web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Sinds covid-“vaccins” zijn losgelaten, zijn de sterfgevallen bij atleten met 1700% gestegen

Sinds de covid-“vaccins” werden gezet, is het aantal sterfgevallen door atleten met 1700% gestegen. 

Nooit eerder zijn er zoveel atleten omgekomen dan sinds begin 2021, toen het coronavirus (Covid-19) “vaccins” voor het eerst werden losgelaten onder Operatie Warp Speed. Volgens de gegevens is het aantal sterfgevallen door atleten met 1.700 procent gestegen in vergelijking met de maandelijkse gemiddelden die sinds 1966 zijn geregistreerd. En als de zaken doorgaan op hun huidige traject, zullen de gegevens voor 2022 een toename van 4.120 procent van het aantal sterfgevallen door atleten laten zien.

Alleen al in maart van dit jaar stierven drie keer zoveel atleten in vergelijking met het vorige jaargemiddelde. Die toename vertoont geen tekenen van vertraging, aangezien de volledige impact van Fauci-griepprikken op de volksgezondheid nog maar net begint. (Zie ook onze eerdere berichtgeving over enkele van de atleten die zijn overleden na de introductie van Chinese virusinjecties.)
Volgens onderzoek uit Zwitserland dat in 2006 werd gepubliceerd, tussen 1966 en 2004 – dit is 39 jaar – waren er 1.101 “plotselinge sterfgevallen” onder overigens gezonde atleten onder de 35 jaar. Ter vergelijking: tussen januari 2021 en april 2022 – dit is slechts 16  maanden  – waren er minstens 673 plotselinge sterfgevallen onder atleten van dezelfde demografie.

“Dit aantal zou echter veel hoger kunnen zijn”, merkt op: Expose nieuws . “Dus dat is 428 minder dan het aantal dat stierf tussen 1966 en 2004. Het verschil hier is echter dat de 1.101 sterfgevallen plaatsvonden in 39 jaar, terwijl 673 recente sterfgevallen in 16 maanden plaatsvonden.”

Lees ook:   Gesanctioneerd renpaard van Tsjetsjeense leider gestolen in EU

Vóór de Fauci-griepprikken stierven slechts ongeveer 28 atleten per JAAR zonder duidelijke reden – in 2021 waren er minstens 394 doden!

Om u een beter inzicht te geven in de toename van het aantal sterfgevallen, moet u rekening houden met het feit dat van 1966 tot 2004 het jaarlijkse gemiddelde van plotselinge sterfgevallen door atleten 28 was. Alleen al in januari 2022 was   er in slechts één maand drie keer zoveel. Diezelfde verdrievoudiging van het aantal doden was ook te zien in maart 2022.
“Het totaal van 2021 komt neer op 394 doden, 14x hoger dan het jaargemiddelde van 1966 tot 2004”,  legt Exposé News  uit. “Het totaal van januari tot april 2022, een periode van 4 maanden, komt overeen met 279 doden, 9,96x hoger dan het jaargemiddelde tussen 1966 en 2004.”
“Als we echter het jaargemiddelde van 66 tot 04 delen door 3 om het gelijk te stellen aan de 4 maanden aan sterfgevallen tot nu toe in 2022, krijgen we 9,3 sterfgevallen. Dus in feite zijn er in 2022 tot dusverre doden gevallen die 10x hoger zijn dan het verwachte aantal.
Dit zijn  schokkende  statistieken die zonder enige twijfel bewijzen dat covid-injecties mensen in een verbazingwekkend tempo doden. En dit zijn atletische mensen waarvan je zou denken dat ze een grotere veerkracht hebben dan de gemiddelde persoon die SAD (standaard Amerikaans dieet) “voedsel” consumeert en nauwelijks aan lichaamsbeweging doet.
Is er iets aan deze shots dat meer gericht is op de gezonde dan op de ongezonde? Of komt de tijd nog steeds dat de ongezonde mensen  massaal aan hetzelfde lot bezwijken als deze inmiddels overleden atleten?

Lees ook:   Nederland scoort hoog als politiestaat!

Mensen over het hele gezondheidsspectrum worden ziek en sterven van de schoten, zelfs terwijl u dit leest, dus misschien vindt er geen discriminatie plaats. De schoten zijn  vergif , en uiteindelijk haalt dat vergif je in.
Een recente studie gepubliceerd in het tijdschrift  Circulation  ontdekte dat tekenen van cardiovasculaire schade, wat waarschijnlijk de oorzaak is van veel van de atleten, drastisch toenemen na iemands tweede injectie met het mRNA (messenger-RNA) dat is geschoten van Pfizer-BioNTech of Moderna.
“Het risico op hartaanvallen of andere ernstige coronaire problemen meer dan verdubbeld maanden nadat de vaccins werden toegediend, op basis van veranderingen in markers van ontsteking en celbeschadiging”,  Exposé News legt uit en biedt meer inzicht in de zaak.

“Patiënten hadden een risico van 1 op 4 op ernstige problemen na de vaccins, vergeleken met 1 op 9 ervoor. Hun 5-jaars risico op een hartaanval ging
van 11% naar 25% dankzij de vaccins (dat is een toename van 227%).”
Het laatste nieuws over het bloedbad van Fauci-griepprikken is te vinden op ChemicalViolence.com.Ethan Huff

Bronnen voor dit artikel zijn:
Expose-News.com
DrEddyMD.com
AhaJournals.org

Vreselijk…wat hier plaats vind …het is niet voor te stellen dat dit bewust is gedaan en toch naar het schijnt…
De waarheid komt wel naar boven, is het niet nu dan wel later…

https://dreddymd.com/2022/08/05 /since-covid-vaccines-were-unleashed-athlete-deaths-up-1700percent/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien