web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-EliteWetenschap & Ontwikkeling

Binnenkort beschikbaar — mRNA-vaccins tegen kanker en griep

8473a026c82e096158760d485268d950 AnGel-WinGs.nlHoewel de mRNA-COVID-prikken de gevaarlijkste medische producten zijn die ooit op de markt zijn gekomen, gaan vaccinfabrikanten en Amerikaanse gezondheidsinstanties vooruit met een lange lijst van op mRNA gebaseerde shots, inclusief combinatieshots om meerdere virale infecties te dekken (RSV), hiv of een andere aandoening veiliger? Moderna is van plan om eind 2028 een gepersonaliseerde kankerprik aan te bieden.

 De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft het al aangewezen als een ‘doorbraaktherapie’, wat betekent dat de herziening van de regelgeving zal worden versneld. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) versnelt het ook in het kader van het Europese “prioriteitsgeneesmiddelen” (PRIME) schema. Op
mRNA gebaseerde griepprikken zijn ook in de maak. Pfizer en Moderna hebben in het najaar van 2022 allebei mRNA-griepprikproeven gelanceerd.
Moderna ontwikkelt ook mRNA-injecties voor gordelroos en genitale herpes op basis van hetzelfde platform dat wordt gebruikt voor zijn COVID-prik – een technologie die infectie niet stopt en uw immuunsysteem kan onderdrukken zodat je vatbaarder wordt voor infecties en allerlei chronische ziekten
*
Ook al zijn de mRNA COVID-prikken de gevaarlijkste medische producten die ooit op de markt zijn gekomen, vaccinproducenten en Amerikaanse gezondheidsinstanties rollen vooruit met een lange lijst van op mRNA gebaseerde shots, inclusief combinatieshots om meerdere virale infecties tegelijkertijd te dekken.
Als de COVID-injecties de gevaarlijkste injecties zijn die we ooit hebben gezien, waarom denken ze dan dat mRNA-injecties voor kanker, hartaandoeningen, griep, respiratoir syncytieel virus (RSV), hiv of welke andere aandoening dan ook veiliger zijn?
Het is een wetenschappelijk experiment dat volledig ontspoord is. Niemand waakt nog over de volksgezondheid. Je zou kunnen zeggen dat onze gezondheidsinstanties het publiek hebben verkocht aan de drugsindustrie, waardoor ze wilde populatiebrede genetische experimenten kunnen uitvoeren om de transhumanistische agenda in razend tempo te bevorderen.

Gepersonaliseerde Kankeropname wordt versneld gevolgd

Zoals gemeld door The Guardian begin april 2023, is 1  Moderna bijvoorbeeld van plan om tegen het einde van 2028 een gepersonaliseerde kankerprik aan te bieden. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft het al aangemerkt als een “doorbraaktherapie”, wat betekent dat de herziening van de regelgeving zal worden versneld.
Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) versnelt het ook onder het Europese “prioriteitsgeneesmiddelen” (PRIME) -schema. 2  Hier is hoe Moderna’s gepersonaliseerde gentherapie voor kanker zou werken: 3

  1. Er wordt een biopsie van uw kankergezwel afgenomen
  2. Mutaties in de genetische sequentie van de tumor worden geïdentificeerd
  3. Een machine learning-algoritme bepaalt welke van de geïdentificeerde mutaties de groei van de kanker zou kunnen stimuleren. Abnormale eiwitten die door die mutaties worden geproduceerd, worden ook geïdentificeerd
  4. Er wordt een synthetisch mRNA-molecuul gemaakt met instructies voor uw cellen om een ​​antigeen te maken waarop uw immuunsysteem zal reageren
  5. Eenmaal geïnjecteerd, wordt het mRNA vertaald in eiwitten die zogenaamd “identiek” zijn aan die in uw tumor. Wanneer immuuncellen kankercellen tegenkomen die deze eiwitten dragen, vernietigen ze deze
Lees ook eens:  Solar dimming van Bill Gates, deeltjes in de atmosfeer spuiten om zo het opwarmende effect van de zon te dimmen

