web analytics

Post over bijwerking vaccinaties

Ik deel deze van fb. Ik vind dat de politiek aansprakelijk gehouden kan worden.
Als dit bijwerkingen zijn moeten de vaccinaties gestopt worden, maar dit weten ze al maanden!
Hoe crimineel kan je zijn als minister…!?Oké. Ik zal deze post zo sereen mogelijk proberen te schrijven, al heb ik geen woorden meer. Even geen meanderende reflectie, maar droge, bitterharde feiten die me heel persoonlijk raken.

Ik kreeg deze namiddag een sms van mijn enige broer. Hij is 45 jaar oud.
“Ik lig in het ziekenhuis met hartproblemen.”
Ik wist meteen hoe laat het was en bel hem op. “Hoe gaat het….? Vertel me, wanneer heb je je spuiten gekregen?”
Hier zijn relaas:
“Op 12 juni 1ste dosis Pf*zer. Meteen 3 dagen zeer hoge koorts. Op 16 juli 2de dosis Pf*zer. Af en aan hoge koorts en druk op de borst. Vannacht kon ik het niet meer houden van de pijn in mijn borstkas. Rechtstaan, liggen, rondlopen,… Om 2u heb ik de dokter van wacht gebeld. Hij zei me meteen naar de spoed te gaan. Dat heb ik met veel moeite kunnen doen.
Het verdict van de cardioloog: lekkende hartklep, hartspierontsteking en beginnend hartinfarct. ‘Je bent al een paar dagen een infarct aan het doen’, zei hij. ‘Als je langer had gewacht om te komen, zou je bewusteloos zijn gevallen en dan…’.
Ik lig hier te zweten als een rund en moet nu voor de rest van mijn leven bloedverdunners nemen en moet 2 x per jaar op cardiologisch onderzoek.”
“Oké, broer, ik ben blij dat je het nog kan navertellen. Laat je goed verzorgen, neem voldoende rust en alsjeblieft: neem nooit of te nimmer een 3de dosis van dat gif.
“Zeker niet, ze kunnen de pot op.”
Mijn broer houdt zich niet bezig met de dingen waar ik mij bezig houd, dus ik zeg hem ook nog even dit: “Broer, het gaat hier om de grootste misdaad ooit tegen de mensheid. We hebben een overheid die, met de giftige adem van de F*rma-lobby in haar nek een aanslag pleegt op haar gezonde burgers en dit ter wille van een steeds verder gaande controlestaat. Jij bent geen alleenstaand geval. Ik hoor het overal rond mij. Mensen worden ernstig ziek of vallen dood. Hartfalen is een van de meest frequente bijwerkingen. Dit is een experimentele, onvoldoende geteste vuiligheid en de staat is crimineel dat hij mensen hier zo in manipuleert, onder druk zet en er nota bene nog verregaande vrijheidsvoorwaarden aan durft te koppelen.”
“Ja,” zegt hij. “De dokters hier geven toe dat er een verband is met de spuit.”
“Het is een begin.”
Ter achtergrond: vorig jaar maakte hij co$ona door als een griepje. Net als onze beide ouders, 80-ers met onderliggende aandoeningen, al hadden zij nog mildere klachten: wat gesnotter en gehoest. Hen heb ik kunnen vrijwaren van het gif, mijn broer jammer genoeg niet. Hij wou ‘niet asociaal’ doen.
“Lieve broer, een spuit neem je enkel voor jezelf, je kan die nooit voor een ander nemen. Het is de kern van de leugen dat we met dat gif groepsimmuniteit kunnen bereiken.”
Nu weet hij het. Nu hoort hij het. Nu bloedt mijn hart voor hem.
Als klap op de vuurpijl kreeg ik vandaag ook de spuitnodiging voor mijn 13-jarige zoon in de bus. Ik zal het ‘Agentschap Zorg en Gezondheid’ (🤢) eens opbellen om mijn weigering persoonlijk toe te lichten.
Aan alle believers. Succes met de 3de en de 4de en de 5de enz. ronde. Mijn hart bloedt ook voor jullie. Je doet het met de beste bedoelingen. Informatie die het dominante narratief in vraag stelt, wordt achtergehouden en gecensureerd. Zo ook de bijwerkingen en correcte overlijdensaantallen.
En straks mogen de gezonden dan meer dan de zieken. Of nee, de zieken meer dan de gezonden. Of hoe zit het nu eigenlijk? Je bent gezond toch hè, met de spuit? Gezonder dan iemand zonder, toch? Wie geen spuit neemt, is ziek. In het hoofd vooral, toch? Of niet?
Denk. Voel. Weet. Zelf.
Lees ook:   Pieter Derks over bonussen voor burgers

Gerelateerde artikelen

Back to top button