15 april 2021

 

The Truth About The Coronavirus: How You are Being Lied To. Update

Laten we hopen (maar ook geloven)  dat het allemaal meevalt!

Denk positief
https://www.rijnmond.nl/nieuws/192421/Rotterdamse-viroloog-coronavirus-is-helemaal-niet-zo-besmettelijk

https://ufospotlight.wordpress.com/2020/02/13/chinese-intelligence-officer-reveals-true-magnitude-of-chinas-coronavirus-crisis/

Interessante informatie-waar of niet waar, geen idee….:

Het is een enorme chaos… informatie over dit virus is vreemd
niet logisch.
(|Als er iets verborgen wordt, waarheid oid, betekend dat een soort dubbele informatie die binnenkomt en geen enkele overeenkomst heeft met hetgeen verteld wordt. Er zijn wereldwijd enorm veel verhalen gaande en teveel energie focust zich op dit virus.
Denk ook aan andere dingen die gaande zijn…bv Turkije en Rusland…!)
Of eigenlijk geniet van je leven als het kan…

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14893:coronavirus-1000-maal-besmettelijker-dan-sars&catid=17:gezondheid&Itemid=30
https://www.worldunity.me/is-de-coronavirus-uitbraak-een-hoax/

(Het is allemaal nep, het is allemaal nep, ze hebben voor triljoenen dollars aan medicijnen om te verkopen (om van te profiteren). Ik koop deze onzin helemaal niet, eigenlijk ook geen van mijn vrienden. Zeker, sommige mensen sterven, meestal de ouderen en zwakken en de zieken, maar het is NIET van een virus, het is van de gedwongen vaccins waarmee de Chinezen werden geïnjecteerd vanaf 1 december 2019 – lees dat! Zoals gewoonlijk is de waarheid niet wat wij denken dat het is. Dit hierboven, dit ‘verhaal’ is gewoon een strategie om angst te zaaien, niets anders. Ze willen iedereen BANGEN om hun gif in hun lichaam te injecteren, omdat ze willen dat we ‘denken’ dat het virus dodelijker is dan hun geplande medicijnen. Nee, wij niet.)

Dat alles is een stel leugens verzonnen door de Chinese staat met de stilzwijgende steun van de Amerikaanse diepe staat en zijn vrienden in de Europese Unie, Rusland en Australië, en verspreid door de volgzame media in al die landen.

Laat ik u beginnen met te zeggen dat de wereld niet werkt zoals u denkt dat ze doet. Hoewel landen als de VS en China strijden om wereldwijde dominantie, is die concurrentie beperkt tot bepaalde beperkte gebieden.

In de meeste opzichten zijn de twee landen meer geïnteresseerd in samenwerking, zodat ze kunnen voorkomen dat andere concurrerende landen meer macht verwerven. Ze hebben ook een gemeenschappelijk belang om echte macht uit de handen van hun “gewone” burgers te houden. Daartoe hebben ze veel verschillende mechanismen waarmee ze de overgrote meerderheid van hun media-uitgangen beheren. Vooral de Amerikanen hebben de kunst geperfectioneerd om verzonnen ‘scheidingen’ tussen hun twee hoofdpartijen te creëren, die bedoeld zijn om het feit te verbergen dat beide dezelfde meesters dienen.

De shoot-out vond plaats op de markt voor wilde dieren , die is gemeld als de locatie van de “dier-op-mens” -transmissie die de uitbraak begon. Maar natuurlijk was er geen dergelijke overdracht; het was gewoon de locatie waar de CIA de verzegelde flacon met de agent moest ontvangen. Het flesje verbrijzelde toen het werd neergezet door de verrader die ermee had ingestemd het aan de Amerikanen te verkopen.

