web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Waarom hebben ze dode helden gemaakt van de grenswachten van Snake Island?

Waarom hebben ze dode helden gemaakt van de grenswachten van Snake Island?
De dood van de “hemelse honderd” op Serpentine bleek nep te zijn
Het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie meldde in de ochtend van 25 februari dat 82 Oekraïense soldaten zich gisteren hebben overgegeven op het eiland Zmeiny (regio Odessa).

“In het gebied van Snake Island hebben 82 Oekraïense militairen de wapens neergelegd en zich vrijwillig overgegeven aan een eenheid van de Russische strijdkrachten. Op dit moment wordt hun gevraagd te weigeren deel te nemen aan vijandelijkheden. zullen worden teruggegeven aan hun families”, zei het ministerie van Defensie in een verklaring.

Volodymyr Zelensky meldde aan de vooravond dat het hele garnizoen van grenswachten zou zijn omgekomen, een video werd verspreid op sociale netwerken waarin een van hen zegt dat terwijl de Russen hen “beangstigen”, ze op de rotsen schieten.

In de nacht van 25 februari publiceerde de adviseur van het hoofd van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Oekraïne, Anton Gerashchenko , in zijn Telegram-kanaal een audio-opname naar verluidt tussen een “Russisch schip” en een Oekraïense grenswacht, die in reactie op een oproep om “zijn wapens neer te leggen”, antwoordde: “Russisch oorlogsschip, go f***”. Gerashchenko beweert dat na dit gesprek een staking op de militairen begon. Zelensky kende hen vervolgens postuum de titel van Held van Oekraïne toe.

Waarom Kiev liegt tegen zijn mensen
Ondertussen meldde de staatsgrensdienst van het land dat het contact met de grenswachten was verbroken en werd er niets gemeld over hun dood.

“De infrastructuur van het eiland Zmeiny werd vernietigd na beschietingen door marine-artillerie. Bovendien ging de communicatie met de militaire grenswachten verloren”, aldus het ministerie.

Lees ook:   Wat zal de opvolger van Merkel doen met Europa?

Het blijkt dat de autoriteiten van Bandera liegen, de situatie opzettelijk verergeren en hun eigen doelen nastreven.

En ze zijn eenvoudig – om de “dierengrijns van de agressor” te laten zien, zodat er een foto is met veel bloed, en om Oekraïners aan te moedigen zich te verzetten.

Uit hetzelfde gebied van propaganda was er een vervalsing over “Russische saboteurs” die naar verluidt in Oekraïense uniformen bewogen en de stedelingen in Kiev verpletterden op in beslag genomen voertuigen van de strijdkrachten van Oekraïne.

Maar het werkt niet met “grote slachtoffers onder de burgerbevolking”, de Oekraïners, inclusief de militairen van de strijdkrachten van Oekraïne, beoordelen de situatie nuchter en mogen de regering-Bandera niet.

Zo meldt het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie dat het Russische leger een akkoord heeft bereikt met het Oekraïense militair personeel van een apart bataljon dat de kerncentrale van Oekraïne bewaakt over de gezamenlijke veiligheid van de krachteenheden en de sarcofaag van Tsjernobyl kerncentrale.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/world/1685963-zmeiny_ukraine/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