Het klinkt in theorie goed, maar zoals we hebben gezien met de COVID-injecties, kan er van alles misgaan als je cellen eenmaal zijn veranderd in giftige eiwitfabrieken. In tegenstelling tot wat transhumanisten denken, is je lichaam geen “hardwareplatform” en is je immuunsysteem niet zoiets als een stukje software dat eenvoudig kan worden “geüpdatet” met een nieuwe reeks genetische instructies.
Niet eens in de buurt. Het is meer een spinnenweb van onderling verbonden systemen en paden. Trek aan één snaar en het hele netwerk reageert met cascades van activiteit, waarvan we veel nog steeds niet begrijpen. Het is meer dan dwaas om te denken dat je gewoon een nieuwe genetische instructie op een van de snaren kunt invoegen en de rest van het web niet verstoort of beïnvloedt.
Rundvleesproducenten raken in paniek over mRNA-vaccinnieuws

mRNA-griepprikken binnenkort beschikbaar

Op mRNA gebaseerde griepprikken zijn ook in de maak. Pfizer en Moderna lanceerden allebei in het najaar van 2022 mRNA-griepprikproeven. 4  We weten nu dat de COVID-prik je niet beschermt tegen SARS-CoV-2-infectie of -overdracht, dus zal de griepprik anders zijn? Zijn ze het op de een of andere manier aan het aanpassen om infectie te blokkeren? Of wordt het een herhaling van COVID – alle risico’s en geen voordelen?
Naar mijn mening is er reden tot extra zorg als het gaat om mRNA-griepprikken, omdat ze al hebben toegegeven dat de beoogde virale stammen midden in het griepseizoen direct kunnen en zullen worden bijgewerkt, mocht blijken dat de griepstammen die in februari zijn geselecteerd, komen niet overeen met de circulerende stammen van die volgende winter. 5
De industrie wil je laten geloven dat het veranderen van het antigeen geen invloed heeft op de mogelijke bijwerkingen, maar ze hebben geen bewijs om die bewering te ondersteunen. Telkens wanneer u het antigeen verandert, loopt u het risico op nieuwe bijwerkingen, omdat niet alle antigenen uw immuunsysteem op dezelfde manier beïnvloeden.
De reden waarom er ondanks 20 jaar onderzoek en experimenten nooit een coronavirusvaccin op de markt is gebracht, was bijvoorbeeld omdat ze steeds ergere infecties veroorzaakten. Veel vaccins tegen andere virussen hebben dit effect niet.
En hoewel het mRNA-platform totaal verschilt van conventionele vaccinproductie waarbij gebruik wordt gemaakt van levende of verzwakte coronavirussen, is het effect op het immuunsysteem nog steeds duidelijk ongunstig. Het veranderen van de methode loste het probleem dus niet op.
Omdat het mRNA-platform eindeloos kan worden aangepast zonder aanvullende veiligheidstests om er zeker van te zijn dat het gekozen antigeen geen onverwachte problemen veroorzaakt, vormt het een unieke bedreiging voor de volksgezondheid. Miljoenen zullen waarschijnlijk worden geïnjecteerd voordat een probleem wordt geïdentificeerd.

Gentherapieën werken niet zoals vaccins

Het is belangrijk om te onthouden dat op mRNA gebaseerde “vaccins” geen vaccins zijn. Het zijn gentherapieën. De enige reden waarom farmaceutische bedrijven en gezondheidsinstanties er nu op aandringen om ze vaccins te noemen, is omdat ze de definitie van het woord hebben veranderd, zodat een vaccin je niet langer hoeft te beschermen tegen de infectie in kwestie. Het enige dat het hoeft te doen, is de immuunrespons van uw lichaam tegen de ziekte stimuleren.
Maar als een vaccin niet voorkomt dat u wordt geïnfecteerd, wat heeft het dan voor zin? Natuurlijke infectie stimuleert ook je immuunrespons, maar je ontwikkelt immuniteit. Dus het enige dat de injectie doet, is je immuunsysteem stimuleren – en mogelijk overstimuleren en bijdragen aan auto-immuunziekten – zonder immuniteit te bieden.

Lees ook eens:  Rusland en humor ivm kerstmis

mRNA Dosing Conundrum moet nog worden opgelost

Oorspronkelijk werd aangenomen dat gemodificeerd mRNA de sleutel was tot een nieuwe bron van embryonale stamcellen die onderzoekers van plan waren te gebruiken om alles te behandelen, van de ziekte van Parkinson tot ruggenmergletsels. Met behulp van gemodificeerd synthetisch mRNA hoopten ze de controverse over het gebruik van stamcellen van geaborteerde foetussen te omzeilen.
De belofte hing af van veilige dosering, maar in dierstudies stuitten wetenschappers op een inmiddels bekend probleem met de mRNA-doses. De therapie veroorzaakte gevaarlijke immuunreacties, maar de lagere doses waren te zwak om voordeel te tonen.
Er is geen overtuigend bewijs dat dit doseringsprobleem ooit is opgelost. Het lijkt er zelfs op dat de productie van slordige COVID-prikken heeft geresulteerd in verschillende sterktes van de schoten, waarbij sommige batches in verband worden gebracht met veel hogere verwondingen en sterfgevallen, zoals beschreven op HowBadIsMyBatch.com.6
Laten we ook niet vergeten dat de COVID-injecties de ontwikkeling van kanker enorm lijken te versnellen, aangezien “turbo-geladen kankers” nu vaker voorkomen. Wat kunnen we dus verwachten van een verkeerd gedoseerde mRNA-kankerprik?

