web analytics

Pfizer-wetenschapper geeft aan Project Veritas toe dat het bedrijf heel goed weet dat covid-vaccins myocarditis veroorzaken

In plaats van nooit de juiste pre-market tests te hebben gedaan, kijkt Pfizer eindelijk naar de veiligheid van zijn messenger RNA (mRNA) covid “vaccins” vanwege wijdverbreide rapporten die deze in verband brengen met hartproblemen zoals myocarditis.

Volgens Chris Croce, een senior associate scientist bij Pfizer, is het bedrijf zich terdege bewust van het feit dat het aantal gevallen van hartaanval en hartziekte enorm toeneemt onder mensen die de injecties hebben genomen. Hij vertelde een undercoververslaggever van Project Veritas –  kijk hieronder  – dat Pfizer momenteel een “test” uitvoert om te zien of zijn covid-injecties hartproblemen veroorzaken.

“Dus… eh… ja… we zijn bezig, we hebben net 3.000 patiëntenmonsters gestuurd om getest te worden op bijvoorbeeld verhoogde troponinewaarden (waarden om een ​​hartaanval op te sporen), eh, om te zien of het op vaccins is gebaseerd… of zo, ‘zei Croce tegen de verslaggever.

“We hebben zojuist [de eerste batch] de afgelopen week verzonden en de laatste batch wordt volgende week verzonden. Alle externe tests, ‘voegde hij eraan toe.’
Toen Croce door de verslaggever van Project Veritas verder werd ondervraagd over wat er tot nu toe is ontdekt, zei hij dat het nog te bezien valt – hoewel Pfizer en zijn medewerkers zich blijkbaar terdege bewust zijn van het feit dat hier een serieus probleem is.
“We zullen zien. Hopelijk is het goed”, zei Croce over de testresultaten. “En, ik bedoel, zo niet, dan zou dat naar mijn mening iets uit de markt kunnen halen.” (Gerelateerd: vorig jaar gaf een functionaris van Pfizer aan een undercoververslaggever van Project Veritas toe dat zijn mRNA covid-“vaccins” geaborteerd menselijk foetaal weefsel bevatten.)

Lees ook:   Wacht! WAT willen ze onze kinderen nu aandoen?

 BREAKING: Pfizer-wetenschapper Chris Croce was zich ervan bewust dat hun experimentele mRNA-“vaccin ” was de waarschijnlijke oorzaak van de myocarditis. #ProjectVeritas

Pfizer weet ook dat natuurlijke immuniteit veel beter is dan vaccinimmuniteit

Croce’s subtiele bekentenissen, zowel qua toon als de woorden die hij gebruikte om deze mysterieuze “test” te beschrijven, zijn allesbehalve een onmiskenbaar bewijs dat Pfizer zich zorgen maakt over de groeiende gevolgen van het vrijgeven van zijn covid-injecties.
Het bedrijf weet duidelijk dat er heel veel hooivorken hun kant op zullen komen, en daarom wordt er  in het geheim geprobeerd  om het verhaal voor te zijn.

Zoals in 2021 door Project Veritas werd gemeld, weet Pfizer al geruime tijd dat natuurlijke immuniteit – dat wil zeggen een niet-gevaccineerd immuunsysteem – optimaal is en veel beter dan de nep-‘immuniteit’ die door zijn eigen injecties wordt gegenereerd.
“Als iemand van nature immuun is, bijvoorbeeld, ze hebben covid gekregen, hebben ze waarschijnlijk betere – niet betere, maar meer antilichamen tegen het virus”, zei iemand van Pfizer genaamd meneer Karl tegen een undercoververslaggever.

“Want wat het vaccin is, zoals ik al zei, dat eiwit dat net aan de buitenkant zit, dus het is één antilichaam tegen één specifiek deel van het virus.”
De heer Karl vervolgde in datzelfde undercover-interview en onthulde dat het lichaam op natuurlijke wijze het virus oploopt zonder gevaccineerd te zijn, waardoor het lichaam antilichamen aanmaakt “tegen meerdere stukjes virus, en niet alleen alleen dat buitenste deel, zoals het binnenste deel, het eigenlijke virus.”
In de commentaren merkten veel mensen op dat dit allemaal geen nieuwe informatie is voor degenen die hebben opgelet. Het enige nieuwe of ‘bombshell’ eraan is het feit dat Pfizer-medewerkers het nu zelf toegeven – tenminste als ze niet weten dat ze in het geheim worden opgenomen.
“Dus wat doet Kevin McCarthy op dit moment aan de massamoord op Amerikaanse burgers?” schreef er nog een over de nieuwe Republikeinse voorzitter van het Huis. “1. Het creëren van een verbruiksbelasting ter vervanging van de inkomstenbelasting.”

Lees ook:   Zelensky's gebrek aan respect voor de onderhandelaars: "Er is geen tijd om je handen te wassen!"

Het laatste nieuws over Fauci Griepprikken is te vinden op Vaccines.news.
Ethan Huff

Bronnen voor dit artikel zijn:
Revolver.news
DrEddyMD.com

Bron

De mensen die dit veroorzaakt hebben moeten voor het tribunaal!
Wat denken zij, dat de mensen die er achter gaan komen, want dit blijft nooit ongezien, dat die mensheid ooit nog geloof zal hechten aan mensen bij een overheid!?
Ze verpesten alles voor zichzelf zo.
Dit komt nooit meer goed nml.
Het merendeel dat ik ken heeft zich laten vaccineren.
Niemand nam je serieus hé!?
Wappie, oh je was er weer zo eentje, ik heb mijn mond gehouden ik dacht laat ze maar gaan want wijzer zijn ze niet.
Kun je niets aan veranderen.
Gelukkig gaat  niet iedereen zomaar dood door die vaccins, maar oh, ik ben bang voor de toekomst en hun nageslacht… Vreselijk wat zij de mensheid hebben aangedaan…dat is met geen pen te beschrijven zelfs.

Gerelateerde artikelen

Back to top button