web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-EliteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofWeer

Google Earth toont overblijfselen van een mysterieuze basis op Antarctica

De zogenaamde  “virtuele archeologen”  die Google Earth gebruiken, beweren overblijfselen te hebben gevonden van een mysterieuze basis op Antarctica tussen de Antarctische ijskap. Het enorme bouwwerk ligt tussen de kust van Prins Olaf en de kust van Prins Harald. Klimaatveranderingen op aarde hebben geleid tot de geleidelijke afname van het volume van de Antarctische ijskap, waardoor verschillende vreemde voorwerpen onder het ijs vandaan komen.

Als we aan Hitler en nazi- Duitsland denken , zijn er mensen die beweren dat de nazi’s de controle over een deel van Antarctica overnamen en ondergrondse bunkers bouwden waar ze experimenten uitvoerden en nieuwe technologie creëerden.

Deze theorie is ontstaan ​​uit een verhaal over een nazi-expeditie naar Antarctica. Blijkbaar ontdekten ze tijdens het verkennen en maken van topografische kaarten een veelvoud aan grotten en ondergrondse rivieren. Een van de grotten was bijzonder groot en werd een grote stad die zowel de nazi’s als andere machtige groepen huisvestte, zoals de Illuminati.

Ze kwamen ook buitenaardse technologie tegen. De Duitsers leerden techniek gebruiken en konden verschillende wapens maken.

De nazi’s voerden de expeditie naar Antarctica ergens in 1938 uit. Experts in het veld zeggen dat het een grootschalige expeditie was, met marineschepen en wetenschappers. Vervolgens slaagden de nazi’s erin enorme steden te bouwen zodat ze de nederlaag van de Tweede Wereldoorlog konden overleven.

Lees ook eens:   Er is een kind verdronken en NL vindt daar wat van...

Iedereen gelooft dat er geen bewijs is dat de nazi’s zo’n prestatie hebben geleverd, maar er zijn veel mensen die blijven beweren bewijs van nazi’s op Antarctica te hebben gevonden.

De mysterieuze basis op Antarctica

16abb986207eb2c8b9c1ff78a2583149 AnGel-WinGs.nl

Meestal zijn het gesmolten brokken ijs die pareidolia’s vormen, maar op andere momenten lijkt het verdacht veel op een door de mens gemaakte structuur. De anomalie werd gevonden in de volgende coördinaten:  69 ° 53’40.85 “S 38 ° 42’18.25” E .

Volgens de onderzoekers is de op Antarctica ontdekte structuur ongeveer 300 meter lang en ongeveer 50 meter breed. In de buurt zijn muren en een 10 meter hoge toren.

Bovendien kan de bevinding erop wijzen dat er in de oudheid op Antarctica  een voor ons onbekende beschaving zou kunnen zijn geweest , die om de een of andere reden is verdwenen. Waarschijnlijk honderdduizenden jaren geleden vond er op aarde een soort natuurramp plaats, waardoor het zuidelijke continent onbewoonbaar werd.

“Er is iets enorms tussen de kustlijn van Prince Olaf en de kustlijn van Prince Harald aan het smelten van de Antarctische ijskap”,  luidt de videobeschrijving. “Door klimaatverandering is een enorme structuur verborgen onder de Antarctische ijskap zichtbaar geworden. De onnatuurlijke structuur of scheur in de ijskap is 300 meter lang, de breedte is tussen de 30 en 50 meter, inclusief enorme muren en een 10 meter hoge toren. Zou het een oude nederzetting kunnen zijn, een basis die lang geleden is gebouwd toen Antarctica nog geen bevroren continent was, of is het iets buitenaards? “

Anderen hebben gesuggereerd dat deze bouwwerken niet lang geleden, of liever in de vorige eeuw, door soldaten van het Derde Rijk zijn opgericht. Een mogelijkheid is dat ergens onder een laag sneeuw  goed bewaarde geheime nazi-bases verborgen zijn op Antarctica.

757451aadf49fad29a24ee670484ea1a AnGel-WinGs.nl

Als het proces van opwarming van de aarde nog tientallen jaren doorgaat, zal Antarctica ons veel meer bewijs bieden van wat er verborgen is in het bevroren continent. Dit is echter niet de eerste keer dat iemand mysterieuze structuren op Antarctica heeft ontdekt. Vorig jaar  beweerde de populaire YouTuber  MrMBB333 een metalen structuur te hebben gevonden die lijkt op een verborgen thermische ontluchting op coördinaten 66º36’11.0 ″ S 99º43’13.0 ″ E.

Lees ook eens:   Als vaccins geen autisme veroorzaken, hoe verklaar je dan al dit bewijsmateriaal?

Volgens gegevens verkregen met Google Earth-tools was de anomalie ongeveer 45 meter breed met twee onderscheidende kenmerken: een pikzwarte “opening” en een metalen “schild”. Zoals is gebeurd met de recente anomalie, was de overgrote meerderheid van internetgebruikers gefascineerd door de grootte van de “ijzeren koepel” en suggereerde dat het toegang was tot een buitenaardse basis en dat de “koepel” het toegangspunt is voor UFO’s.

Bron

De zogeheten climatechange…waarvan ze doen alsof wij dat veroorzaakt hebben schijnt helemaal niet door een klimaatsverandering te komen.
Wel door een verandering, maar de verandering veroorzaken wij als mensheid zelf, nml diegenen die de illuminati zijn.
Zij willen graag ontdekken wat zich onder dat ijs bevindt.
Hoe komen ze daar nu bij, nu door geoengineering. Dus door het weer te beïnvloeden en het klimaat…
En zoals enkele jaren geleden tijdens de Tsunami de aardas toch flink opschoof en die schijnbaar ook gemanipuleerd is door de mensheid.
Ooit was er geen ijs op de ijskappen en was het daar gewoon groen en  begroeit.
De kennis die zij kunnen vinden op Antartica is bv alle kennis over de Anunnaki en tevens hun goud e.d.
Op zich enorm interessant, maar als dat ten koste gaat van alles qua natuur en dieren en mensen?!
Dan zie je dat er niet zo goed over is nagedacht.
Hebzucht gaat voor wijsheid.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