Deze zelfde landen bezitten ook technologie die veel geavanceerder is dan je je kunt voorstellen en die zorgvuldig wordt verborgen gehouden voor het publiek. Dit omvat geavanceerde kunstmatige intelligentie die elke verkiezing ter wereld kan ondermijnen en beslissen; biologische en chemische middelen (生化 剂) die de denkpatronen en het gedrag van burgers in een angstaanjagende mate kunnen manipuleren en beheersen; zeer geavanceerde manipulatietechnieken die hypnotische praktijken gebruiken die volledig onbekend zijn bij het publiek; en andere dingen waar ik nu niet op in zal gaan.

Laat me terugkeren naar het virus.

Vorig jaar  braken grootschalige anti-regeringsprotesten uit in Hong Kong .

Het Permanent Comité van de Chinese Communistische Partij beschouwde deze als een ernstige bedreiging voor de integriteit en stabiliteit van het moederland. De Amerikaanse regering en de EU wisten allebei dat de Chinezen in het geheim werkten aan een biologisch middel dat de demonstranten volgzaam en gehoorzaam moest maken. Zonder in detail te treden, heb ik aan dat project gewerkt. We probeerden een soort spray te ontwikkelen die verspreid kon worden uit helikopters of drones en die zou leiden tot mentale retardatie en gedragsverandering.

Omdat Hong Kong een van de meest open en internationale steden ter wereld is, besloot de partij natuurlijk dat het te riskant was om de agent in Hong Kong vrij te laten zonder deze eerst te testen. Daarvoor had het een groot aantal menselijke cavia’s nodig. Hiervoor werden twee groepen geïdentificeerd.

Ten eerste hebben we een groot aantal zogenaamde ‘ islamitische radicalen ‘ in de provincie Xinjiang verzameld en meegenomen naar wat we ‘ trainingskampen ‘ noemden .

We hadden deze kampen al enkele jaren gebruikt voor menselijke experimenten, maar de protesten in Hong Kong betekenden dat we onze inspanningen verdubbelden. We hebben de gevangenen blootgesteld aan verschillende ‘alfa’ experimentele middelen. Omdat deze geurloos en onzichtbaar waren, wisten de proefpersonen niet dat ze deelnamen aan medische proeven.

De resulterende hoge percentages kanker, voortijdige dementie, suïcidale depressie en overlijden door orgaanfalen kunnen gemakkelijk worden onderdrukt, omdat de kampen zich in zeer afgelegen delen van ons moederland bevinden.

Nadat de eerste experimenten een ‘bèta’-agent hadden opgeleverd, werd deze getransporteerd naar de provincie Hubei, waar het werd ingezet in een speciale militaire testfaciliteit buiten de stad Wuhan. Dit was zelfs geen bijzonder goed bewaard geheim: het bestaan ​​van deze faciliteit is gemeld in internationaal nieuws . Zelfs het feit dat het zich dicht bij de markt voor wilde dieren bevindt, is een bekend feit.

Tegen die tijd had onze president al een  ‘sociaal krediet’-systeem ingevoerd waarmee we ontrouwe, contrarevolutionaire en burgerlijke elementen in onze samenleving konden identificeren. Met behulp van de sociale credit scores – die afkomstig zijn van online activiteiten, elektronisch winkelgedrag en rapporten van informanten in het maatschappelijk middenveld – selecteerden we enkele van de ergste overtreders. Deze omvatten mensenrechtenadvocaten en activisten, christenen, homoseksuelen, kunstenaars, intellectuelen, mensen die vreemde talen spreken en andere ongewenste zaken.

Nadat deze onruststokers waren verzameld en in de testfaciliteit waren geplaatst  , hebben we ze blootgesteld aan de agent, die biochemisch van aard is en verspreid in een onzichtbare aerosol, verwant aan bepaalde virussen. De eerste resultaten waren bemoedigend, omdat we significante cognitieve achteruitgang en afname zagen in hogere faciliteiten voor mentale verwerking. Onze ongewenste dingen werden in wezen licht verstandelijk gehandicapt, en dat is precies het effect dat we wilden produceren om de restieve bevolking van Hong Kong te pacificeren.

