web analytics

Hond speelt met spookhond! Video

Hond speelt met geest hond! GEVANGEN OP CCTV (Spooky Ghost Dog Captured) Deze angstaanjagende beveiligingsbeelden lijken een mysterieus transparante GHOST DOG te laten zien die door een volledig beveiligde achtertuin rent.

De geschokte Jake DeMarco, 38, bleef geschrokken achter nadat angstaanjagende beelden van zijn huisbeveiligingscamera leken te tonen dat zijn hond Ryder rond rent met een schijnbaar transparante witte hond. De vader van twee kinderen uit Melbourne, Victoria, Australië, zei dat hij geschokt was toen hij het tweede hondje in zijn achtertuin zag, aangezien hij beweert dat het volledig is beveiligd door een gesloten 8ft hoge omheining en dat er geen manier is voor een andere hond om binnen te komen.

Jake voegde eraan toe dat hij naar de achtertuin sprintte om te kijken, slechts enkele seconden nadat hij de spookachtige beelden had gezien, maar zei dat de mysterieuze hond al weg was.

Lees ook:   En de mensheid maar ruzie maken, hoe bijzonder het leven is!

Gerelateerde artikelen

Back to top button