16 januari 2022

 

Pfizer vaccin volgens British medical journal slechts 19% effectief

Het Pfizer/BioNTech mRNA ‘nano’ vaccin dat ook in België en Nederland wordt verstrekt is niet 95%, maar slechts 19% (maximaal 29%) effectief. Dat schrijft Peter Doshi, redacteur bij de gerenommeerde British Medical Journal, op basis van de testresultaten van de fabrikant zelf. Vanuit de wetenschappelijke wereld begint het verzet tegen de in allerijl doorgedrukte experimentele Covid-19 vaccins – in werkelijkheid een vorm van genetische manipulatie – duidelijk toe te nemen, mede omdat over de hele wereld naar verhouding zo enorm veel mensen ernstige bijwerkingen en tegenreacties krijgen.’

Hierbij de link naar het volledige artikel via Xandernieuws d.d. 9 februari 2021: https://www.xandernieuws.net/algemeen/wetenschappelijk-verzet-groeit-pfizer-vaccin-volgens-british-medical-journal-slechts-19-effectief/

Lees ook:   De waarheid over de Isis bruid

Gerelateerde berichten