Helaas werd al snel duidelijk dat de agent ook andere effecten had. Ongeveer een week na het begin van de vertraging ontwikkelden onze proefpersonen grote angst- en paniekaanvallen. Uiteindelijk ontwikkelden ze symptomen die lijken op die van paranoïde schizofrenie. Op dat moment gingen hun lichamen snel achteruit. Ze ontwikkelden massale inwendige bloedingen; de muren van hun slagaders verdwenen; ze bloedden uit hun ogen en openingen en hun weefsel viel uiteen.

Om het op een meer directe westerse manier te zeggen, begonnen ze te ‘smelten’.

De dood vond meestal plaats door falen van meerdere organen. Dit werd voorafgegaan door ten minste vijf dagen van ernstige pijn die niet kon worden verlicht door pijnstillers. Het was op dit moment dat ik voor het eerst ons protocol schond: een onderwerp, een oudere dame die lasterlijke cartoons van onze president had gepubliceerd, smeekte me om de dood met zoveel aandrang dat ik medelijden kreeg en haar neerschoot. Ik kreeg een berisping, maar gelukkig werd de klacht opgeheven toen ik ermee instemde de kosten van de kogel te vergoeden. Ik zwoer bij mezelf om nooit meer onnodige emoties te tonen.

Lees ook:   Lang leve de koning : Jensen

We besloten dat onze agent onbruikbaar was. Het was veel te destructief voor onze doeleinden. We wilden dat de bevolking van Hong Kong zich aan ons zou onderwerpen; we wilden het niet uitroeien .

Natuurlijk hadden onze Amerikaanse vrienden toen al interesse in ons werk en vroegen ons om een ​​monster voor hun eigen onderzoeks- en testdoeleinden. Ze gaven aan dat ze het wilden gebruiken om bepaalde problemen in Venezuela op te lossen. Normaal zouden we zijn overeengekomen, omdat we vriendschappelijke relaties onderhouden met de CIA, maar gezien de extreem giftige aard van de agent, weigerden we.

Dit bleek een ernstige fout te zijn. De CIA was ervan overtuigd dat we iets heel krachtig hadden ontwikkeld en dat voor onszelf wilden houden. Ze boden veel geld aan een van onze onderzoekers.

Dwaas stemde hij ermee in om hen een exemplaar te verkopen. We kwamen er net op tijd achter voor de overdracht en probeerden het te stoppen. In de daaropvolgende shoot-out – doe geen moeite om ernaar te zoeken in het nieuws, het werd nooit ergens gemeld – enkele tientallen mensen werden gedood.

Nog belangrijker is echter dat de agent is ontsnapt !


Inmiddels begrijp ik dat u sceptisch zult zijn. Als ik echt ben wie ik zeg dat ik ben, waarom zou ik deze informatie dan op internet delen?

Ik verzeker u dat ik geen vriend ben van het westerse bestuurssysteem. Ik hou van mijn vaderland en ben loyaal aan de Communistische Partij. Het heeft honderden miljoenen van mijn landgenoten uit hun ellende en armoede gehaald. Ik ben echter ook een mens en heb een geweten.

Het belangrijkste is dat ik een vrouw en een zoon heb.

Toen we ons eenmaal realiseerden dat de agent was ontsnapt en zich zou gaan verspreiden, hebben we heel Wuhan snel in de lock-up gezet. Ik was een van die taken om de gevolgen van de besmetting te beheersen.

Natuurlijk konden we zo’n enorme onderneming niet geheim houden, dus besloten we onze staatsmedia te bevelen te melden dat er een “coronavirus” was uitgebroken in Wuhan.

In werkelijkheid is er natuurlijk geen “coronavirus”. Het was allemaal verzonnen.

Het was een van mijn collega’s die op het geniale idee kwam om te doen alsof mensen met de gewone griep leden aan het coronavirus. Hierdoor konden we de ware aard van de ziekte verbergen. Laat het me uitleggen.

