web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

1500 positieve coronatests nader onderzocht: ‘Het waren griepgevallen. We worden opzettelijk misleid’

De Ierse immunoloog en moleculair bioloog professor Dolores Cahill, verbonden aan University College Dublin, waarschuwt al enige tijd voor de nieuwe mRNA-vaccins. Daarnaast overweegt ze de Ierse overheid aan te klagen. Waarom? In oktober vorig jaar zijn 1500 positieve coronatests gesequencet zoals dat heet. In alle gevallen ging het om griepgevallen, aldus dr. Cahill. Ze beschuldigt de regering van opzettelijke misleiding en wil juridische stappen ondernemen als haar eigen onderzoek dezelfde resultaten oplevert.

Ze vergelijkt de nieuwe mRNA-vaccins met ‘Russische roulette’. Als gevaccineerden enkele maanden na de injectie in aanraking komen met het coronavirus, zal hun immuunsysteem in veel gevallen reageren met een dodelijke cytokinestorm. Het mRNA-vaccin zorgt ervoor dat lichaamscellen het zogeheten spike-eiwit van het coronavirus produceren. Als een nieuw coronavirus later het immuunsysteem activeert, ziet het de spike-eiwitten die het lichaam zelf heeft aangemaakt ook als gevaar en begint het de eigen lichaamscellen aan te vallen. Het gevolg kan zijn dat organen uitvallen en dat mensen uiteindelijk sterven, citeerde Compact Online dr. Cahill.

80 PROCENT VAN DE GEVALLEN

Ze waarschuwt verder dat de mRNA-vaccins het immuunsysteem verzwakken. Op basis van tests schat professor Cahill dat 2,5 procent van de 80-plussers last zal krijgen van ernstige bijwerkingen na toediening van de eerste dosis van het vaccin. Ze vreest dat de tweede dosis in 80 procent van de gevallen tot levensbedreigende reacties kan leiden als de gevaccineerden opnieuw in contact komen met het mRNA van het virus.

ZEER GEVAARLIJKE GENTHERAPIE

“Als je maanden later met het virus in contact komt, wordt het immuunsysteem gestimuleerd om het te bestrijden. Als het immuunsysteem echter merkt dat je virale eiwitten in je eigen cellen hebt, dan keert het adaptieve immuunsysteem zich binnen een week tegen je eigen organen, wat op den duur kan leiden tot orgaanfalen,” zegt Cahill. De moleculair bioloog waarschuwt dat de nieuwe mRNA-vaccins voor 80-plussers een ‘zeer gevaarlijke gentherapie’ zijn.

Lees ook:   Een avondklok om 21.00 heeft geen zin. En om 22.00 uur nog steeds niet!

In juni vorig jaar werd professor Cahill gevraagd om – ondanks haar jarenlange ervaring – uit een wetenschappelijk EU-comité te stappen vanwege haar uitspraken over het coronavirus.

In de video gaat ze dieper in op het oorzakelijk verband tussen sterfgevallen en mRNA-vaccins tegen Sars-Cov-2:

[Wochenblick] Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