...

19 juni 2021

 

Mensen met bloedgroep Rh Negatieve behoren tot een buitenaardse afkomst volgens de nieuwe theorie

 

Hm vertaald uit het Engels met google…
Ik heb ook O negatief als bloedgroep… 😛 

geplaatst op 10 augustus 2015

Een Nieuwe theorie suggereert dat mensen met bloedgroep Rh Negatief behoren tot een buitenaardse afkomst

Mensen hebben mogelijk vier algemene bloedgroepen: A, B, AB en O; Deze indeling wordt afgeleid volgens wetenschappers van eiwitten die worden gevonden op het oppervlak van cellen die zijn ontworpen om te vechten tegen bacteriën en virussen in het menselijk lichaam. De overgrote meerderheid van mensen wezens op deze planeet deze eiwitten waardoor ze Rhesus positief. Maar een kleine groep, de Rh Negative ontbreekt deze eiwitten. Dus hoe is dit cruciale verschil verklaren wetenschappelijk? En waarom is het eigenlijk wel? Door de jaren heen zijn er verschillende wetenschappelijke studies gezocht voor dit antwoord.

Anunnaki

Nu, wetenschappers geloven dat ze een fascinerende ontdekt met betrekking Rh positief en negatief. Volgens deze “wetenschappelijke” theorie, in het verre verleden, buitenaardse wezens bezocht de Aarde en schiep, door middel van “genetische manipulatie”, de Rh negatieve met de bedoeling van het creëren van een wedstrijd van de “slaven”.

Het Baskische volk van Spanje en Frankrijk hebben het hoogste percentage van de Rh negatief bloed. Ongeveer 30% heeft (rr) Rh negatief en ongeveer 60% uitvoeren één (r) negatief gen.

Maar Aliens … echt? Volgens de onderzoekers, zou dit verklaren waarom Rh negatieve moeders niet foetussen met RH Positieve bloed tolereren; dus, zou deze radicale, moeilijk te verklaren, door de meeste natuurwetten intolerantie voort uit een oude genetische modificatie waarom Rh positieve en negatieve Rh groepen hebben de neiging om “af te weren” elkaar in plaats van samen te voegen.

Deze theorie gaat terug naar oude Sumerische tijden, toen een zeer geavanceerd “alien” ras kwam van elders in de kosmos; De Anunnaki, het bouwen en het creëren van de eerste menselijke samenlevingen.

Lees ook:   The Rhesus Factor DECEPTION ( Rh- ) RH Negative Blood Type (FULL VERSION)

Er wordt aangenomen dat deze oude wezens geschaafd en genetisch veranderde primitieve menselijke soort, waardoor sterker en “voldoende” wezens die werden gebruikt als slaven in het verleden.

De Rh negatieve zou de erfenis die de Anunnaki links op aarde onder andere zijn. Interessant is dat de negatieve RH stam kenmerkend bijvoorbeeld de Britse koningshuis die controversiële theorieën over een mogelijke buitenaardse lijn is gegenereerd. Hoewel deze hypothese niet is bevestigd, de storende vragen genereert zweeft in de lucht: hoe bewoonde wereld zou reageren op het feit dat een klein deel van de wereldbevolking heeft een genetische code die in het verleden is veranderd door zeer buitenaardse wezens.

Wat als het mogelijk is, na al onze “sceptisch” standpunten die op het einde, de negatieve Rh groep mensen hebben een verbinding naar ‘wezens’ niet van de aarde. Wat als er nog steeds is, een mysterieuze band die hen verbindt? Hoe zou het leven op aarde veranderen?

Genesis 6: 2 “De zonen van God zagen dat de dochters van de mannen dat zij schoon waren, en namen zich vrouwen, die zij verkozen. ”

Genesis 6: 4 “God in de dochters van de mensen kwamen, en zij hun kinderen baarden, en dezelfde machtige oud geworden.” Van de King James Bijbel: “mannelijk is – mannen van Israël, mannelijke kinderen van God, niet de kinderen van man – Ex. 34:23. “Ex. 34: 7 staten “zal de ongerechtigheid van de vader aan de kinderen, aan de vierde generatie.”

Bron

Gerelateerde berichten