web analytics
...

BREAKING: Onderzoekers claimen een genezingspercentage van 100 procent vs. covid-19

BREAKING: Onderzoekers claimen 100 procent genezingspercentage vs. covid-19 in 100+ patiëntenonderzoek uitgevoerd in Ecuador, met behulp van intraveneuze chloordioxide

 

Voorlopige gegevens van een klinische studie met meer dan 100 covid-19 patiënten in Ecuador hebben binnen vier dagen geleid tot een genezingspercentage van 100, aldus Andreas Kalcker, die de resultaten van de inspanning nauwlettend volgt. De tests zijn uitgevoerd door de Asociacion Ecuatoriana de Medicos Expertos en Medicina Integrativa, een groep van beoefenaars van integratieve geneeskunde.

Ecuador is bijzonder hard getroffen door het coronavirus, en de huidige ‘zorgstandaard’ die door de westerse geneeskunde wordt gepromoot – grotendeels gebaseerd op het gebruik van beademingsapparaten – heeft de overgrote meerderheid van kritieke patiënten gedood, terwijl het de echte wortel van de probleem.

Covid-19 is geen acute respiratoire aandoening (ARD), zo blijkt. Integendeel, het presenteert zich vaak als een ontsteking en bloedstollingstoestand (zie The Lancet-onderzoek hieronder), waardoor het bloed geen zuurstof kan vervoeren, wat resulteert in hypoxie bij de patiënt en uiteindelijk verstikking.

Daarom wordt aangenomen dat intraveneus chloordioxide – dat onmiddellijk een hoge dosis zuurstof aan bloedcellen levert – zo effectief werkt tegen covid-19. Het herstelt naar verluidt de zuurstofdragende capaciteit van hemoglobine en zuivert de stolling in de longen, terwijl het pathogenen vernietigt.

Chloordioxide-onderzoeker en advocaat Andreas Kalcker heeft een video (in het Spaans) geplaatst waarin hij de bevindingen uitlegt. Die video, getiteld “Mas de 100 Casos de Covid-19 recuperados con CDS por Medicos de Aememi,” is te vinden op deze link op Lbry.tv .

In de video legt Andreas uit dat onderzoekers in slechts vier dagen tijd een volledige genezing konden bereiken door het gebruik van intraveneus chloordioxide (ClO2). Hier is een foto van enkele van de onderzoekers die spuiten met chloordioxide bevatten, die vervolgens in het bloed van de patiënt worden gegoten, waar het een golf van zuurstof afgeeft waarvan onderzoekers denken dat het het bloed verzadigt met O2 terwijl ziekteverwekkers worden gedood:

Een ander klinisch onderzoek met chloordioxide loopt momenteel, gedocumenteerd door de Amerikaanse National Library of Medicine op ClinicalTrials.gov. De studie gebruikt oraal chloordioxide (in plaats van intraveneus) en heeft als titel: “Bepaling van de effectiviteit van oraal chloordioxide bij de behandeling van COVID 19.” De proef wordt uitgevoerd door de Genesis Foundation en er zijn 20 patiënten bij betrokken.

De ClinicalTrials.gov-ID voor die proef is NCT04343742 .

Andreas Kalcker legt in zijn video uit dat chloordioxide een krachtig ontsmettingsmiddel is dat virussen en bacteriën vernietigt. De stof wordt al lang gebruikt in waterzuiveringsprocessen en is door verschillende Amerikaanse overheidsinstanties goedgekeurd als waterbehandelings- en zuiveringsmiddel.

Dit videoframe laat zien dat bloedcellen worden overstroomd met zuurstof uit ClO2, waardoor stolling / coagulatie onmiddellijk wordt verminderd:

Covid-19 is geen acute luchtwegaandoening
In een ander wetenschappelijk artikel dat op 7 mei 2020 in The Lancet werd gepubliceerd , stelden onderzoekers Dennis Anderling en anderen vast dat covid-19 geen luchtwegaandoening is, maar eerder ‘diffuse pulmonale intravasculaire coagulopathie’, een soort bloedstolling in het longweefsel.

