web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsPolitiek-EliteU.F.O

Jezus en engelen zijn zojuist verschenen in JERUZALEM!

Hm blue beam project zeker…

Jezus en engelen zijn zojuist verschenen in JERUZALEM!

Er gebeurt iets angstaanjagends! Israël is het middelpunt geworden van een verbazingwekkende hemelse gebeurtenis die zich afspeelt in de vereerde stad Jeruzalem. Deze gebeurtenis, doordrenkt van eeuwen van gebeden en conflicten over eigendom, heeft Jezus voortgebracht, vergezeld van verschillende engelen, die een grootse verschijning in de lucht erboven maakte.

Deze goddelijke manifestatie heeft een diep gevoel van verrassing en angst opgeroepen bij de aanhoudende conflicten in de regio. Welk belang ligt er achter dit buitengewone bezoek, en waarom is Jeruzalem, van alle steden, uitgekozen als podium? Ga met ons mee terwijl we ons verdiepen in het mysterie rond de plotselinge aanwezigheid van Jezus en de engelen in de oude stad Jeruzalem.

Voor christenen heeft Jezus de ultieme betekenis. Hij fungeert als de sleutelfiguur van hun geloof, het fundament waarop hun overtuigingen berusten. Jezus wordt vereerd als de Zoon van God, het heilige wezen dat naar de aarde is neergedaald met de missie om de mensheid te verlossen en de belofte van eindeloos leven te bieden door zijn offerdood en wonderbaarlijke wedergeboorte.

Wanneer christenen over Jezus nadenken, denken ze vaak na over de diepgaande thema’s liefde, genade en vastberadenheid. Deze eerlijkheid werd door Jezus geïllustreerd tijdens zijn aardse reis, waar hij diepgaand predikte over het belang van elkaar liefhebben, barmhartigheid betonen aan de onderdrukten en vergevingsgezindheid beoefenen, waarmee hij het idee herhaalde om anderen te behandelen zoals je zelf behandeld zou willen worden.

Lees ook eens:  VS gaan Iraanse wapens naar Oekraïne sturen

Zijn leven manifesteerde de essentie van onbaatzuchtigheid en mededogen en diende als een blijvend model voor zijn volgelingen. Bovendien wordt Jezus gezien als het kanaal dat menselijkheid en goddelijkheid met elkaar verbindt.

Jezus zou mega oud zijn inmiddels…

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