Het is momenteel griepseizoen in China. Toen we ons realiseerden dat we de verspreiding van de agent niet langer konden beheersen, stuurden we onze mannen naar alle ziekenhuizen en instrueerden alle artsen om elk geval van de gewone griep te diagnosticeren als “coronavirus”. We bedachten een nieuwe naam – 2019-nCoV – en deelden ‘fact sheets’ uit die een verzonnen ziekte beschreven.

Het resultaat van deze beslissing was dat bij tienduizenden personen die gewoon aan verkoudheid of griep leden, nu een mysterieus coronavirus werd vastgesteld dat, hoewel besmettelijk, niet vaak dodelijk was. Hoewel dit het publiek bang maakte, konden we het verhaal duwen dat de ziekte niet zo dodelijk was; het gaf ons ook tijd om ons voor te bereiden op de catastrofe die zeker zou komen door een blokkering op te leggen aan Wuhan en andere steden in de provincie Hubei .

Je hebt dit niet in het nieuws gehoord – en gezien de omvang van Wuhan, met een bevolking van 11 miljoen, is het zelfs bij veel inwoners niet bekend – maar binnen enkele dagen werden duizenden en duizenden besmet en al snel leden ze aan de pijnlijke dood die ik al heb beschreven.

Binnen een week waren er zoveel lijken dat we niet wisten wat we ermee moesten doen, dus bevalen we de overlevende sociale kredietgevangenen om de lichamen het platteland op te rijden en ze in massagraven te begraven.

Maar het was heel moeilijk om deze activiteit geheim te houden, en we konden zelfs niet bijhouden omdat er zoveel lijken waren.

Lees verder via de link… heftig als het waar is.

https://ufospotlight.wordpress.com/2020/02/13/chinese-intelligence-officer-reveals-true-magnitude-of-chinas-coronavirus-crisis/

https://www.bitchute.com/video/00CkyMwWWlIM/

Screenshot 1 via Angel-Wings

https://usafacts.org/

The flu has already killed 10,000 across US as world frets over coronavirus

https://www.usnews.com/news/health-news/articles/2020-02-07/theres-a-virus-spreading-in-us-thats-killed-10-000-the-flu

https://www.npr.org/2020/01/29/800725861/amid-coronavirus-scare-the-u-s-counts-thousands-of-flu-deaths?t=1582933760401

BRANDON BROWN: Vorig jaar hadden we 34.000 doden door de griep. Het jaar ervoor vielen 61.000 doden. En dit zijn alleen de Verenigde Staten. Dus het enige waar we ons nu echt op zouden moeten concentreren, is de griep. We zitten in het griepseizoen.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

-Was je handen goed, elke keer als je buiten bent geweest, op school of je werk, was ook daar je handen goed en droog ze af via je kleding oid maar niet via handdoeken e.d.

-Je kunt handschoenen dragen, deden rijke mensen ook in de middeleeuwen ivm bacterieen. Was de handschoenen dan wel als je thuis bent.

-Maak  deurklinken en toetsenborden, je mobiel, en alles wat je aanraakt en ook het toilet vaker schoon en het liefst dagelijks! Als er bezoek is geweest idem.
Nog 1 x nog 1x net als Dora…herhaal herhaal!

Hopelijk doen winkels hun best om winkelwagens en pinautomaten vaak schoon te maken, en sportscholen horen al helemaal schoon te zijn en mn ziekenhuizen en bedrijven die werken met mensen die medische zorg nodig hebben.
Maar ook scholen maak schoon!
AUB!

Er zijn mensen die schoonmaker zijn maar geen zin hebben in goed schoonmaken..onthoud dat ook!
Check het na.
Er zijn ook schoonmakers die het niet zo nauw nemen…check ook dat na!

-Mondkapjes, je kunt ook dagelijks een schone sjaal voor je gezicht doen.
Wel elke dag goed uitwassen!

Versterk je weerstand

Knoflook bv

en deze echinaforce enorm sterk en goed.

 

7442 via Angel-Wings

 

Gerelateerde berichten