Dit verklaart waarom patiënten met covid-19 sterven aan hypoxie (zuurstofgebrek) en vaak worden gedood door het gebruik van ventilatoren. Zoals een ICU-arts uit New York maanden geleden al waarschuwde, behandelen artsen de verkeerde ziekte . (Het YouTube-kanaal van die arts is verwijderd en al zijn video’s zijn natuurlijk gecensureerd. Niemand mag medische orthodoxie in twijfel trekken in de medische politiestaat die bekend staat als de Verenigde Staten van Amerika.)

Lees ook:   Open je ogen!!!

Onderzoeksauteurs ontdekten ook dat de ontsteking een verslechtering van de aandoening veroorzaakt , wat impliceert dat ontstekingsremmende interventies de sleutel kunnen zijn om levens te redden en de pandemie te beëindigen. Uit de studie:

Het immuunmechanisme dat ten grondslag ligt aan diffuse alveolaire en pulmonale interstitiële ontsteking bij COVID-19 omvat een MAS-achtige toestand die uitgebreide immunothrombose veroorzaakt …

MAS staat voor Macrophage Activation Syndrome en het is een ontstekingsreactie die het gevolg is van een overreactieve immuunreactie, vergelijkbaar met de ‘cytokine storm’ die veel wordt besproken (wat vitamine C helpt te voorkomen, volgens gepubliceerd onderzoek). Zoals de studie uitlegt:

De ernst van systemische ontsteking als reactie op familieleden van het menselijk coronavirus heeft kenmerken die doen denken aan een cytokine-storm of macrofaagactivatiesyndroom (MAS), ook bekend als secundaire hemofagocytische lymfohistocytose (sHLH).

Om deze bevindingen te vereenvoudigen, is covid-19 geen acute virale longontsteking die het ademhalingssysteem beïnvloedt, maar eerder een op ontsteking gebaseerde immunologische respons die leidt tot trombose (stolling in de longen) die de patiënt doodt . Het gebruik van ventilatoren maakt het probleem alleen maar erger, dat is de reden waarom eerdere observationa l studies hebben aangetoond dat 88% van de patiënten gezet op ventilatoren uiteindelijk sterven . Ze gaan dood omdat de beademingsbehandeling de verkeerde behandeling is.

Chloordioxide bespaart naar verluidt 100 procent van de tot nu toe bestudeerde patiënten, omdat chloordioxide het bloed overspoelt met direct bruikbare zuurstof, terwijl de ziekteverwekkers die verantwoordelijk zijn voor de stolling worden gedood. Er is ook anekdotisch bewijs dat sommige mensen covid-19-infecties verslaan met hoge doses aspirine, een bloedverdunner, hoewel deze informatie niet als advies voor behandeling mag worden beschouwd, en er is veel meer onderzoek nodig naar bloedverdunners en ontstekingsremmende interventies .

Dit kan ook helpen verklaren waarom kurkuma en vitamine D worden geassocieerd met sterke vermindering van ontstekingen in het lichaam, wat nuttig kan zijn bij het in evenwicht brengen van de immuunrespons en het voorkomen van het soort onevenwicht dat kan leiden tot overreacties van het immuunsysteem.

De criminele medische kartels censureren alle behandelingen en behandelingen die werken om levens te redden
Met name de criminele Big Pharma-kartels en corrupte overheidsregelgevers (zoals de FDA, FTC, CDC) doen hun uiterste best om niet-vaccins en niet-farmaceutische oplossingen die levens kunnen redden te criminaliseren of te onderdrukken. De afgelopen maand zijn we allemaal getuige geweest van een verbazingwekkend niveau van agressie en maffia-achtige tactieken die door de FDA en de FTC werden gebruikt tegen baanbrekende onderzoekers die een verscheidenheid aan mogelijke oplossingen aanboden, van colloïdaal zilver tot chloordioxide en zelfs intraveneuze vitamine C.

