web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Waarom heeft gouverneur DeSantis de COVID-vaccins in Florida niet stopgezet als hij toegeeft dat ze mensen doden?

Op 13 december 2022 waren er twee politieke evenementen waarbij politici publiekelijk verklaarden dat de experimentele COVID-19-“vaccins” noch veilig noch effectief waren, en in feite mensenlevens aan het doden waren.

Een van die gebeurtenissen vond plaats in het Lagerhuis in het VK, waar Andrew Bridgen, een parlementslid (MP), een verbazingwekkende toespraak hield over de corruptie achter de Pfizer COVID-“vaccins” en hoe ze mensen schaden en doden.

De hele toespraak duurt 21 minuten en je kunt hem hier bekijken .

Bridgen heeft uitstekend werk geleverd door de belangenconflicten aan het licht te brengen waarbij farmaceutische bedrijven daadwerkelijk de regelgevende instanties van de overheid financieren die hun producten goedkeuren, en vermeldt ook de rol die de Bill Gates Foundation speelt bij het financieren van zoveel hiervan, evenals bij het financieren bedrijfsmedia beheersen het verhaal over COVID-19 “vaccins”.

Dr. Mike Yeadon deelde een foto op zijn Telegram-kanaal waarop te zien was hoe slechts een paar andere parlementsleden kwamen opdagen om de toespraak van Andrew Bridgen over corruptie en schade aan COVID-19-vaccins te horen, vergeleken met een andere foto op dezelfde locatie toen parlementsleden over hun eigen loon stemden neemt toe.

Na het presenteren van het bewijs en de gegevens besluit parlementslid Bridgen met de volgende woorden:

Nou, mevrouw de plaatsvervangend voorzitter, die eerste stap zou vanavond kunnen beginnen, met dit debat. Het begint hier, en de vaccinminister van de regering zorgt er in eerste instantie voor dat er onmiddellijk en volledig moet worden gestopt met eventuele verdere COVID-vaccins en het gebruik van mRNA-technologie.

Hoe kan er een andere conclusie en oproep tot actie zijn na het presenteren van het bewijs dat de COVID-19 “vaccins” mensen doden en verlammen, dan onmiddellijk te STOPPEN met het injecteren ervan in mensen??

De andere gebeurtenis die plaatsvond op 13 december 2022, was een openbare rondetafeldiscussie in Florida onder leiding van gouverneur Ron DeSantis en zijn Surgeon General, Dr. Joseph Ladapo.

Deze openbare discussie omvatte ook andere artsen en vermeende slachtoffers die hadden geleden onder het nemen van een COVID-19-vaccin.

Dit is wat Dr. Joseph Ladapo zei:

Hij begint met te stellen dat de bedrijfsmedia niet nauwkeurig rapporteren over de COVID-opnamen, omdat ze ook geld aannemen van de farmaceutische bedrijven die ze produceren.

Vervolgens bespreekt hij een studie van mensen die “plotseling stierven” binnen een paar weken nadat ze waren geïnjecteerd met een COVID-injectie, waaruit een hoge mate van myocarditis bleek die werd toegeschreven aan mRNA COVID-“vaccins”.

Ladapo heeft eerder ook gemeld dat analyse over de gehele staat van gevaccineerde inwoners van Florida van 18 jaar of ouder  een toename van 84 procent aantoonde in de relatieve incidentie van hartgerelateerde sterfgevallen  onder mannen van 18-39 jaar, binnen 28 dagen na mRNA-vaccinatie.

Dus wat is Dr. Ladapo’s oproep tot actie als chirurg-generaal van Florida nu hij weet dat de COVID-19 “vaccins” mensen doden?

We starten hier in Florida een programma waar we de incidentie van myocarditis bij surveillance binnen een paar weken na COVID-19-vaccinatie zullen bestuderen voor mensen die zijn overleden.

Gouverneur DeSantis werd later die avond op Fox News geïnterviewd om het rondetafelgesprek te bespreken.

In dit interview geeft DeSantis toe dat het “medische establishment” het Amerikaanse volk nooit heeft gewaarschuwd voor de “nadelen” van de COVID-19-injecties, en hij erkent ook het onderzoek van zijn Surgeon General Dr. Ladapo die heeft aangetoond dat mensen sterven aan de COVID -19 schoten. Hij vermeldt ook dat ze in Noorwegen de COVID-inentingen hebben verboden voor iedereen onder de 50 jaar, omdat de nadelen opwegen tegen de voordelen, en dat er een toename was van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken.

Dus wat is de oproep van gouverneur DeSantis tot actie?

Hij vraagt ​​het Hooggerechtshof van de staat Florida om een ​​Grand Jury bijeen te roepen om te kijken naar de farmaceutische bedrijven die de injecties hebben geproduceerd en “ze ter verantwoording te roepen”.

EN IEDEREEN IN DE RECHTSE ALTERNATIEVE MEDIA juichte toe, terwijl mensen in Florida de COVID-19-vaccinaties blijven krijgen en ze aan hun kinderen geven die blijven sterven en kreupel worden.

Zowel DeSantis als Ladapo schepten in dit rondetafelgesprek ook op over hun eerdere acties “tegen” de COVID-shots. DeSantis doet er alles aan om te vertellen hoe hij tegen mandaten was en de mensen in Florida toestond “hun eigen beslissingen te nemen” over het krijgen van de injecties en het geven ervan aan hun kinderen.

