web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Wereldwijde oncologiewaarschuwing: verontrustende trends na Covid-Booster Shots

Vooraanstaand oncoloog prof. Angus Dalgleish luidt de alarmbellen over een zorgwekkende stijging van het aantal recidieven van kanker na de Covid-booster-injecties. Nu de verhalen van over de hele wereld binnenstromen, is het tijd om de vraag te stellen: versterkt de ‘booster’ meer dan alleen de immuniteit? #HealthFirst #CriticalInsights Angus Dalgleish: hoogleraar oncologie aan de St George’s Hospital Medical School, Londen:

“Eind vorig jaar meldde ik dat ik melanoompatiënten zag die al jaren stabiel waren, terugval na hun eerste booster (hun derde injectie) Ik kreeg te horen dat het puur toeval was en dat ik erover moest zwijgen, maar het werd onmogelijk om dat te doen. Het aantal getroffen patiënten is sindsdien gestegen.

Ik zag nog twee gevallen van terugval van kanker na de boostervaccinatie bij mijn patiënten. afgelopen week nog. Andere oncologen hebben van over de hele wereld contact met mij opgenomen, ook uit Australië en de VS. De consensus is dat het niet langer beperkt blijft tot melanoom, maar dat er na boosterinjecties een verhoogde incidentie van lymfomen, leukemieën en nierkanker wordt gezien.

Bovendien melden mijn collega’s van colorectale kanker een epidemie van explosieve kankers (die zich presenteren met meerdere metastatische verspreiding in de lever en elders). Al deze kankers komen voor (op enkele uitzonderingen na) bij patiënten die gedwongen zijn een Covid-booster te krijgen, of ze nu of ze er zin in hadden of niet, voor velen konden ze reizen.

Lees ook eens:  Het Mandela-effect en CERN

Dus waarom komen deze kankers voor? T-celonderdrukking was mijn eerste waarschijnlijke verklaring, gezien het feit dat immunotherapie zo effectief is bij deze vormen van kanker. We moeten nu echter ook rekening houden met de integratie van DNA-plasmiden en SV40 bij het bevorderen van de ontwikkeling van kanker, een kenmerk dat nog zorgwekkender wordt gemaakt door berichten dat mRNA-spike-eiwit p53 en andere kankeronderdrukkende genen bindt.

Het is heel duidelijk en zeer beangstigend dat deze vaccins verschillende elementen bevatten die een perfecte storm in de ontwikkeling van kanker kunnen veroorzaken bij die patiënten die het geluk hebben hartaanvallen, bloedstolsels, beroertes, auto-immuunziekten en andere veel voorkomende bijwerkingen van de Covid-vaccins te hebben vermeden.

Het adviseren van boostervaccins, zoals nu het geval is, is niets meer en niets minder dan medische incompetentie; als u dit blijft doen met de bovenstaande informatie, is dit een medische nalatigheid waarop een gevangenisstraf kan staan. Geen mitsen of maren meer.

Afbeelding

Afbeelding

Ps

(En ik plaats dit niet voor mijzelf, of plaatste, ik heb dit alles opgezocht en gelezen en geplaatst voor allemaal mensen in deze wereld, in de hoop dat, al was het er maar 1, die het vaccin niet ging nemen!!! Ik had het al gelezen en weet dit allemaal al!) Dit is voor jou…die het nog niet wist!

Corona – Covid

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