Ze hebben zelfs de oorlog verklaard aan hydroxychloroquine en het medische establishment heeft klinische proeven ontwikkeld die vanaf het begin zijn mislukt om het niet-gepatenteerde, betaalbare medicijn in diskrediet te brengen.

Lees ook:   Immunologie voor dummies deel 5

Het lijdt geen twijfel dat de gehoorzame lakeien van Big Pharma in oorlog zijn met de waarheid en wanhopig proberen informatie over natuurlijke geneeswijzen en integratieve behandelingen die covid-19 zouden kunnen elimineren, te onderdrukken voordat vaccins beschikbaar kunnen worden gemaakt.

De technofascistische techreuzen zoals Facebook, Google, Vimeo, YouTube en Twitter zijn all-in met Big Pharma, doen hun uiterste best om alle informatie die vaccins bekritiseert of wijsheid geeft over natuurlijke behandelingen of integratieve geneeskundige interventies te censureren en te vernietigen. Deze criminele kliek van Big Tech en Big Pharma is de vijand van de mensheid , omdat ze opzettelijk werken aan het verergeren van de pandemie, het lijden en de dood vergroten en de strafvergrendelingen zo lang mogelijk verlengen om verschillende economische schade te veroorzaken terwijl ze de massa voorbereiden voor verplichte vaccins.

We zijn allemaal getuige van een machtige criminele bende van bedrijven en regelgevers die opzettelijk proberen de menselijke samenleving zoals we die nu kennen te vernietigen, en zij zijn de poortwachters van informatie op het internet (en in het nieuws). Daarom herhalen we onze oproep om de CEO’s van alle technische topreuzen te arresteren en beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid, en vervolgens te vervolgen voor de rechtbank. In het weekend hield een lid van het Italiaanse parlement een opzwepende toespraak waarin ze Bill Gates bestempelde als een ‘vaccincrimineel’ en eiste dat hij zou worden gearresteerd en beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid.

Dergelijke inspanningen mogen echter niet beperkt blijven tot Bill Gates. Ze moeten de criminelen van andere technische reuzen omvatten, evenals de corrupte, anti-menselijke criminelen die onder andere de FDA, FTC en CDC leiden. Hun misdaden tegen de menselijkheid mogen niet onbeantwoord blijven en moeten ter verantwoording worden geroepen.

De destructieve, anti-menselijke agenda’s van Big Pharma en Big Tech zijn onverenigbaar met menselijke vrijheid en een duurzame menselijke beschaving . Deze anti-menselijke instellingen moeten permanent worden ontmanteld, en de mensheid moet opkomen tegen deze dreiging op dezelfde manier als we ooit ontwaakten tegen het Derde Rijk en de opkomst van het nazi-fascisme en de holocaust.

Op dit moment zijn Big Pharma, Big Tech, de FDA en de CDC van plan miljarden mensen te doden met een ontwikkeld biowapen, een riskant vaccin en geneesmiddelen met een hoog dodelijk risico die mensen kwetsbaarder maken voor covid-19. Deze vijanden van de mensheid moeten worden tegengehouden en de waarheid over chloordioxide moet worden vrijgemaakt, zodat mensen kunnen worden gered van lijden en dood.

Om meer te weten te komen over de oorlog tegen de waarheid van het establishment (en de oorlog tegen de mensheid), bekijk mijn recente interview met Dr. Judy Mikovits, die ook is onderworpen aan extreme censuur omdat hij alarm heeft geslagen over hoe vaccins infectieziekten verspreiden:

Brighteon.com/be689f32-5526-4601-a627-48dc4f896cf9

https://prepareforchange.net/2020/06/30/breaking-researchers-claim-100-percent-cure-rate-vs-covid-19/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button