web analytics

babyproducten met rijst en gif?

https://www.ad.nl/gezond/babyproducten-met-rijst-bevatten-te-veel-arsenicum~aee42f37/

Normaal gesproken hopen de mensen op een regering die daarop toeziet…waar zijn ze nu?

Waarom laten de baby’s verzieken dankzij gif in voeding?

Onder andere in rijstwafels en rijstbloem voor baby’s, producten die steeds populairder worden omdat ze geen gluten bevatten, blijkt een hoog gehalte van het giftige arsenicum te zitten. Dat ontdekte de Nederlandse afdeling van consumentenorganisatie Foodwatch die 24 rijstproducten uit Nederlandse winkels liet testen door de universiteit van Belfast. Bij zes producten was het gehalte arsenicum hoger dan de toegestane waarde.

Arsenicum, of arseen, komt via het grondwater in de rijst terecht. Voor mensen is het zwaar giftig. Langdurige blootstelling aan deze stof kan kanker, hart- en vaatziekten en ontwikkelingsstoornissen veroorzaken.

Volgens toxicoloog Martin van den Berg is er geen reden tot paniek. ,,Mensen krijgen via grondwater al miljoenen jaren arsenicum binnen”, zo zegt hij in Trouw. ,,Zeker, het is kankerverwekkend. Daarom moet je in de buurt te blijven van de afgesproken norm. Ik denk dat de 20 procent overschrijding van de NVWA heel redelijk is.”

Wat is nog betrouwbaar qua voeding?

AUB ouders maak zelf voeding voor je kind die hiermee groot moet worden!

Goede rijst, goede alles, maar geen rommel aub!

Mensen kiezen toch een regering die hier zorg voor zou moeten dragen immers of niet?

 

Lees ook:   FDA/Media Shell Game: Pfizer 'Vaccine' werd toch niet goedgekeurd

Gerelateerde artikelen

Back to top button