Zullen mRNA-opnamen voor herpes en gordelroos infectie voorkomen?

Moderna ontwikkelt ook mRNA-opnamen voor gordelroos en genitale herpes 7  op basis van hetzelfde platform dat wordt gebruikt voor zijn COVID-prik – een technologie die infectie niet stopt en uw immuunsysteem kan onderdrukken, zodat u vatbaarder wordt voor infecties en chronische ziekten van alle soorten.
De mRNA COVID-opnamen worden er ook van verdacht auto-immuunziekten te veroorzaken door middel van moleculaire nabootsing. 8  Dit gebeurt wanneer overeenkomsten tussen verschillende antigenen uw immuunsysteem in de war brengen.
Dus, zullen mRNA-opnamen tegen herpes en gordelroos infectie voorkomen? Of zullen ze uw risico vergroten, net zoals de COVID-injecties hebben gedaan? We zullen moeten afwachten, maar ik zou niet aanraden om in de rij te gaan staan ​​om ze te testen.

mRNA-integriteit is een andere technische moeilijkheid

Een andere technische moeilijkheid die waarschijnlijk niet is opgelost, is de mRNA-integriteit. Zoals beschreven in “Datalekken onthullen storende feiten over mRNA-instabiliteit”, tonen gehackte Pfizer COVID jab-gegevens aan dat Europese regelgevers zich grote zorgen maakten over het gebrek aan intact mRNA in de bemonsterde commerciële batches.
Vergeleken met de klinische batches, dwz de injecties die in de klinische proef werden gebruikt, had 55% tot 78% van de commerciële injecties “een significant verschil in % RNA-integriteit/afgeknotte soorten.”
Dit is belangrijk omdat intact mRNA essentieel is voor de werkzaamheid. Volgens Daan Crommelin, een professor in de biofarmaceutica: “Zelfs een kleine afbraakreactie, waar dan ook langs een mRNA-streng, kan de juiste translatieprestaties van die streng ernstig vertragen of stoppen en dus resulteren in de onvolledige expressie van het doelantigeen.”
Voor een effectief product moet de mRNA-integriteit 100% zijn. Als je bedenkt hoe ineffectief de prikken zijn, lijkt het redelijk om je af te vragen of een gebrek aan mRNA-integriteit de schuld kan zijn. We weten ook niet of gefragmenteerd mRNA schadelijk kan zijn, en in welke mate.
Terwijl volksgezondheidsinstanties beweren dat gefragmenteerd RNA geen gezondheidsrisico vormt, hoe weten ze dat eigenlijk? Uit de gelekte documenten bleek dat ze geen antwoord op die vraag hadden. Er is ook geen bewijs dat productieprocessen zijn geperfectioneerd om de fragmentatie van mRNA te voorkomen. Zoals zoveel andere dingen, worden de ins en outs van het productieproces van mRNA-injecties niet bekendgemaakt of besproken.

Lees ook eens:  Ze Kunnen Het Weer Beheersen

De transhumanistische race naar de mens 2.0

Het is moeilijk in te schatten met welke roekeloosheid farmaceutische bedrijven en gezondheidsinstanties mRNA-therapie benaderen als iets anders dan een poging om zo snel mogelijk een transhumanistische droom te vervullen. Het perfectioneren van de genetische manipulatie van mensen zou onder normale omstandigheden tientallen jaren duren, misschien bijna een eeuw, of meer.

Het lijkt erop dat de globalistische kliek die de transhumanistische agenda aanstuurt, in plaats daarvan besloot om bevolkingsbrede experimenten te starten om het proces te versnellen. Grootschalige studies zijn altijd nodig om de veiligheid en effectiviteit aan te tonen, en de wereldbevolking is eigenlijk veranderd in proefkonijnen. Het maakt ze niet uit hoeveel gewonden of doden daarbij vallen. Ze hebben dit bewezen door het stijgende dodental te negeren.
Voor de cabal is het waarschijnlijk een spel met getallen. Injecteer miljarden mensen met verschillende soorten gentherapieën in verschillende doseringen, kijk wat er gebeurt en pas van daaruit aan. Uiteindelijk is de algemene bevolking niet de beoogde begunstigde van deze grootschalige experimenten. De globalisten zijn. De cavia’s zijn vervangbaar.
De transhumanisten kunnen de droom van de mensheid 2.0 niet vervullen zonder slachtoffers, en wat zijn betere slachtoffers dan mensen van wie de toekomstige socialezekerheidsfondsen al zijn geplunderd en verkwist?Bron

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