bv, komt rhesus negatief bloed het meeste voor)

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