Ladapo schepte op over het feit dat hij in maart van dit jaar de eerste Surgeon General was die de COVID-vaccinaties voor kinderen niet aanbeveelde. We hebben dat verhaal in maart besproken en ik zei toen dat dit een zinloze actie was en dat mogelijk zelfs MEER kinderen de injecties zouden kunnen krijgen omdat ze het politiseerden. Zien:

Waarom de aankondiging van Florida om als eerste staat te stoppen met het aanbevelen van COVID-19-vaccins voor kinderen zinloos is en ertoe kan leiden dat MEER kinderen worden gevaccineerd

Wat zijn de resultaten geweest van het feit dat Dr. Ladapo de inentingen voor kinderen sinds maart van dit jaar (2022) niet heeft aanbevolen?

Sinds maart 2022 zijn er gegevens over 192 kinderen die gewond zijn geraakt door de injecties. ( Bron .) Natuurlijk werden de meeste injecties bij kinderen geïnjecteerd in 2021 toen de FDA ze voor kinderen goedkeurde.

En hoeveel kinderen zijn er in totaal gedood of gewond voordat Ladapo stopte met het aanbevelen van hen, terwijl DeSantis ervoor zorgde dat ze in 2021 geen mandaat kregen?

 

Het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse overheid toont momenteel 1.361 kinderen in Florida die gewond zijn geraakt na de schoten, waaronder 2 doden, 8 blijvende handicaps, 194 ER-bezoeken, 90 ziekenhuisopnames en 21 levensbedreigende gebeurtenissen. ( Bron .)

En vergeet niet dat VAERS minder dan 1% van de totale bijwerkingen van vaccins bevat ( bron ), dus het werkelijke aantal kinderen dat in Florida heeft geleden, ligt dichter bij de 132.000 met 200 doden, met ongeveer 19.000 kinderen die schade hebben geleden sinds Ladapo stopte met het aanbevelen van hen in maart dit jaar. jaar.

Sommigen zullen misschien proberen te beweren dat deze aantallen veel hoger zouden zijn als DeSantis de mandaten niet zou stopzetten, en Ladapo niet zou stoppen met het aanbevelen ervan, hoewel dat bijna onmogelijk te bewijzen is.

Maar als gouverneur DeSantis een uitvoerend bevel had uitgevaardigd om alle COVID-opnamen in zijn staat te STOPPEN, dan zouden deze cijfers NUL zijn!

Waarom heeft hij dat niet gedaan? En waarom blijft iedereen in de alternatieve media DeSantis en Ladapo prijzen als ze duidelijk toestaan ​​dat kinderen en anderen blijven sterven en gewond raken door deze schoten?

Zelfs de CDC heeft publiekelijk gezegd dat ze het vaccinbeleid NIET op staatsniveau afdwingen, maar dat de staten dat wel doen, van de gouverneur tot de Surgeon General tot de lokale volksgezondheidsafdelingen. Zien:

Pro-Vaccin GOP-gouverneurs doen nietszeggende uitspraken over COVID-opnamen terwijl kinderen in hun land sterven en elke dag kreupel worden door vaccins

Dus gouverneur DeSantis, en alle andere 49 gouverneurs, zouden dit bloedbad van de COVID-schoten van het biowapen ONMIDDELLIJK kunnen STOPPEN, maar ze weigeren dit te doen.

Deze jongens zijn GEEN helden! Het zijn CRIMINELEN!

Ik daag elk van de grote rechtse alternatieve mediasites uit die deze rechtse politici een vrijbrief blijven geven om deze schoten niet te stoppen om mij slechts één voorbeeld te geven van een politicus in Washington DC, in het Huis of de Senaat, of een enkele staatsgouverneur, die opstond en zei: we moeten ALLE COVID-SHOTS ONMIDDELLIJK STOPPEN!, net zoals parlementslid Andrew Bridgen eerder deze week deed in het VK.

Voor zover ik weet, zijn er geen, omdat ze ALLEMAAL Pro-Vaccine zijn, en de meesten accepteren donaties van Big Pharma en hebben in veel gevallen zelfs aandelen in Big Pharma.

Je hoort het uit hun eigen mond:

Tim Truth heeft uitstekend werk geleverd door de aandacht te vestigen op de andere doktoren op het rondetafelgesprek in Florida die duidelijk tegen de mensen in Florida logen door ouders te vertellen dat ze alle andere vaccins behalve de COVID-prik moesten vertrouwen, omdat deze andere vaccins bijna geen bijwerkingen hebben en zijn slechts 1 op een miljoen, en dat ouders daarom hun kinderen moeten blijven vaccineren.

Ze willen dat ouders geloven dat de vaccinfabrikanten alleen maar hebben gelogen en criminele acties hebben gepleegd met de COVID-vaccinaties, maar niet met alle andere vaccins die ze de afgelopen jaren hebben geproduceerd.

Een simpele zoekopdracht in VAERS naar alle andere door de FDA goedgekeurde vaccins voor kinderen zal duidelijk aantonen dat dit een LEUGEN is van de pro-vaccinerende artsen die simpelweg het gevaar van de COVID-vaccinaties politiseren voor puur politiek gewin. AL deze farmaceutische vaccinbedrijven hebben in de loop der jaren MILJARDEN aan schikkingen betaald voor strafrechtelijke rechtszaken.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