web analytics
11:11 Dubbele getallen

Huisarts luidt de klok over “extreme bijwerkingen” van Moderna-vaccin, legt uit hoe het “vaccin heel duidelijk gevaarlijker is dan COVID-19”

De hele aanname van het nemen van een vaccin is gebaseerd op de veronderstelde wetenschap die bewijst dat er een grotere bedreiging is van de ziekte dan het vaccin zelf. Maar drie maanden nadat ze gevaccineerd zijn met de Moderna Covid-19 prik, hebben zes van de patiënten van deze dokter nog steeds last van ernstige neurologische bijwerkingen, en ze hebben alleen de eerste prik gekregen. Was het het waard?, schrijft S.D. Wells.

De Covidgriep is alleen dodelijk voor mensen die al lijden aan kanker, diabetes, hart-en vaatziekten of auto-immuun problemen, dus waarom wordt nu iedereen verteld om zich te laten vaccineren als het risico op vaccinatieschade veel groter is dan het risico van overlijden aan Covid-19, of Delta Variant, of Beta, of Gamma of wat dan ook dat Fauci en Gates de volgende keer uitbrengen.

Een huisarts in Brits Columbia kan niet langer zwijgen over de gevaren van deze Covid-19 vaccins

Hij heeft er genoeg van. Zijn patiënten die hij al 10, 20, 25 jaar ziet, lijden plotseling aan ernstige neurologische schade en allergische reacties zoals hij nog nooit eerder heeft gezien, en dat vlak nadat ze hun covid-prik van Moderna hebben gekregen. Dr. Charles Hoffe beschrijft nu officieel de levensbedreigende “bijwerkingen” van zijn “First Nations” patiënten, en deelt deze klokkenluider-informatie met andere medische professionals en journalisten, zodat het bekend wordt. Het vaccin is gevaarlijker dan COVID-19. Punt uit.

In zijn open brief aan de provinciale gezondheidsfunctionaris van beschrijft Dr. Hoffe de milde effecten die het coronavirus in zijn gemeenschap heeft gehad, en hoe zij geen medische zorg hebben hoeven geven aan de mensen die het hebben opgelopen, omdat zij slechts milde symptomen hadden en het vanzelf overging.

Lees ook:   Keer op keer heeft het leger gevaarlijke biowarfare-experimenten op Amerikanen uitgevoerd

Het vaccin is nu duidelijk gevaarlijker dan COVID-19, aangezien mensen ernstige zenuwstelselaandoeningen krijgen die maanden later tekenen van blijvende aard vertonen, terwijl andere patiënten die voorheen volkomen gezond waren (over de hele wereld) slechts drie of vier dagen na de vaccinatie op uitzonderlijke plaatsen bloedstolsels krijgen, zoals de longen en de hersenen.

Waarom zou een jongere of gezonde volwassene levensbedreigende bloedstolsels riskeren om ingeënte “bescherming” te krijgen terwijl zij niet eens het risico lopen van een natuurlijke infectie? Duitse wetenschappers hebben ontdekt dat de Covid-19 vaccins bloedklonters veroorzaken, en zo ook duizenden “patiënten” van wie de cellen nu onbeperkt kleverige “eiwit” prionen produceren die door de bloedvaten reizen en “wegblokkades” veroorzaken, en dit is de reden waarom we de enorme toename zien van hartontsteking gevallen direct na vaccinatie.

Deze geïnjecteerde patiënten hebben nu cellen die instructies hebben gekregen om het bloed te verstoppen met behulp van een genetisch gemodificeerd adenovirus afkomstig van apen (J&J en AstraZeneca gebruiken dit soort adenovirus-vector-prikken). Alstublieft, gevaccineerde mensen. Jullie hebben nu de apenbloedklonterziekte, en jullie cellen hebben er een nieuwe code voor die niet ongedaan gemaakt kan worden. Veel plezier. Direct nadat je bent geïnjecteerd met apenbloedklonterziekte, sluipt nieuwe genetisch gecodeerde SARS-CoV-2 virusinformatie je cellen binnen als een terroristisch biowapen, dat je cellen dwingt om klonen van ontstekingsveroorzakende “spike-eiwitten” aan te maken.

Je hele lichaam gelooft dat het aangevallen wordt, omdat dat zo is. En nu, is die aanval meedogenloos. Wacht maar tot de volgende injectie, voor Delta of als een “booster”, die je cellen opdraagt om miljarden meer van deze prion-eiwitten te produceren. Op dat moment verliezen alle gevaccineerden niet alleen hun centrale zenuwstelsel en gezwollen, overwerkte harten, maar ook hun verstand.

Lees ook:   VVD blokkeert plan Asscher voor verhogen van jeugdloon

Als je eenmaal geïnjecteerd bent met deze vreemde partikels, komen ze in contact met bloedplaatjes uit je bloed, en dat is wanneer de echte problemen beginnen. Het lichaam probeert het bloeden te stoppen, maar het wordt door de klonenvoor de gek gehouden. De bloedplaatjes omringen de “omhulsels” van het adenovirus en de vreemde “eiwitten” en plotseling heeft het menselijk lichaam een ABNORMAAL aantal bloedplaatjes. De doktoren in Amerika zijn hierover volledig en volkomen “verbaasd” en “verbijsterd”. Tot zover die acht jaar medische opleiding. Wat een aanfluiting.

Dan komen de bloedstolsels bovenop de bloedstolsels. Ja, dat gebeurt. Je bloed dat over en rond deze stolsels stroomt begint meer te stollen, wat de chaos vergroot. Voor sommigen volgt de dood, zoals die vier piloten die enkele dagen na de vaccinatie stierven.

Tenslotte vallen de antilichamen je eigen bloedplaatjes aan, rekruteren witte bloedcellen, en de hele ontstekingsreactie is zo sterk dat er bloedklonters ontstaan. Nu worden de vaccinfabrikanten één voor één verplicht om de giftige Covid-vaccins te voorzien van een waarschuwing voor bloedklonters. Het is een beetje laat, en wacht maar tot het echte bloedbad komt. Alle vaccinverwondingen en sterfgevallen zullen nu worden bestempeld als veroorzaakt door de “Delta Variant.” Maak je klaar voor de grote leugen.

https://www.frontnieuws.com/huisarts-luidt-de-klok-over-extreme-bijwerkingen-van-moderna-vaccin-legt-uit-hoe-het-vaccin-heel-duidelijk-gevaarlijker-is-dan-covid-19/

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button